Keresés

Moziajánló

2003. november 6., csütörtök 1:35
Hm.. a helyzet azért nem ilyen egyértelmű. Lehet, hogy az itteniek közül én vagyok a legkevésbé intelligens, de az is lehet, hogy én merem egyedül bevallani: nem értettem a filmet.
A második rész olyan hideg precizitással kavarta meg az amúgy egyszerű történetet, hogy csak lestem (néhol picit szégyelltem, hogy ekkora baromság hogy jutott eszükbe :-), ez a harmadik pedig görcsösen be akar fejezni valamit, amit el sem kellett volna kezdeni. Olyan sok minden törénik egyszerre, annyi CGI ömlik az ember arcába, hogy nehéz minden mondatot megízlelni, értelmüket felfogni.
Egyszóval: hiperlátványos akciófilm felpumpált hit-rizsával, látványban ugyan nem veri a második nekifutást, de nem is licitál alá, nem altat el az első fél órában, de nem is pofoz fel anyira az utolsóban...
Talán csak az újdonság varázsa, és az "ismeretlen" vonzalma teszi, de a Forradalmak hangulatában szerintem közelebb áll az első részhez, csak sajnos (de lehet, hogy hálistennek) sokkal több kérdést vet fel, mint amennyit megválaszol. Ha az első kézzelfekvő kérdés a "Mi a halálnak kellett ezt megcsinálni?", akkor soha nem lesz jobb 10/2-nél, ha viszont továbbmegyünk, és felötlik a "Jó, de mi a toszt akartak vele mondani?", akkor jó irányba haladunk az értelmezésben.

Az utolsó másfél perc Shakespeare-i és tudományos értelmezését amúgy szivesen fogadom :-)

10/8
0
2003. november 6., csütörtök 1:10
Mátrix Forradalmak : 10/2

AZ ÉV VÍGJÁTÉKA!!!
0
2003. november 6., csütörtök 1:00
A 2 még nekem maradéktalanul bejött, ezt leszámítva teljesen egyetértek.

10/3
0
2003. november 5., szerda 23:30
Mátrix Forradalmak:

Nem pazarlom a szót, egyszerűen szar volt, még az előző résznél is sokkal, de sokkal rosszabb. Tele van gyenge szövegekkel (amiken a teremben lévő emberek fele nevetett, sőt röhögött), idétlen közhelyekkel, pocsék akciókkal, vérciki "történettel" és valami hihetetlen gyenge színészi játékkal ötvözött ócska videojáték az egész. 10/2
0
2003. november 5., szerda 23:12
forradalmak:

10/10
punktum
0
2003. november 5., szerda 21:05
Mátrix-Forradalmak
Már a 2. résznél úgy voltam vele, hogy kicsit kínos... Ez viszont nagyon kínos volt! Szörnyűek a párbeszédek, még most sem hiszem el, hogy ezt hogyan lehetett így megírni!  Bizony nem egy jelenetnél hallottam a moziban gúnyos kacajokat és morajlást a meg nem értés jeleként. A film legnagyobb baja az, hogy a lényegi mondanivalót el lehetett volna mesélni 10 percben is, illetve az előző részek már meg is tették. Igazából már verekedni se volt nagyon erejük a hősöknek, miként az egész filmből elszállt az a mágikus valami, ami az elsőt olyan naggyá tette. A Mátrix porjaiban hever...
0
2003. november 5., szerda 20:34
Mátrix - Forradalmak

Talán, ha az első rész nem olyan lett volna, mint amilyen... talán ha a 2. részben, nem tettek volna fel annyi kérdést, amire itt választ reméltem... talán ha minden várakozás nélkül ültem volna be a filmre, talán ha csak egy egyszerű akciófilmet vártam volna...

