ebben a hozzászólásodban az a különleges, hogy egyetlen mondatával sem értek egyet. A KÖR egy igényes horror, valszeg neked azért nem jött be, mert nincsenek benne kiforduló belek, meg levágott fejek.
0
2003. szeptember 19., péntek 9:28
462
Igazásból nem értem, hogy mi tetszett neked benne! Tele volt szarabbnál szarabb poénokkal! Szinte már fájt! A színjáték meg borzalmas volt! A csaj már nagyon idegesített! Orlando Bloom meg szerintem egy pocsék, tehetségtelen színész! Az egész csak elronotta az egész filmet! Gore Verbinski??? Hát a KÖR valami izomszar film volt, de talán ez egy fokkal jobb volt nála! Hátha Verbinski még megpróbálkozik valami értelmes filmet csinálni a közeljövőben! Én nagyon remélem, mert az eddig teljesítménye szinte egyenlő a nullával!
0
2003. szeptember 19., péntek 9:23
462
Egészségedre!
0
2003. szeptember 19., péntek 1:13
2774
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl - 2003 - USA
Kalandfilm. Ritkán van szerencsénk jó filmhez ebben a stílusban (a Gyűrűk ura trilogiát nem sorolom ide) Utoljára talán a Múmia volt az ami kiemelkedett, sőt nagyon jól teljesített a kalandfilmek területén. Erre jön ez a Gore Verbinski és megújítja a műfajt, kalózokkal megspékelve. Tud valamit a srác. Csinált egy vígjátékot egy horrort és most egy kalandfilmet. (A Mexikóit nem láttam). Mindhárom film jó a maga kategóriájában. Ebben a filmben a látvány lenyügöző, az akciók látványosak, a CGI szuper, a poénok ülnek. Tulajdonképpen kaphatna maximmális pontszámot a film, van azonban 2 dolog ami zavar. Az egyik a történet. Ted Elliott és Terry Rossio, a Shrek, a Godzilla, a Puppet Masters írói ósszehoztak egy jó, de egyszerű sztorit. Szerintem lehetett volna még igazítani rajta egy picit. A másik - ami jobban fáj - az a zene. Klaus Badelt nem egy tehetséges zeneszerző. Fogta a Media Ventures - elsősorban Hans Zimmer - eddigi filmzenéit és összemixelt belőle egy kotyvalékot. Hallottam Sziklát, Peacemaker-t, néha-néha még a Speed-ből is felhangzott egy-egy ismerős rész. Silvestri lett volna a jó választás. Ezeken felülkerekedve azonban egy nagyon jó filmet láttam. Soha rosszabb kalandfilmet. Jöhet a folytatás!
10/8
0
2003. szeptember 18., csütörtök 23:30
462
Hát nem is tudom! Nekem nem jött be igazán! És másra számítottam! Többször láttam az előzetesét, és ott valahogy megtetszett a film! Nyilván az előzeteseknél a legjobb részeket vágják össze, de valahogy másnak képzeltem ezt a filmet! Tele volt humorral, ami szerintem nem túl jó! Nem ehhez a filmhez illik! Na meg persze szerelmi helyzetek megint voltak, úgy látszik ez elengedhetetlen egy filmnél! És azt sem értem igazán, hogy szegény Orlando Bloom-ot mi a rákért kell ennyire erőltetni??? Bármelyik más színész eltudta volna játszani! Én nem rosszindulatból, de nem tartom valami jó színésznek! Jó, Gyűrűk Ura OK, de azért... Kedvenceim közé tartozik Johnny Depp, de most valahogy nem tetszett a szerepe! Még szerintem nem szerepelt ilyen filmekbe, ahol ennyit kellett poénkodni, szóval kicsit fura volt számomra! No meg itt van Geoffrey Rush, aki hozta a formáját! Benne még nem csalódtam filmekben! A Sade Márki játékánál valami zseniálisat alkotott! Ő volt számomra az egyetlen pozitívum a filmben! Az animációs részek jók voltak, de ettől a film még nem lesz jobb! A film hossza sem tetszett, szerintem túl hosszú volt, egyáltalán nem kellett volna ilyen hosszúra csinálni! 135 perc??? HOSSZÚ!!!! Főleg egy ilyen filmnél! Pedig Gore Verbinski-ben bíztam, bár a Kör után...! De az Egértanya jó volt! :))) Szóval... egy langyos, átlagos film, tele a szokásos hibákkal és pocsék színjátékkal!
10/2
0
2003. szeptember 16., kedd 0:47
2774
Igazából nem tudom miért kellett megcsinálni. Szar.
10/0
0
2003. szeptember 15., hétfő 14:50
2774
én is ezt kérdeztem nemrég, de hivatalo válasz még nincs
0
2003. szeptember 15., hétfő 13:36
1153
Nálunk nem lesz a moziban Alien - Director's cut? Bár az eredetivel semmi bajom, de szívesen nézném meg nagyban azt a nyáladzó állkapcsot.
0
2003. szeptember 14., vasárnap 22:41
2774
Tipikus Jackie Chan film. Egyszer nézhető.
