Keresés

Moziajánló

2003. szeptember 20., szombat 1:49
Bomarr: légy szíves és ne kötözködj állandóan! Hogy a valós életben te MEKKORA NAGY FASZFEJ lehetsz... JÉZUSOM!
0
2003. szeptember 20., szombat 1:30
Szerintem nem. Anyázzunk? :)
0
2003. szeptember 20., szombat 1:28
Maui Homicide 2000

Fun Lovin' Criminals 20 perces filmje 2 New York-i rendőrről, akik Maui-n egy Doublemilk nevű kábszerest próbálnak lekapcsolni...    Életemben nem röhögtem annyit egy filmen, mint ezen. Huey és Fast, mint 2 örökké sört vedelő, lövöldöző, káromkodó és kokós zsaruk, már ez megéri, hogy megnézzük, azonban ott van még egy rakás idióta szituáció, a színészek játsszák el a lassított felvételeket, szándékosan béna trükkfelvétel és röhejes utószinkron, amitől akár zseniálisnak is lehetne nevezni ezt a kis szösszenetet. Pedig a film 80 %-ban improvizáció.  A film megtalálható a Love Ya Back DVD-n.
  A film és a DVD is 10/10, rajta 8 videóklip egy Maui Homicide werkfilm és egy turnéfelvétel. Remélem lesz folytatás, bár nem valószínű. Látta egyébként valaki rajtam kívül?
0
2003. szeptember 20., szombat 1:21
Az Armageddon történetben és látványban is veri a The Core-t. Szerintem.
0
2003. szeptember 20., szombat 1:11
A Mag (2003) R.: Jon Amiel

Armageddon a mélypont, Pokoli Torony a csúcs nálam. Ez a kettő között helyezkedik el. Nem fogtam a fejem, mennyire nyálas (mert egyáltalán nem volt az), a színészek nagyon jók voltak (Stanley Tucci RULEZ!), és volt köztük valamiféle halvány összekötő kapocs, amit csapatjátéknak lehet nevezni, de...
  A trükkök iszonyú gagyik néhány helyen. A történet nagyon sekélyes, azonkívül az űrsiklós rész abszolút felesleges és Swank "parancsnok akarok lenni, de még nem értem meg rá" mellékszála lerágott csont, egy az egyben a U-571-ből lett átmásolva (ami szintén nem eredeti volt). És a bálnákért is kár...

10/5

Boldog Születésnapot (2003) R.:Fazekas Csaba

Kellemes film, nem is írnék sok mindent róla, a színészek nagyon jók (főleg Máté Gábor), a történet aranyos, Emil Rulez! szuper, csak a vége lett elszúrva, de nagyon. Erőltetett befejezése miatt :

10/8
0
2003. szeptember 20., szombat 0:37
szerintem jó volt a csavar. illett a történetbe.
0
2003. szeptember 19., péntek 22:32
Nagy helyett Na...
0
2003. szeptember 19., péntek 22:23

Nagy túl vagyok én is a sutter által ajánlott CYPHER c. filmen, ami nekem is felkeltette az érdeklődésemet miután ajánlotta. Már a Kockával sem voltam elégedett és sajna ez a film se váltotta be a hozzá fűzött reményeimet.
A film első kb. negyven perce kiváló, rendesen kölcsönöz P. K. Dick írói munkásságából, aztán jön a jó sok tök felesleges és érdektelen csavar a történeten, a vége pedig iszonyú vacak és kommersz, sajnos Natalinak nem volt mersze (ötlete) hogy egy igazán lesújtó, provokatív végkifejletet (történetet?) kerekítsen ki végül.

10/6
0
2003. szeptember 19., péntek 19:27
Vannak még ilyen aranyköpések?:)
0
2003. szeptember 19., péntek 19:10
És akkor ne felejtsük ezt se le:
"...és amit te mondtál, az EGY QRVA NAGY HAZUGSÁG!"
0
2003. szeptember 19., péntek 18:33
Huhh, biztos?
Ahhoz képest "...magasról szarok arra, hogy ki mit gondol!". Na most akkor mi az igazság?
0
2003. szeptember 19., péntek 16:00
Én puffogok egyáltalán. Van egy véleményem és nektek is van, és szerintem tartsuk tiszteletben egymás véleményét. OKÉS??? Sorry Sutter, Sorry (ex)Cat.
0
2003. szeptember 19., péntek 15:53
A karin tenger kalózai egyébként szerintem is egy kellemes film. Spec. én már rég láttam hasonló jellegű kalandfilmet, de ez most a kellőidőben jött és kellemesen ki tudott kapcsolni amíg a moziban ültem. Én nem is vártam el ennél többet tőle.
0
2003. szeptember 19., péntek 15:51
Tadam

Tudod te, hogy létezik olyan is, hogy kijelentő mondat? Csak mert tök felesleges minden mondatod után felkiáltójelet tenni, mert így pont a jelentőségét veszíti el.

Emellett hagy jegyezzem meg, hogy az hogy neked valami nem tetszik az teljesen rendben van, ettől még nem néz senki sem hülyének téged. De az, hogy más véleményét, értékítéletét ilyen módon kritizálod, azzalc csak saját magadat járatod le. Ha van érved a véleményed alátámasztására írd le, ha nincs, akkor meg ne puffogj itt folyton...
0
2003. szeptember 19., péntek 15:49
oké
0
2003. szeptember 19., péntek 15:33
Egyszerűen SZAR volt! Nem volt benne semmi félelmetes! Hülye volt a történet! UNALMAS!!! Semmi nem fogott meg benne, csak elcsesztem vagy másfél órát a SEMMIÉRT! ENNYI!
0
2003. szeptember 19., péntek 15:32
Én nem azt mondtam, csak nem szeretnék egy hülyeség miatt vitázni! Nekem nem tetszik a film, neked igen! Kész!!! Nincs min vitatkozni!
0
2003. szeptember 19., péntek 15:01
indoklás?
0
2003. szeptember 19., péntek 15:01
"És ne basztassuk egymást, mert nem lesz jó vége!"

Miért? Mi lesz? Fejbevágsz a homokozó lapátoddal? :DD
0
2003. szeptember 19., péntek 14:39
Igazad van, a sok hülye elcseszte a filmet... igaz, hogy az egyik legjobb jelenet a kislány kimászása, but who cares... :-)
0
2003. szeptember 19., péntek 14:26
A Karib tenger kalózait nem lehet horrorfilmnek tekinteni, az egy jó kis kalandfilm.. Ugyebár a Walt Disney Pictures készítette, már csak ebből kifolyólag sem.. A kör meg olyan, amilyen. Ha nem cseszik el azzal, amikor a csaj kimászik a TV-ből, akkor sokkal jobbra is sikerülhetett volna..
0
2003. szeptember 19., péntek 14:14
És akkor is azt mondom, hogy a KÖR az év egyik legszarabb filmje!!!!!!!!
0
2003. szeptember 19., péntek 14:13
Hát már bocs, de én meg veled nem értek egyet! Nekem egyáltalán nem jönnek be az ilyesfajta horrorfilmek, és amit te mondtál, az EGY QRVA NAGY HAZUGSÁG! És ne basztassuk egymást, mert nem lesz jó vége!

Üdv
0
2003. szeptember 19., péntek 10:04
Én még nem láttam a kalóz Legolast (talán a hétvégén megnézem) igencsak kíváncsi vagyok rá, az eddigi kritikák alapján még mindíg bejön :)
0
2003. szeptember 19., péntek 9:54
kiforduló belek éppenséggel vannak benne. :] [tudod, a tiltott videón.]
0