Keresés

Moziajánló

2003. szeptember 30., kedd 22:51
Wrong Turn

Nem túl eredeti alapötletből született átlagos horror film. Gyakorlatilag az egész film kiszámítható, minden egyes kockát szinte előre lehet látni. Ezzel együtt nekem mégse volt igazán unalmas. Talán csak vágytam valami hasonló jellegű élményre már :-)) Ja, és a csúfak tényleg csáfak :-)))

10/4
0
2003. szeptember 30., kedd 21:59

The League of Extraordinary Gentlemen - 2003 - USA

A Kalózok után van a nyár másik kaland-akciófilm szösszenete Hollywoodból, mely hozzánk csak kora ősszel érkezik. Az alapötlet nem rossz, a látvány kiváló, az akciók izgalmasak. A kohézió, az össztartó erő nincs meg. A szinészeknek - főleg Mr. ex-Bondnak - lerolvasható a képéről, hogy :"Mi az istent keresek én itt?" Úgy téblábolnak a vásznon, mintha nekem kellene most japánul előadnom egy 20 oldalas verset a Tokói Egyetem Irodalom szakán. Kínos! Poénok ugyan vannak, de messze nem fekszenek úgy, mint a Kalózokban. Sajnos számomra, csak egyszer nézhető kategória.

10/5
0
2003. szeptember 30., kedd 1:17
Gagyi. :)
0
2003. szeptember 30., kedd 0:33
Végre a hivatalos verzió is felkerült a ROTK előzetesből:

http://www.apple.com/trailers/newline/returnoftheking/

Ámuljatok, bámuljatok!
0
2003. szeptember 27., szombat 15:18
Én is zerencsére le tudtam szedni! Valóban sajnos annyira sötét az egész kép, hogy nem sok minden látszik belőle, de ami látszik is, az qrva jó! Rohadt sok új jelenet, nagyon nagyon de nagyon jó lesz!!!! :))
0
2003. szeptember 27., szombat 14:35
no, innen már le tudtam szedni, habár nem sokat lehet látni belőle, de majd éjszaka megnézem újra. :]
0
2003. szeptember 27., szombat 11:20
Nekem még most is működik, igaz vagy 5 perc mire elkezdi letölteni. Ha nagyon nem megy, akkor kattints ide!
0
2003. szeptember 27., szombat 8:37
nekem azt mondja, az oldal nem elérhető... tán PJ a körmükre nézett és ezért eltüntették? nem tudnád esetleg felrakni valahová MÉG MA?
0
2003. szeptember 27., szombat 5:00
ROTK előzetes (HK TV rip): http://img-nex.theonering.net/movies/ROTK_Trailer.mpg

A minősége kegyetlen szar, a kép felét pedig kanjik foglalják el, de még így is... huhh... Csupa-csupa új, még eddig nem látott jelenet! A Kard! Banyapók! Minas Tirith! Minas Morgul! A Holtak Ösvénye! Elakadt a lélegzetem...

Hétfőtől letölthető kurvajó minőségben is.

There can be no triumph without loss
No victory without suffering
No freedom without sacrifice
0
2003. szeptember 26., péntek 23:26
Beyond - Reanimator

Ismét egy film ami a horror és a paródia határmesgyéjén evezget, de negem nem igazán fogott meg. Habár volt benne néhány ötletes jelenet, de úgy összességében elég unalmas volt. Ez persze elég szubjektív benyomás, mert nekem a Freddy vs Jason se jött be.  Valahogy ráuntam erre a szétdarabolós, kibelezős stílusra. Akinek viszont bejön ez a stílus, az tegyen egy próbát ezzel a filmmel is. 30%

