Keresés

Moziajánló

2003. szeptember 22., hétfő 0:53
Mindegy ki írta a zenét. Sokkal jobban illett volna ehhez a filmhez a Monkey Island-féle tengerészmuzsika. Ezt leszámítva egész jól visszaadta a játék hangulatát.
0
2003. szeptember 22., hétfő 0:10
A Karib tenger kalózai
a film tv-s reklámjai egy kicsit másképen állítják be a produkciót,mint amilyen.
persze ez nem feltétlenül jelenti azt,hogy a film nem lenne szórakoztató (sőt).
mindössze annyi,hogy aki felkészül egy kissé véres kalózos csihipuhira,az
helyette egy véresen komolytalan,de annál igényesebb vígjátékot fog látni.
Johhny Depp sokadszorra bizonyítja tehetségét,végig brillirozik a filmben.
a zene nem rossz,csak mintha a sziklában már hallhattuk volna.
mindent egybevéve remek kis délutáni szórakozás a család minden tagjának.
10/8
0
2003. szeptember 22., hétfő 0:10
hehe. nem vagyok én annyira a trademark rabja, de a gladiátor zenéje akkor is alapmű: zimmer bácsi újabb hadonászós szkórjai [tears of the sun, spirit] viszont bűnrosszakk. a pirates zenéje pedig már azért is ciki, mert jó 1o-15 éves zimmer szkórokat másol.
0
2003. szeptember 22., hétfő 0:05
jaj istenem. Persze, hogy jobb. Nekem jobban tetszik. Ez fáj neked? Szedjél rá valami gyógyszert....
0
2003. szeptember 21., vasárnap 23:53
Néhány track esetében Badelt keze is benne volt, és mondhatom: nem rontott az összképen (pont ellenkezőleg).
0
2003. szeptember 21., vasárnap 23:24
"Ahhoz képest a Gladiátor zenéjét sokan etalonnak tartják"

Erről van szó. Na de hát azt mégiscsak Zimmer írta és akkor már jobban hangzik.
Mellesleg hallotta vki az Equilibriumot Badelt-től? Igencsak király.
0
2003. szeptember 21., vasárnap 22:36
a time machine egész ütős volt imho. a Piratest biztosan nem a zene viszi a hátán, de hangulatteremtőnek szerintem megfelelő. a film amúgy nekem tetszett, könnyed kis szórakozásnak mindenképpen kiváló, johnny depp pedig rulez. a végén az akasztásos jelenet teljesen felesleges szerintem is. azért tetszett tényleg.
0
2003. szeptember 21., vasárnap 22:33
Ahhoz képest a Gladiátor zenéjét sokan etalonnak tartják. Mondjuk beszélhetek én egy olyannak aki szerint Ottman jobb, mint Kamen...
0
2003. szeptember 21., vasárnap 10:05
"pláne ha nem hallottuk minden zenéjét, amit szerzett"

egy két kivételtől eltekintve  hallottam minden zenéjét.  gyengus. talán a Time Machine... az megér egy misét.
0
2003. szeptember 21., vasárnap 1:44
Hát igen! Akkor adok én is 7-est és mondom azt, hogy a film elment, OK??? :))))
0
2003. szeptember 21., vasárnap 0:58
Szerintem azért nem kéne ilyen szavakkal illetni a zenét, hogy "förtelmes", mert nem az. És nem kéne rögtön lehúzni egy zeneszerzőt, pláne ha nem hallottuk minden zenéjét, amit szerzett. Mert Badelt igenis tud. És köszi Zimmernek, hogy ránkszabadította.
0
2003. szeptember 21., vasárnap 0:39
sziasztok! tudnátok nekem ajánlani,olyan magyar internetes oldalakat,ahol filmes relikviákat lehet beszerezni? létezik ilyen? előre is köszike!
0
2003. szeptember 20., szombat 22:58
csak te 5 pontttal kevesebbet adtál rá :))
0
2003. szeptember 20., szombat 22:57
örülök, hogy más is megkritizálta ezt a förtelmes zenét
0
2003. szeptember 20., szombat 21:28
Lényegében én is ezt akartam mondani! :)
0
2003. szeptember 20., szombat 21:18
pirates of the caribbean: the curse of the black pearl

