Az írásokat olvasva teljesen egyetértek mármint azzal, hogy manapság nincs ÚJ vagy EREDETI ötlet a filmekben. Ott van az X-Men, Pókember, DardeEvil, Hulk mind képregény adaptáció akkor ott van a Tomb Raider, Resident Evil játék-adaptáció meg még a Charlie Angyalai ami egy '60-as évekbeli sorozat. Egyik filmet se láttam, az elmúlt 5 évbe 2 filmet néztem meg a mozikba (Star Wars I-II.) - nem vagyok egy mozibajáró típus. Manapság fél év múlva úgy is kiadják DVD-n 1 év múlva már a TV-ben.
0
2003. október 6., hétfő 23:21
17243
egyébként meg nem kell beszarni: ezen a héten csak két olyan film nyit az amerikai mozikban, amikbe valszeg semmi, de semmi kreativitás nem szorult. a kill billre és az intolerable crueltyre gondolok.
mondjuk, az előző ázsiából merít nagykanállal, a másik pedig - minő meglepetés - a 3o-as évek filmgyártását idézi, mint ahogy azt a coen tesóktól már megszokhattuk.
0
2003. október 6., hétfő 23:10
17243
cabin fever: a film, ami mostanság legjobban megmozgatta a fantáziám. a látott képek jó kis gore filmet ígérnek, a sztori kissé kopottas, de legalább nem a rég kifújt tinihorrorokba próbál 87563475x lelket verni.
0
2003. október 6., hétfő 22:14
4201
és majd még olyanok jönnek mint a Mátrix 3, Gyűrűk Ura 3
Rosszul fogalmazol. Jön a Mátrix 3, a Némó nyomában, A gyűrűk ura 3 és ezzel nagyjából ki is fújt a dolog. Ja és A gyűrűk ura ugyebár Új-Zélandi film. Ezeket már év elején is tudtuk, hogy lesznek, és tessék, eltelt 9 hónap és még mindig itt tartunk. Hogy Mátrix meg Gyűrűk ura. És ha ezek lemennek, akkor mi lesz? Jönnek az anime-feldolgozások meg a Pókember 8.
Ja, persze sokat kaszálnak a stúdiók de iszonyatosan sok a kiadásuk is, nem beszélve, hogy minden sikeres filmre jut 2-3 bukta amit szintén finanszírozni kell.
0
2003. október 6., hétfő 19:02
342
Ha jól tudom ebben az évben sokkal több pénzt kaszáltak eddig Hollywoodban mint az elöző év októberéig (és majd még olyanok jönnek mint a Mátrix 3, Gyűrűk Ura 3 meg miegymás). És amikor bevételről beszélünk persze csak a Box office-ról beszélünk. Meg se emlitjük az amerikán kivüli vagy a VHS, DVD, merchaindesing pénzeket (tuti rosszul irtam)...
Valahogy nekem kétségeim vannak az amcsi filmgyártás bukásával kapcsolatban, de ez csak egy vélemény (amelyet már egy éve is kifejtettem asszem :))
0
2003. október 6., hétfő 17:13
4201
Pironkodnának akkor, amikor a huszadik bőrt húzzák le ugyanarról, vagy a világ minden tájáról összelopkodják az ötleteket. Pironkodnának akkor, amikor az ötödik szégyenletes bukást könyvelik el zsinórban. Ne félj nem marad el sem a roló lehúzás, sem az elbocsátások. Csak nem önszántukból fogják ezeket megtenni. Bocsánatot pedig biztosan nem kérnek, inkább a fájlcserélőket fogják hibáztatni és bosszúból lecsukatnak néhány kisiskolást.
Ha érdekel mit írtunk lapozz vissza és olvasd el azt a pár hozzászólást.
0
2003. október 6., hétfő 14:21
1153
Bizony, ezt már én is megállapítottam, ha valakit érdekel lapozzon vissza ebben a topicban 06/28-ig. Szinte hihetetlen, hogy pár éve még heti két filmet is megnéztem moziban, ma meg ránézek a műsorra és megállapítom, hogy ebben a hónapban sem lesz semmi érdekes...
És amint Hollywoodban eme sorokat elolvassák, a filmmogulok pironkodó arccal, sűrű bocsánatkérések közepette engedik le a rolót, bocsátanak el néhány százezer embert :-))))))
0
2003. október 6., hétfő 14:11
4201
De én mostanság azt mondtam, hogy: Hollywood sztem be fog csődölni!
