Keresés

Moziajánló

2003. október 5., vasárnap 14:00
Egy kis nosztalgia :

Charlie Angyalai 2 : eszméletlenül jól szórakoztam rajta, végig mosoly volt az arcomon a sok túlzástól, amit a gráciák véghezvittek. McG egy sokkal látványosabb videóklippet csinált, mint az előző angyalos film. Szintén egy hosszú snittel kezdődik a film, aztán a dramaturgia ugyanaz, mint az első résznél. Szóval semmi korszakalkotót nem alkottak, de az a báj, ami a filmben van, lehengerlő. Cameron Diaz hódruhában fenomenális. Crispin Glover utolsó jelenete meg csúcs.  10/8

Az Utolsó Emberig : Az egyetlen film, ahol Willis lejátssza a nála mindig jobb mellékszereplő-színészt, esetünkben Christophen Walkent. Walter Hill talán legjobb rendezése, nagyon jó neo-western hangulattal (nincs köze a mátrixhoz :)). A szövegek, a lövöldözések, az aranysárga képek mind hamísítatlan westernné teszik, mintha 30 évvel ezelőtt forgatták volna le. Kár, hogy ez is remake.  Ja, és a jogok asszem a Flamexnél. 10/9

0
2003. október 5., vasárnap 13:58
kedves jim kirk! az "ofkóz" és az "anyway" semmiben sem különbözik a "lol"-tól és társaitól, amit te is előszeretettel szoktál használni. ;]
0
2003. október 5., vasárnap 13:38
Engem jobban idegesít, hogy egy-két ember angol szót tesz bele egy magyar mondtatba (tök fölöslegesen: pl. "ofkóz" stb.), elég nevetségesen hangzik.
0
2003. október 5., vasárnap 13:18
Téged nem tanítottak meg tisztességesen beszélni? Az utcán egy ilyen "nesztekért" nagyon nagy maflásokat lehet kapni!
0
2003. október 5., vasárnap 13:03
Nesztek... itt van nagyobban!

0
2003. október 5., vasárnap 12:56
elkezdtem írni pár mondatot a szellemkutyáról, aztán jól belekavarodtam, pedig nem egy túl bonyolult film.  anyway, elég a pontszám. nézze meg mindenki aki nem látta :)
0
2003. október 5., vasárnap 12:07
:-)) Én is erre a filmre tippeltem volna, ha mindenképpen kell, de tényleg nagyon picinek tűnt már a kép éjjel :-)) - vagy inkább hajnalban?

A film amúgy nagyon jó! De gondolom mindenki ismeri már :-)
0
2003. október 5., vasárnap 11:00
Valóban kitűnő film. A legjobb újságmelléklet vételem volt!
0
2003. október 5., vasárnap 9:53
ez kérlek szépen, egy alapfilm. kitano film kitano nélkül.
0
2003. október 5., vasárnap 9:38
Ahogy látom ez a Szellemkutya Forest Whitaker-el. Nem tudtam végignézni.
0
2003. október 5., vasárnap 6:21
Biztos az én szemem a gyenge, de mi ez?
0
2003. október 5., vasárnap 1:06

10/10
0
2003. október 4., szombat 23:36
áh, amerikában már nincsenek eredeti ötletek...

dawn of the dead, the hills have eyes, the texas chainsaw massacre, stb stb. ezeket mind újraforgatják.
0
2003. október 4., szombat 20:19
Nem tudtam, hogy remake! Bár ez nem von le számomra semmit se az élvezeti értékéből. Ezzel együtt megrendelem az eredetit. Kíváncsi vagyok rá! :-)
0
2003. október 4., szombat 11:31
The Italian Job (1968) 7.99 angol font a brit amazonnál. Sok extrával, magyar felirattal. Nagyon megéri!
0
2003. október 4., szombat 8:42
nem ciane, hanem caine. :] így sem rossz... ugye tudjátok, mit jelent "michael caine" az angol szlengben? :]
0
2003. október 4., szombat 8:40
ajánlom figyelmedbe az 1969-es eredetit michael ciane-nel, angol virtussal és utánozhatatlan szöveggel. egen, az "utóbbi idők egyik legjobb filmje" is csak egy remake...
0
2003. október 4., szombat 8:28
LXG-ben látom egyetértünk :) az italian job-ot megnézem a hétvégén
0
2003. október 4., szombat 8:26
az idei titanic sajnálatos módon az utóbbi évek leglaposabbjának ígérkezik: tavaly ilyenkor 11 filmet néztem meg, idén egyet sem fogok... persze, az is közrejátszik, hogy számos bemutatandó filmet már láthattunk más forrásból [khm :], de ha megnézitek, minden másodiknál szerepel már a forgalmazó, s lesz olyan film is a fesztiválon, ami egy héten belül hagyományos moziban is látható [ez pediglen a kegyetlen bánásmód], sőt videón és dvd-n is megjelent már [heaven]. a részemről tudom ajánlani a szigorúan pszkos ügyeket [fasza hk krimi ázsia legjobb színészeivel], a dogville-t [habár ezt csak láttatlanban], a far from heavent [julianne moore-ból sosem elég] és a lilja4evert.
0
2003. október 4., szombat 5:17
T I T A N I C Nemzetközi Filmfesztivál 2003