10/5
0
2003. szeptember 14., vasárnap 1:23
11
Most pihenőhétvége van. Majd a jövő hét végén. És te miért nem alszol ahelyett hogy szinkronokról vitatkozol különböző internetes online shop-ok filmkritika részlegein?
0
2003. szeptember 14., vasárnap 1:09
462
Te mi a szart csinálsz még ilyenkor??? Nem mentél a Gólyába???
0
2003. szeptember 14., vasárnap 1:01
11
Bíztam sutter ízlésében. Most inputoltam a Cyphert és tényleg király. A vége kicsit 13. Emelet, a pince pedig jellegében a Kockára hasolít, de ezeket nem negatívumként említem. Amúgy egy igazi izomscifi a jó értelemben.
Nálam 10/7
0
2003. szeptember 13., szombat 16:19
462
MI bajod van?????
0
2003. szeptember 13., szombat 14:30
17243
szerintem nem vagy vicces.
0
2003. szeptember 13., szombat 9:55
462
Jó, ha ideadod valahogy megnézem! :))
0
2003. szeptember 13., szombat 2:34
2774
Cypher - 2002 - USA
Vincenzo Natali. Azt hiszem jó lesz megjegyezni ezt a nevet. Minden esélye megvan a srácnak, hogy kiemelkedő rendezői karriert fusson be Hollywoodban. Már a második minimalista, de annál izgalmasabb és atmoszférikusabb sci-fi-thrillert teszi le elénk. A Kocka után kimozdul a négy "fal" közül, kilép a nagyvilágba, és leforgat egy kémfilmet. Ami kicsit sci-fi, kicsit thriller, kicsit akció. Lassú történetvezetés, lassú párbeszédek, izgalmas történet. A fickó úgy mesél, hogy közben észre sem veszem, hogy megy az idő, pedig alig történt valami a vásznon. Amit mond az hihető, nem mesterkélt, nem erőltetett. Jeremy Northam nagyon jó szinész. Szerencsétlen flótásból pillanatok alatt titkosügynökké válik. Lucy Liu? Ő pedig álmaim netovábbja. Kötelező film! Tessék megnézni.
10/8
0
2003. szeptember 11., csütörtök 22:04
2774
View from the Top - 2003 - USA
Egyszerű, de szórakoztató romantikus film. Gwyneth Paltrow szép és aranyos mint mindig, George "Airport" Kennedy cameoja kiváló. Azt azonban nem bocsájtom meg a casting director-nak, hogy beválogatta ezt a Mark Ruffalo-t. Nem elég, hogy szar szinész, de még beszélni sem tud. Anyway, egyszer meg lehet nézni.
10/5
0
2003. szeptember 11., csütörtök 18:08
644
Pi(1998) R.: Darren Aronofsky
Van egy kis Lynch-es beütése, azonban teljesen egyedi megvalósítása van a filmnek, remek látvány, zene, vágás, főszereplő, rendező, egyszerűen minden klappol.
10/10
0
2003. szeptember 11., csütörtök 11:41
2774
ALIEN D.C. lesz nálunk moziban? nem tudjátok?
0
2003. szeptember 11., csütörtök 2:11
2774
Rear Window - 1954 - USA
3 kérdésem lenne:
1, Manapság miért nem csinálnak ilyen jó filmeket? 2, Manapság miért nincs egy ilyen kaliberű rendező? 3, Ez a nő , hogy lehet ilyen gyönyörű?
10/10
0
2003. szeptember 10., szerda 0:44
2774
Lucky Numbers - 2000 - USA
Limonádé. Kicsit édeskés, kicsit savanykás, kicsit keserű. Pont olyan amilyennek nem kéne, hogy legyen. Travolta uncool, Kudrow szép, de ez kevés. Nora Ephron ne akarjon fekete komédiát rendezni, hagyja ezt a profikra. Igen, csak akart mert ez nem jött össze. Egy szerethető, vagány karakter sincs a filmben, csak csupa patetikus barom. Szenvednek végig a scripten, nincs se egy jó beszólás, se egy jó poén, se egy jó helyzetkomikum. Mellesleg a sztori olyan fordulatos mint a fűszál szélcsendben. Jah, és tele van bakikkal. Mit dícsérjek a filmben? Asszem Kudrow kisasszony testén kívül semmi említésre méltó nem volt benne.
10/2
0
2003. szeptember 8., hétfő 12:44
1153
Fasza. James Cameron valami víz alatti drámát forgat, alá Nagy kékség. És mi lesz a TL2-vel, bazzeg?
0
2003. szeptember 5., péntek 10:08
20
Ezen kivul nem hallottal esetleg valamit a magyarorszagi forgalmazasrol? Szerintem a trailer eleg utosre sikeredett.
/tau ba
0
2003. szeptember 4., csütörtök 20:56
17243
jepp, nálunk forgatták, még görög zita is játszik benne. :]
0
2003. szeptember 4., csütörtök 20:37
20
Underworld cimü filmröl (Kate Beckinsale-lel a foszerepben) nem tud véletlenül valaki valamit? A tengerentuli bemutato szeptember 19,de a magyarorszagirol se kep,se hang. Pedig ugy tudom magyarországi vonatkozása is van, amennyiben egy részét mintha nálunk forgatták volna.