Keresés

Moziajánló

2003. szeptember 23., kedd 23:27
A Karib-tenger Kalózai

Remek film, amin látszik, hogy nem lőtték el az összes puskaporukat a készítők, szóval lehet számítani a folytatásra. De csakis Depp-el, ha kérhetném. A zene valóban lopkowitz volt, de Badelt amolyan helyettes zeneszerző volt, nagyon gyorsan kellett összedobnia ezt a zenét, mondjuk ahhoz képest nem volt rossz. És Keira Knightley GYÖNYÖRŰ!!!

10/8
0
2003. szeptember 23., kedd 20:52
Mivel régi játékokrol is szó volt, gondoltam beirom hogy egy mai horror játékbol is lesz film: Silent Hill. Ez a legparásabb és legjobban eltalált horror game amivel valaha játszottam, a filmet a Farkasok SZövetsége rendezöje Christoph Gans fogja késziteni. A hírek szerint a játék készitöje a Konami is végig felügyelni fogja a forgatási munkálatoakt hogy végre egy mélto filmadaptációja legyen egy játéknak. Remélem nem lesz belöle egy Resindent szintü borzalom, én reménykedem :)
0
2003. szeptember 23., kedd 20:36
PC-n is volt egy hasonló játék, heart of darkness volt a címe, ha jól emlékszem. szanaszét fikázták a szaklapok, mert elavult grafikát használt, de pont emiatt volt hangulatos, s az igénytelen grafika révén lehetett minden egyes képernyőn más és más mozdulatsort, feladványt, stb. produkálni, mint az another world esetében.
0
2003. szeptember 23., kedd 20:34
another world: a játék, amit legtöbbször játszottam végig [úgy 25-3ox], a végén már mértem az időt: azt hiszem, 25 perc volt a rekordom. :]
0
2003. szeptember 23., kedd 20:33
ha őskövületeket kapunk elő, akkor TEX AVERY über alles!
0
2003. szeptember 23., kedd 16:32
Még nem is sejti szegény, hogy néhány képernyővel arrébb összefut ezzel a szép nagy, fekete állattal ott a háttérben. :)
0
2003. szeptember 23., kedd 15:22
Nohát! Pont néhány napja játszottam végig a 'Heart of the Alien' folytatásával együtt. Kár hogy túl rövidek.
0
2003. szeptember 23., kedd 15:15
Én is gondoltam már, hogy milyen franyesz kis film születhetne ebből. Na, majd meszerzem a Delphintől a jogokat:-))).
0
2003. szeptember 23., kedd 13:38
Ha csak a hangulatát nézzük, akkor a világ legjobb játéka! Nagy álmom, hogy ezt filmen láthassam. Imádom a francia sci-fi feelinget!
0
2003. szeptember 23., kedd 13:31
Most már tényleg befejezem, de találtam egy képet Lesterről:

0
2003. szeptember 23., kedd 12:32
Ja, meg ahogyan belelőttél a csákóba, csontvázig leégett, majd szétrobbant :-))).
Újdonság volt, hogy vektorgrafikát használtak.
0
2003. szeptember 23., kedd 12:19
Akkor te is öreg motoros vagy. Az Another World nekem is kedvencem volt, a Falshback nemkülönben, bár sosem játszottam végig egyiket sem. Azoknak a játékoknak még lelkük volt. Nem volt ilyen csilli-villi, meg minden, de milyen nagy szám volt az Another World bevezető grafikája, a jól irányzott rúgással történő szabadulás, vagy a Flashback munkavállalós-pénzkeresős része. Manapság már nem játszom, de jó nosztalgiázni.
0
2003. szeptember 23., kedd 12:14
Szétoffolom a topicot, de nem baj.

Szóval sajna csak a haveromnak volt Amigája, de a kedvenc játékaim az Another World és az Evira, the Mistress of the Dark voltak. A Flashback sem volt rossz.