23 ország, 40 film. Üröm az örömben, hogy a Mononoke, a Metropolis és a Chihiro után idén kivételesen nincs egyetlen anime sem a felhozatalban, pedig reménykedtem, hogy a Millennium Actress vagy a Memories esetleg mégis becsusszan. Viszont lesz helyette AnimeCon.
0
2003. október 4., szombat 2:55
ma este két filmhez volt szerencsém, és ebben a legfontosabb, hogy jó sorrendben néztem őket :-)

The League of Extraordinary Gentlemen

Amikor először láttam a bemutatóját, valami nagyon látványos és érdekes történetet vártam. Talán túl sokat vártam és ezért okozott csalódást, de én egészen másra számítottam. A történet túl kiszámítható volt, a színészek túlságosan unták amit csináltak, a trükkök pedig néhol alig múlták felül a
legutóbbi James Bond történet emlékezetes siklóernyős repkedését. Ami mégis tetszett benne, az az autó :-))

10/3

The Italian Job

Erről a filmről szinte semmit sem tudtam, mielőtt leültem megnézni, így szinte semmit sem vártam tőle és ehhez képest az utóbbi idők egyik legjobb filmjét kaptam. Nagyszerű színészek élvezetes játékkal, és még a történet sem volt rossz. Mindenkinek ajánlom.

10/9

0
2003. október 2., csütörtök 8:37
the italian job: tavaly a bourne rejtély  szerzett kellemes meglepetést, idén az olasz meló viszi el a pálmát a nagyok elől: még az olyan sztereotípiákba is sikerül lelket öntenie, mint a computer geek vagy a vicces néger. mark whalberg kissé halovány [michael caine ugyanúgy nem megy neki, mint charlton heston és cary grant]. idézhető mondat nincs a filmben, az akciók nem lesznek lélegzetelállítóak, de ügyesen vannak összerakva. maguk a betöréses balhék is butuskának tűnnek itt-ott, főleg azért, mert a résztvevők képesek teljesen nyílvánvaló csapdákba besétálni, de ezek az apró baromságok egyáltalán nem voltak zavaróak, hisz a film két órája alatt egyszer sem fészkalódtam, pedig azt szoktam rendesen. sőt! kell nekem egy mini! úgy fogok kiszálni belőle, mint a nagydarab benga fekete a bogárból a rendőrakadémiában, s ez olyan cool lesz!

the bunker: angol klausztrofóbiás horror: egy német bunker kényszerű lakóit kíséri el utolsó útjukra a film valamikor a II.vh. végén. a bezártság és a kétségbeesés, valamint a bunker alatt húzódó, fura zajokkal és árnyakkal teli járatok lassan, de biztosan az őrületbe kergetik a legénységet, azt hadd folyjon a vér. a beállítások kurvajók, a kamerát sikerül úgy eldugni, besuvasztani valamelyik tömött sarokba, hogy a nézőt is hamar utolérje a bezártság kényelmetlen érzése. kár, hogy maga a produkció nem tud túl sok új ötlettel előállni a kitűnő alapötlelet ellenére sem.
0
2003. október 2., csütörtök 4:40
A hosszú hallgatás okáról mint filmrendező Tarantino így beszélt: "A legszomorúbb dolog, ami történhet egy rendezővel, aki sokat dolgozik, hogy megcsömörlik. Minél több filmet csinál, annál kevesebbet fog moziba járni, a filmkészítés is munka lesz számára. Nekem a film sosem volt munka. Számomra a film egy művészi elhivatottság, vallás. Ha úgy vesszük, hogy a film a vallásod, akkor minél több filmet nézel meg, annál közelebb kerülsz Istenhez. Filmet pedig ne azért csináljon az ember, hogy egy új házat tudjon venni Barbadoson, hanem azért, mert igazán filmet akar forgatni. Ha pedig éppen nem dolgozol, akkor menj, éld az életed, találkozz a barátaiddal, legyél szerelmes, törd össze a szíved, legyenek kalandjaid, hogy majd tudj mit visszaadni az új filmedben. Úgy érzem, nagyon szerencsés pozícióban vagyok, hogy nem a megélhetésemért kell filmet csinálnom."

No igen.. Ha mindenki csak akkor készítene filmet, amikor így érzi, sokkal kevesebb szemét készülne.
0
2003. október 2., csütörtök 4:05
wzz...

http://progressive.warnerbros.com/thematrix/us/med/rev_theatre_0x10383910_1024_dl.zip
0
2003. október 2., csütörtök 4:05
Megjelent a Matrix Revolution brutá méretű - minőségű trailere. Az előzetes 1024x532-es felbontású és kb. 100Mb méretű. Komoly erőmű szükségeltetik hozzá!

http://progressive.warnerbros.com/thematri...910_1024_dl.zip
0