Bizony, ezt már én is megállapítottam, ha valakit érdekel lapozzon vissza ebben a topicban 06/28-ig. Szinte hihetetlen, hogy pár éve még heti két filmet is megnéztem moziban, ma meg ránézek a műsorra és megállapítom, hogy ebben a hónapban sem lesz semmi érdekes...
0
2003. október 6., hétfő 12:36
2774
junk rocks!!!!
0
2003. október 6., hétfő 9:23
462
Jamamura: "Filmekről azért nem nyilatkozom inkább, mert olyan szarokat sikerült látnom mostanság [lxg, basic, junk], hogy a kedvem is elmegy attól, hogy megnyissak egy explorert és leírjam valahová azt, hogy "ez szar volt".
Igazad van, én is így vagyok vele, hogy szarabbnál szarabb filmeket látok a moziban! Már félek eljárni mozikba! Mindig, amikor kijövök én is szintén azt mondom, hogy: "SZAR VOLT". És ez mindig így van! És mindig a "Bajnokok Reggelije" című filmhez hasonlítom őket, hogy hozzá képest mennyire volt szar! Szóval, asszem ennyit a filmekrő! De én mostanság azt mondtam, hogy: Hollywood sztem be fog csődölni!
0
2003. október 6., hétfő 8:42
17243
búgatni? bégetni? várj, ez sehogy se jön ki. :] éreztem én, hogy nem kellett volna beleszólnom, csak mindkét oldal bassza a csőröm, s persze, hogy én is baszom másét, ha kinyitom a sajátom, világos? :]
ontopik: filmekről azért nem nyilatkozom inkább, mert olyan szarokat sikerült látnom mostanság [lxg, basic, junk], hogy a kedvem is elmegy attól, hogy megnyissak egy explorert és leírjam valahová azt, hogy "ez szar volt".
0
2003. október 6., hétfő 1:50
4201
De sok időtök van egymást b*gatni.
mottó: A filmekkel foglalkozzatok, ne egymással!
0
2003. október 6., hétfő 1:35
246
Csak én érzem úgy, hogy erősen offtopic amit itt műveltek? :-(
Igaz, hogy a fórumra lett irányítva az *nyázás, de ez nem jelenti azt, hogy mindenhol, midnenütt és csak ez...
0
2003. október 5., vasárnap 23:53
2774
sorry
0
2003. október 5., vasárnap 23:33
515
Még szép, Nagy Arc úr!
0
2003. október 5., vasárnap 23:08
17243
no, téged sem kell félteni, jancsiszög!
0
2003. október 5., vasárnap 21:59
515
Igen, ez a bajom nekem is! Ügyes meglátás, kösz.
0
2003. október 5., vasárnap 21:42
17243
azt nem értem, minek provokálod.
0
2003. október 5., vasárnap 20:36
2774
te mindig ilyen kötekedő seggfej maradsz, vagy várható némi javulás?
0
2003. október 5., vasárnap 20:08
17243
teljes egyetértés a részemről. [fura, nem? :]
0
2003. október 5., vasárnap 20:00
515
Én köszönöm, Cartman!
0
2003. október 5., vasárnap 18:57
2774
elnézést Mr. Grétsy! :)
0
2003. október 5., vasárnap 14:19
644
Akiva Goldsman a legtehetségtelenebb Oscar-díjas forgatókönyvíró Hollywood-ban. Lapos párbeszédekben és közhelyekben tényleg király. Lost in Space, Batman&Robin, Beautiful Mind, csupa pocsék forgatókönyv, főleg ez utóbbi idegesítő, mert maga a stáb többi tagja nagyon jó. Pitch Black 2-t is ő írja.
0
2003. október 5., vasárnap 14:12
515
Az I, Robot-nak érdekes párosítása van: Alex Proyas (a tűz) és Akiva Goldsman (a víz). Az első képek alapján még jó is lehet...
0
2003. október 5., vasárnap 14:08
644
Egy film, amit nagyon várok : Alapítvány-trilógia. Rendezője még ismeretlen, 10 évvel ezelőtt még Irvin Kershner (asszem) szerette volna megrendezni, de hát ő ki is öregedett, meg azért nem egyszerű egy olyan filmet csinálni, aminek 5 rövid története van az első részben (magyarul 100 millió $-os szkeccsfilm). Most ismét elővették a világ egyik legzseniálisabb sci-fijét, főleg, hogy az Én, a Robot munkálatai is erősen folynak. Ha az sikeres lesz, talán lesz Alapítvány is.
Egy film, amit nem várok : Bíbor Folyók 2. Besson megbolondult. Ennyi erről a véleményem.