Dustin Hoffman, Andy Garcia, Edward Burnes, Luis Guzmán és Rachel Weisz egy filmben. A film amelyben egy pénzmosó bankigazgató, egy helyi maffiafőnök, egy csaló, egy zsebtolvaj, két korrupt zsaru, és egy FBI ügynök keveri a szart. A sztori lehetett volna jobb is, ám az alakítások és stílus amiben előadják a filmet nagyon szórakoztató.
10/8
0
2003. október 14., kedd 21:50
2774
ígérem amint a Zimmer Művek (copyright by zolindy) letesz egy hallgatható zenét, azonnal dícsérni fogom őket :)
0
2003. október 14., kedd 21:35
4792
dehogy, miért gondolod?
:DDDDDDDDDDDDDDDD
0
2003. október 14., kedd 21:29
1447
hurrá, fasza, ezek meg vannak buggyanva. a légy repüljön..és erre az egy ötletre alapozva feltétlen meg kell csinálni 3-szorra is. Hollywood súlyos ötlettelenségben szenved.
0
2003. október 14., kedd 21:29
644
Az Olasz Meló : 10/8
Ez a film valamiért működik, pedig semmi eredeti dolog nincs benne. A forgatókönyv béna, a karakterek laposak, ráadásul az egész tiszta Ocean's 11 remake akar lenni. Ennek ellenére a régimódi rendezés mégis megmenti a filmet, a színészek karakterükből a maximumot hozzák ki. Szóval lehet izgulni a film alatt, de moziból kifele jövet nem sok mindenre emlékszik az ember. Mindenképp a rendezőt lehet dícsérni, mert amúgy simán lehetett volna belőle egy nézhetetlen vacak. És a zenéje egész jó, bár mostanában sutter szereti fikázni a Zimmer Művek-et, azért most John Powell több, mint tisztességes zenét rakott le az asztalra.
0
2003. október 14., kedd 21:04
2774
Fox Searchlight To Remake The Fly Source: Variety Friday, September 5, 2003
Fox Searchlight has made a deal to remake The Fly, with feature newcomer Todd Lincoln writing the script and directing.
The studio began setting up meetings with Lincoln for The Fly as they watched their Danny Boyle-directed zombie film 28 Days Later become a summer sleeper hit.
Lincoln is an admirer of the 1958 original and David Cronenberg's 1986 redo and swears he won't fall into that fly-trap of regurgitating a well-worn plot. "I'm one of those comic book sci-fi fans who read the remake announcements and groan," he tells Variety. "This is certainly inspired by the original but it's a total re-imagining." What new things can we expect? "Why, in both films, did the fly never fly?"
forrás: www.comingsoon.net
0
2003. október 14., kedd 20:17
17243
én egy rendkívül fontos küldetés teljesítése végett maradtam ma itthon! és igenis bent is voltam a munkahelyemen - egy pár órát.
0
2003. október 14., kedd 19:58
2774
Reservoir Dogs - 1992 - USA
Kill Bill premierhez közeledvén úgy gondoltam újra(meg)nézem QT munkáit. A Kutyaszorítóban-t annak idején elkezdtem nézni, de 25-30 percnél nem jutottam tovább. Kicsit érettebben és tapasztaltabban újra nekifogtam és kellemes meglepetés ért. Nem is olyan rossz film ez. Azt tudtam eddig is Quentinről, hogy remek párbeszédeket ír (volt ideje gondolkozni a videótéka magányában), de rendezői képességeiről nem voltam (vagyok) meggyőződve. Összességében a duma és s szinészek viszik el a hátán a filmet, a sztoritól nem voltam elájulva. Egy igazi kis gengsztermovie ez, aminek kicsit nagyobb a füstje mint a lángja.
10/7
0
2003. október 14., kedd 17:50
4792
és te ezt hagyod? :DDD
0
2003. október 14., kedd 17:44
2774
ő beszél :))
0
2003. október 14., kedd 17:26
4792
Itt mindenki ismer mindenkit?????????
0
2003. október 14., kedd 16:54
17243
bazgentyű, te már megint nem dolgozol? :]
0
2003. október 14., kedd 16:21
4792
Luke már nincs köztünk.......
;D
0
2003. október 14., kedd 14:55
2774
Luke Skywalker figyelmébe :)
Shriek If You Know What I Did Last Friday the Thirteenth - 2000 - USA
Hogy tudtak ennyi baromságot összehozni egy filmbe? Persze azért sikerült egy-két jó poént is kicsikarni, főleg a filmes utalások voltak jók.