Na, kinosztalgiáztam magam, úgyhogy on.
0
2003. szeptember 23., kedd 11:10
Nem arról van szó, hogy hány nevet tudok megjegyezni, hanem arró, hogy egyátalán hány nevet ÉRDEMES megjegyezni. Csak keresgélj egy kicsit az IMDb-n, és látni fogod, hogy a legismertebb amerikai filmek rendezői is a semmiből jöttek elő, és legtöbbjük 1 max. 2 filmet rendezett (és ezek sem a rendezésükkel emelkednek ki), többnyire másodmagával. Don Bluth neve tényleg lemaradt, illetve Goldman helyett rá (is) gondoltam. És természetesen nem szabad elfeledkezni a tavaly elhunyt Chuck Jones-ról sem. Japánoknál pedig lemaradt a zseniális Tezuka Osamu.
0
2003. szeptember 23., kedd 8:48
sid meier már csinálja a folytatást. végre.
0
2003. szeptember 23., kedd 8:47
Szerintem a Shrek 2-t ua a Terry Rossio - Ted Elliot páros írja, aki az előzőt, no meg a Pirates of the Caribbeant.

Ez utóbbi jó film, szuper is lehetett volna, ha húznak egy kicsit a történeten, meg a zombi-kalózokat egy kicsit rosszarcúbbra veszik, nem ilyen "keresem az üvegszemem" idiótákra. De Sparrow az egyik legjobb karakter a vásznon, őt szívesen látnám újra.

Eszembe jutott a Pirates!, az a jó kis játék 64-re meg Amigára. Régi szép idők....
0
2003. szeptember 23., kedd 8:24
no, ez TE vagy. örülök, ha a japánokból meg tudok jegyezni 3-4 nevet. :] meg kell még említeni don bluth nevét is, aki iszonyú mód elbaszta a karrierjét a kezdeti sikerek óta.
0
2003. szeptember 23., kedd 4:18
Én is kb. ennyit tudok felsorolni, pedig foglalkozok a témával. Gary Goldman neve még elég ismert, csak ő szegény rettenetesen béna rendező. Viszont Gendy Tartakovsky-t bírom. Ezzel azonban nagyjából ki is fújt a lista (Disney ugyan rendezett, de nem ezek a munkái közismertek). Japánok közül ellenben vagy egy tucatot tudok mondani, akik világviszonylatban is elég ismertek (nem nálunk persze). Miyazaki, Takahata, Oshii, Kawajiri, Watanabe, Otomo, Okiura, Morimoto, Kawamori, Rin Taro, Hideaki Anno, Satoshi Kon... Natessék, ez pont egy tucat :)
0
2003. szeptember 23., kedd 1:10
ember! nagyon nagy film a once upon in mexico - ajánlom minden rodriguez-rajongónak!
0
2003. szeptember 23., kedd 0:03
brad bird! andrew stanton! john lasseter! ööö...
0
2003. szeptember 22., hétfő 23:55
Bárcsak egyszer megérnénk, hogy egy animációs filmnél nem csak a szinkronszínészek, hanem esetleg a rendező vagy neadj' isten az író neve is mondana valamit. Hány amerikai rajzfilmrendezőt tudtok kapásból felsorolni? Na ugye...
0
2003. szeptember 22., hétfő 21:58
Mike Myers ....  Shrek (voice)
Eddie Murphy ....  Donkey (voice)
Cameron Diaz ....  Fiona (voice)
John Lithgow ....  Farquaad (voice)
John Cleese ....  King Harold (voice)
Julie Andrews ....  Queen Lillian (voice)
Antonio Banderas ....  Puss-in-Boots (voice)
Rupert Everett ....  Prince Charming (voice)
Larry King ....  The Ugly Stepsister (voice)
Jennifer Saunders ....  The Fairy Godmother (voice)
Conrad Vernon ....  The Gingerbread Man (voice)

Jól hangzik!!! :))
0
2003. szeptember 22., hétfő 10:44
A Pirates zenéjével az a baj, hogy hallom benne Kilar Draculájának indulóját, meg a Gladiátorét is.
0
2003. szeptember 22., hétfő 8:11
Sajnos láttam a Once upon a time in Mexico-t, túl beleéltem magam a fantasztikus cast-be és a rendezőbe, de úgy látszik, hogy sok pénzből csak sz@rt tud csinálni. Ömlengős zagyvaság nyakonöntve mexikói öntudattal egy jó karakter nélkül. Rodrigezhívők óvakodjanak!
0
2003. szeptember 22., hétfő 1:37
Sajnos láttam a Once upon a time in Mexico-t, túl beleéltem magam a fantasztikus cast-be és a rendezőbe, de úgy látszik, hogy sok pénzből csak sz@rt tud csinálni. Ömlengős zagyvaság nyakonöntve mexikói öntudattal egy jó karakter nélkül. Rodrigezhívők óvakodjanak!
0