ami nem ment polanskinak, spielbergnek és harlinnak meg pláne, az most derekasan összejött verbinskinek. róla két dolgot érdemes tudni: 1. universal director of the century. 2. ő találta fel a budweiser békatrióját, amiért máris kiérdemelte az örökkévaló hódolatot. a hosszú című kalózos mozija ugyan nem ilyen emlékezetes, de jó kis móka. eredeti ötlet nem sok van benne, a legtöbb kalózos filmtől is csak az különbözteti meg, hogy a rosszarcúak holdfénynél NAGYON rossz arcúak lesznek. harryhausen bácsi erre csak legyint: ő már jó negyven éve letudta a menetőle csontikat. úgy tűnik azonban, hogy a csontkollekció kifogyhatatlan bevételi forrás: a nyár legsikeresebb [élőszereplős] mozija a karibi kalózok, a folytatást vagy spinoffot már most borítékolom. johnny depp fergeteges: simán ellopja az egész mozit, mellette a brit párocska csupán halovány pír a frissen mosdott bébi seggén, ott ni. a film túlságosan hosszú [a végső akasztásos jelenet felesleges, meg aztán terence hill vagy kevin costner jobban ért az ilyesmihez], a happy endet már korábban is letudhatták volna. a nyakatekert mondatokra alapozott feleselést is túlzásba viszik, ezek a herceg mennyasszonya főhősének is fejfájást okoztak volna tutira. a filmzene a nem túl derék recycling jegyében készült, zimmer kezére verek, ha még egy ilyen copycat munkatársat merészel rászabadítani a világra. egyesek szerint ez a nyár filmje: ők még biztos nem találkoztak azzal a kis bohóchallal a nagy kékben. de mondom: szó se róla, van itt móka.
0
2003. szeptember 20., szombat 20:06
Jó, bocs!
0
2003. szeptember 20., szombat 18:07
Tadam: "Akkor mi a szarért kell állandóan baszogatni???"

Ez nem b*szogatás. Csupán felhivtam a figyelmed arra hogy önmagadnak mondtál ellent. Ne legyél már ennyire intolernás, hogy ennyi kritikát ne birj ki!
0
2003. szeptember 20., szombat 16:29
Igen??? Akkor mi a szarért kell állandóan baszogatni??? MIndenbe belekötsz, amhol csak hozzászólok valamihez! Le lehetne állni!
0
2003. szeptember 20., szombat 16:20
Tadam"légy szíves és ne kötözködj állandóan! Hogy a valós életben te MEKKORA NAGY FASZFEJ lehetsz... JÉZUSOM!"

Egy rossz szót se szoltam csak beidéztem egy mondatodat amire te lefaszfejezel...  gratulálok
0
2003. szeptember 20., szombat 12:31
ez kimaradt:

...kérem] miatt egyáltalán nem lehet cidrizni.
0
2003. szeptember 20., szombat 12:28
of unknown origin: jó 2o éves Z kategóriás horror peter weller és egy - a szó szoros értelmében - elnagyolt patkánnyal a főszerepben. inkább western, sőt leginkább komédia, messze nem olyan félelmetes, mitn amilyennek szánták. az extrém közelik és a mulatságos vágás [a patkány és weller szinte sosem látható egy frame-ben annak ellenére, hogy test test elleni harcáról van szó, kérem. soylent green apokaliptikus sci-fi cinikus hestonnal. a hórihorgas fegyvermániás nem sok újat mutat az omega emebrhez és a majmok bolygójához képest, a trilógiából viszont ez a legkeserűbb, mert ebben van a legtöbb humánum. edward g. robinson utolsó filmje.  amadeus DC a plusz félóra többnyire a zenei betéteknek adózik, ám egy-két jelenetben még salierit szívét is jobban besötétíti. imádtam az eredeti változatot is, most még jobb lett. nem vagyok oda a komolyzenéért, de egy best of mozart válogatást szívesen vennék. :]  rear window hitchcock klasszikusát pótoltam a tv-ben múlt szombaton. a fényképezés zseniális, a kukkolás tiltott élvezete tetszetős, ellenben a történet nem fogott meg túlzottan. mondhatni, néha untam a filmet, james stewart löttyedt fizikumán jókat vigyorogtam, mesterkélt turbékolásán grace kellyvel viszont kevésbé.  hollywood homicide hollywoodi szatíra az öregedő forddal és a feltörekvő hartnett-tel. korántsem olyan csípős, mint ahogy azt az ember ron shelton író-rendezőtől elvárná. a film első egy órájában jóformán nem történik semmi, csak egy rendkívül ostoba bűntett után nyomozgatnak hőseink tessék-lássék, hisz közben saját álmaikat kergetik - viszont azt sem viszik túlzásba. ehelyett mit tesznek? idegesítik a nézőt. teljesen megérdemelt bukás.
0
2003. szeptember 20., szombat 11:10
:DDDD
0
2003. szeptember 20., szombat 10:15
The Core??? - jajjj

huh... ha lehet, nekem ez volt az idei én mélypontja.  Nagyon gagyi történet, iszonyúan gyenge megvalósítás, 0 színészi játék, minden pillanata tökéletesen kiszámítható és még az Armageddonhoz képest is nyálasabb befejezés.

szörnyűűűű!!
0
2003. szeptember 20., szombat 8:39
történetben ugyan nem [mindkettő sztorija faszság], de színészekben [nem a bruce-ra és benre gondolok], kivitelezésben, látványban és poénokban köröket.
0