10/5
0
2003. október 14., kedd 1:44
2774
jah.. nekem szólt a kérdés? sorry.. izé.. minden úgy van ahogy zolindy mondja :)
0
2003. október 14., kedd 0:56
462
Kösz az infót! Amúgy is meg akartam nézni, de így már tutira megnézem! Csak van egy kis bibi, hogy errefelé még a mozi nem jácca! :((((
0
2003. október 14., kedd 0:54
644
Tudom, hogy nem engem kérdezel, de ha érdekel egy Scott-hoz képest új történet, ami bájos, ami alatt végig mosolyogsz és közben Cage egyik legjobb alakítását nyújtja; amiben egy trükk sincs, viszont van ÉLET a képekben, van egy Alison Lohman, aki egyenrangú partnere Cage-nek, néha még le is játssza a vászonról. Szóval ha ez kell neked, akkor rohanj megnézni.
0
2003. október 14., kedd 0:47
2774
én a Kossuth-ban néztem (490 Ft a jegy:) és velem együtt voltunk kb 8-an :) mondjuk én szeretem ha nincsnek sokan
0
2003. október 14., kedd 0:45
2774
valami nem stimmel, mostanában sokszor egyetértünk :))
Peeping Tom - 1960 - UK
Hitchcock-ot idéző, baljós atmoszférájú film, melyet Karlheinz Böhm játéka és Otto Heller rémületes kamerabeállításai tesznek még félelmetesebbé. Kötelező thriller!
10/9
0
2003. október 14., kedd 0:16
462
Akkor nagyon ajánlod ezt a filmet??? Mert imádom Ridley Scott-ot, és kedvenc színészem Nicolas Cage!
0
2003. október 13., hétfő 21:33
644
Trükkös Fiúk : 10/10
Ebben a filmben egyetértek mókás gyilkosommal, kivétel a zenéjét, ami szerintem nagyszerű! Lehet, hogy Zimmer ismét stílust váltott? Igazi 50-60-as éveket varázsolt a filmhez. Amúgy a filmnek egy hibája van, hogy velem együtt öten voltak a Corvinban. :(
0
2003. október 13., hétfő 20:47
417
KILL BILL aztakurvamindenit!
Nem hiszem el... Messze messze meghaladta a várakozásaimat! (ami pedig rohadult nem volt kicsi, lévén a revolutios és a ROTK mellett foglalat helyet a várakozási dobogómon)
Egyetlen szó: STÍLUS. hihetetlen volt, meg kell mondjam az eddigi év legnagyobb moziélménye! A legjobb filmekre finom (és direktebb) utalások tömkelege, istentelenül eltalált muzsika, csodás rendezés, QT humor, QT brutalitás, mi kell még ide? Yuen Wo Ping. A mátrix harcainak koreográfusa most még egy sokkal életszagúbb, nem annyira műanyag, test a test ellen bunyót alkotott meg! (ezzel a mátrixot nem alábecsülöm, más kategória, nem is kellett volna hasonlítgatnom) CGI nélkül is lehet pofonokat osztogatni a realitásnak!
Abszolúte befutó idén!
tízből, tizenegyes!
0
2003. október 13., hétfő 20:17
2774
Matchstick Men - 2003 - USA
Ridley Scott és Nicholas Cage. Hollywood két jolly-jokere. MIndegy, hogy horrort, vígjátékot, drámát, történelmi vagy akciófilmet bízol rájuk, mindenből a maximálisat hozzák ki. Persze félrelépésük nekik is volt, de bár mindenkinek csak ennyi lenne. Ez a két ember most egymásra talált, hogy elkészítsék Eric Garcia könyvéből készült könnyed, műfajilag besorolhatatlan filmalkotást. Dráma, thriller, buddy-movie keveredik ebben a keser-édes történetben, melyben a Cage olyan hitelesen alakítja a idegbeteg, tisztaságmániás csalót mint annak idején a Leaving Las vegasban a lecsúszott alkoholistát. Sam Rockwell jól hozza a formáját, habár a szerepe nem követel akkor játékot. Alison Lohman-nak fényes karriert jósolok, amennyiben minden elkövetkező filmjében ilyen hitelesen játszik. Gratula a forgatókönyírónak (Nicholas Griffin) is, mert úgy írta meg, ezt az amúgy nem túl bonyolult és cselekményes sztorit, hogy 120 percen keresztűl a székhez szegezett. Ami egy picit levon a film értékéből az a film zenéje: semmitmondó, üres taktusok. Most nézem: Music by Hans Zimmer. vagy csináljon most már egy értékelhető score-t, vagy menjen nyugdíjba! Ridley Scott: csak így tovább!!
10/10
0
2003. október 13., hétfő 20:17
2774
jól van, meghúzom magam és betakarózom a Bay dvd-im közé :))
0
2003. október 13., hétfő 15:23
644
Igen, meg annyiban mesteri, hogy talán ez minden idők legrosszabb kezdésével bír. Bár pont most kezdtem nézni a Plan 9 From Outer Space-t és a túltesz a bénaságán, de legalább nincs komoly mondanivalója. :) Amúgy látványban tényleg jó Bay, de könyörgöm ne csináljon még egy naplementés jelenetet!!!!