Underworld
Nagyon vártam már ezt a filmet a legelső trailer óta, így aztán rendkívüli türelmetlenségemben, leszedtem egy kegyetlenül gyatra minőségű trailert. Függetlenül a minőségtől nem bántam meg, hogy megnéztem, mert igazán jó film volt. Sokkal komorabb képi világú, mint a Penge - csak hogy vámpíros filmhez hasonlítsam :-) - és bár talán a trailer alapján több akciót vártam volna, de így sem volt unalmas a film. A cgi látványos, és nagyon jó - bár ez igazán csak a moziban derül majd ki, tekintve a tényleg kegyetlenül gyenge minőséget. Mindenesetre ami tény, hogy tetszett a vérfarkas vs vámpír csatározás. 80%

0
2003. szeptember 26., péntek 21:29
ó, bocs! :]
0
2003. szeptember 26., péntek 21:26
Hé, én írtam be előbb!
0
2003. szeptember 26., péntek 21:18
Már leszedtem! Nagyon ÁLLAT!!!!!!!
0
2003. szeptember 26., péntek 21:16
OH MY GOD!

revolutions trailer
0
2003. szeptember 26., péntek 20:04
http://www.apple.com/trailers/lions_gate/max.html
0
2003. szeptember 26., péntek 19:52
http://www.apple.com/trailers/lions_gate/max.html
0
2003. szeptember 26., péntek 19:18
Srácok... nem tudjátok véletlenül, hogy a MAX című film előzetesét honnan lehetne leszedni????
0
2003. szeptember 26., péntek 18:07

The Hunted - 2003 - USA

William Friedkin-t megszállta az ördög. Mivel sem Merrin atya, sem a Szellemírtók nem voltak a közelben ezért az öreg patás így forgatta le legújabb filmjét. Elcsábította Tommy Lee Jones-t és Benicio Del Toro-t (amúgy szuper szinészek!), és rávette őket, hogy bohóckodjnak neki 90 percet.. csak úgy, forgatókönyv nélkül. A vágó olyan pocsék munkát végeztt, hogy még a házi videómat sem vágatnám vele. Zenét nem véltem felfedezni a film alatt, hatalmas csalódás ez nekem, hiszen ezt a Brain Tyler kölköt megkedvelte az elmúlt időszakban. Valaki hívja Ash-t, hogy bánjon el ezzel a Willamnak nevezett démonnal!

10/1
0
2003. szeptember 26., péntek 2:28

Wrong Turn - 2003 - USA

Három bögyös csaj (Eliza Dushku 10/6
0
2003. szeptember 25., csütörtök 20:00
állítólag keith richardsról és adam antról mintázta a figurát [némi bob marley beütéssel]. hiába, a kalózok rocksztárok voltak a maguk idején. :]
0
2003. szeptember 25., csütörtök 10:59
A Karib tenger kalózai-t Orlando Bloom miatt néztem meg tökegyedül :-)
Tetszetős a pasas, odáig vagyok érte, DE Johnny Depp mindenkit lejátszott a vászonról!!! Hasravágtam magam a színészi teljesítményétől! Igazi hibbant kalózt láthattam :-)))
0
2003. szeptember 24., szerda 20:16
még szép. richard curtiz nálam top3-as forgatókönyvíró, jobban várom a rendezői bemutatkozását, mint bármit a még idén moziba kerülő filmek közül. [a lotr: rotk csak januárban lesz. :]
0
2003. szeptember 24., szerda 11:31
Láttam a Love Actually előzetesét. Vajon milyen karrierje lesz? Remélem nem száll el majd magától és inkább színésznő marad, mert szerintem tehetséges. M Csavard Be Mint Beckham-ben és a Baljós Árnyakban is gyönyörű volt.

A Love Actually meg kötelező látnivaló nélküle is.
0
2003. szeptember 24., szerda 0:03
nézd meg a love actually bemutatóját! no, ott aztán egyenesen lélegzetelállító!
0
2003. szeptember 23., kedd 23:30
Hát igen.. nem véletlenül volt hasonló, ugyanazok voltak a programozók. Nekem tetszett grafikailag is, a 320x200-as felbontás engem egyáltalán nem zavart. Emlékszem, annó még egy folytatás is be lett ígérve, de sajnos ez már csak a multé. :(

Az Another World mindkét része a maga idejében korszakalkotó engine-nek számított...
0