Igen, akkor azt hiszem tetszett volna.  Mert hát látványos volt, volt benne lövöldözés, verekedés, szép effektek... szóval minden ott volt a helyén. Csak a történet nem. Túl sablonos ráadásul elég hihetetlen logikai bukfenccel oldották meg a végső összecsapást... Hát nem tudom. Talán majd néhány nap múlva másként értékelek, de most 10/6
0
2003. november 5., szerda 18:26
bocsánat: chrysler
0
2003. november 5., szerda 17:54
nem is tudom. az armageddonban szétszedték a crysler palotát és a vasútállomást, másra nagyon nem emlékszem, itt meg annyi a madison square gardennek, annak a hírös saroképületnek, amely úgy néz ki, mint egy szelet torta, tudjátok, a cryslernek + 1o-15 felhőkarcolónak. (különösen tetszett az, aminek volt egy nagy luk a közepén. :)
0
2003. november 5., szerda 17:23
ma este 8-kor lezárjuk a Mátrix trilógiát...
0
2003. november 5., szerda 14:49
nagyon hangulatos kis előzetes. remélem a film is hasonlóan jó lesz
0
2003. november 5., szerda 14:44
Emmerich látványrendező. mély értelmet, shakespeare-i dramaturgiát egyik filmjétől se várjunk
0
2003. november 5., szerda 13:11
Igazad van stackpointer New Yorkot az elmúlt tíz év filmjeibe legalább úgy ötször biztos lerombolták de hát valamiért biztos ez a leglátványosabban lerombolható város vagy valami hasonló. Azért a Godzillában nem rombolta porig N.Y.-kot Emmerich úgy mint A függetlenség napjában, az Armageddonban Bay jobban helyben hagyja. Amúgy az ilyen filmeknél sose a sztori az első hanem a látvány, ahogy sokan mondják "popcorn-movie".
0
2003. november 5., szerda 13:06
Asszem lassítva lobogó ami zászló tutira lesz benne.
0
2003. november 5., szerda 13:04
Nekem meg valahogy olyan érzésem van, hogy ezt már mind láttuk. Emmerich most pusztítja el New Yorkot harmadszorra, és ez sajna nem kizárólag az ő mániája (Bay, Rogers és még ki tudja hányan vannak). Eszembe jutott erről Blofeld a Diamonds Are Foreverből: "Ha elpusztítom Kansast, az senkinek sem fog feltűnni." - vagy valami ilyesmi.
Na a lényeg, hogy jó sztorit is kéne már köríteni a témához, mert ez így nem nyújt sok újat.
0
2003. november 5., szerda 12:38
Én is meg néztem a trailert jó zenéje van és a látvány se utolsó, Emmerich jó rendező sci-fi katasztrófafilmekben. A Csillagkapu-A függetlenség napja-Godzilla filmejei közül történetileg a Csillagkapu a legjobb látványilag pedig A függetlenség napja. 2004. május 28.-án lehet, hogy egy újabb nagy sikerű és látványos, izgalmas katasztrófafilmet láthatunk vagy egy nagy bukást?
0
2003. november 5., szerda 12:22
reméljük ezúttal tárgyalásban és befejezésben is maradandót alkot :)
0
2003. november 5., szerda 9:42
trailergyártásban és filmfelvezetésben emmerich verhetetlen. amúgy legyen csak olyan buta rombolda, mint az ID4, s akkor szeretni fogom.
0
2003. november 5., szerda 9:38
Én csak jövő héten tudom megnézni a Matrix forradalmakat. John Williams vagy valaki, írjatok egy kicsit többet... Ne szpojlert, hanem kapaszkodót vagy mindegy... Aki fanyalgott az újratöltve miatt, változni fog a véleménye?
0
2003. november 5., szerda 7:59
The Day After Tomorrow trailer

Úgy láccik Emmerich nem tagadja meg önmagát. Remélem értelmesebb lesz, mint a másik Day-es filmje. Klassz kis trailer, meg kell hagyni.
0
2003. november 4., kedd 10:03
Kép:
Link: kattints ide

A target="_blank" csak akkor kell, ha új ablakban akarod megnyitni a linket (ajánlott).
0
2003. november 4., kedd 8:33
Tegnap megnéztem a Mátrix Forradalmak-at. Ajánlom.
0
2003. november 4., kedd 8:14
Hát nem jött össze a beillesztés.
De ha valkit érdekel attól még tudja használni remélem.
Mellesleg hogy a ****** kell beilleszteni linket,képet?
0
2003. november 4., kedd 8:10
Kész van a resident evil 2.Ha érdekel klikk

0
2003. november 3., hétfő 23:31
Kegyetlen Bánásmód (2003) : 10/9

Sokfele sok rosszat lehetett hallani Coen-ék legújabb filmjéről, legfőképp azt, hogy lepaktáltak a Sátánnal (Brian Grazer producer) és életük első kommersz filmjét szállították. Ráadásul az előzetes is elég gyenguszos volt, béna poénokat és giccset várna tőle az ember. Erre meg : pörög a film ezerrel, humora nagyon gonosz, a forgatókönyv tele van rengeteg geggel, amit a színészek (különösképp Clooney) nagyszerűen játszanak el. Megértem azokat, akinek nem tetszik, mert le lehet hozni azt, hogy ez egy vértelen szerelmi történet, meg hogy Clooney és Zeta-Jones közt nincs meg az a feszültség, de igazából pont ez a lényeg. Egy-két pillanatra leül a film, de összességében nagyon jó hangulata van a filmnek. Nem akarok spoilerkedni, úgyhogy nézzétek meg, már Clooney baromkodásai miatt is érdemes megnézni (meg Billy Bob Thornton 10 perces játéka miatt is).
  Ja, a szinkron és a fordítás nagyon jó lett.
0