nana. a sikoly nem rossz. zsánerparódia, ráadásul ötletes és aktuális. nem csoda, hogy aztán készült két tucat utánzat. egyik sem tudott labdába rúgni mellette.
ha jó kis trasht akarsz látni, nézd meg a THEY-t. agyba-főbe promózom ezt a filmet, meglepően jó volt. :]
0
2003. szeptember 2., kedd 20:28
17243
zwicktől ugyan hányni tudok, de a legutóbbi last samurai tréler egész igéretes. legyen jó véres, s akkor elégedett leszek. :]
0
2003. szeptember 2., kedd 20:26
17243
nocsak, ez jó hír. ha akcióról van szó, akkor bay tudja a dolgát. ha viccről, ha romantikáról, akkor nem. még szerencse, hogy a die hard filmeknél az akción van a hangsúly.
0
2003. szeptember 2., kedd 18:55
4078
Szóval aki imádja a jó és véres horrorfilmeket kötelező darab."
Én imádom, de ez nem volt az.
Kedves Jim: Szerinted ez miylen ha nem véres? Minden mutatnak amit kell. Lefejezéseket darabolásokat stb. mindent. Jó hát nem esznek beleket de ettől még nagyon véres. ÉS KIRÁLY!!!!!!!!
0
2003. szeptember 2., kedd 18:28
4078
labdába valóban nem. ezeket a filmeket rúgja seggbe. :) egyetértek. A Végső állomás 1 nem rossz. Ötletes volt, de nem olyan film ami kedvencem lenne. 28 nappal később sem yolan jó mint a Freddy vs Jason. A Hannibalt sose tartottam horrornak, de a Freddy vs Jason azt is üti. Kedvenceimet újra látni ráadásúl egy iylen hihetetlenűl király filmben hihetetlen volt. Hallottad? 36,4 millió az 1. hétvégén! Ez eddig a legsikeresebb 1. hétvége egy horrornak! Az utolsó 3 Péntek 13. összbevételét, ha összeadjuk, akkor kapjuk ezt az összeget kb. És még mennyit kaszáhat AMcsiban és Európában si. De ami a legjobb a film iszonyatosan jó. És véres is volt. Sikoly, Rémségek köynve meg az yilen szarok rajongóit megrázza alapjaiban. Szóval szerintem a Freddy vs Jason egy mestermű. Remélem az itthoni DVD is kegyetlenűl igényes lesz. Minimum mint a Jason X. Alig várom hogy elmenjek rá a moziba.
0
2003. szeptember 2., kedd 16:24
644
Sírjál nyugodtan, ez a valóság. Az Oscar-nál is ott lesz, ne aggódj. Tán meg is nyeri, remélem, mert addig nem hagyja abba, amig meg nem lesz a szobor.
0
2003. szeptember 2., kedd 16:15
634
cruise és a katana -> sírjak vagy röhögjek?
0
2003. szeptember 2., kedd 16:11
644
Lehet, hogy Ving Rhames meghal benne, hogy Cruise-törp egyedül érvényesüljön. Erről jut eszembe : A The Last Samurai tuti gagyi lesz, Zwick neve garancia rá.
0
2003. szeptember 2., kedd 16:02
1153
Ja, ha Cruise Tomi hagyja érvényesülni.
0
2003. szeptember 2., kedd 15:39
644
Narkó (2002) R.:Joe Carnahan 10/7
Sokan a Kiképzéshez hasonlították, szerintem jobb annál. A két föszereplő sokkal hitelesebb, mint a Washington-Hawke páros. Nincsenek agyonszűrt képek, csak a véres valóság. Carnahan teljesen profi módon vitte vászonra sajnos nem túl eredeti történetét. Ezen kívül csak a BMW-s reklámfilmjét láttam, szóval nem biztos, de lehet, hogy egy jó rendezővel lettünk gazdagabbak. De ez majd a Mission:Impossible 3. után kiderül.
0
2003. szeptember 2., kedd 15:32
644
Fred Dekker-Michael Bay=Csöbör-Vödör
Dekkert a Robocop elszúrása miatt utálom, Bay-t azért, mert benne van a filmiparban. Meg túlságosan imádja a naplementét.:)
0
2003. szeptember 2., kedd 10:56
1447
Biztos nagyon összehaverkodtak az Armageddon alatt, és úgye itt Willis dönt..
0
2003. szeptember 2., kedd 10:46
1153
Lehet, az volt a scriptben, hogy McClane utazik a karib tengeren, és a japcsik elkezdenek bombázni.
0
2003. szeptember 2., kedd 10:39
1447
atyaúristen tényleg! há' hülyék ezek? ezt a hulladékgyárost miért kell belezavarni a Die Hardba?
0
2003. szeptember 2., kedd 10:33
1153
Mivel Fred Dekkertől mindenki szívrohamot kapott, most már Michael Bay neve vagyon a Die Hard 4-hez írva. Egy fokkal jobb, de még nem az igazi, bár még nem láttuk a Bad Boys 2-t. Nem szeretnék egy agyonvágott, agyonlassított Die Hard-ot.
0
2003. szeptember 2., kedd 2:21
515
Miért nem rögtön musical?:)
0
2003. szeptember 2., kedd 2:21
2774
labdába valóban nem. ezeket a filmeket rúgja seggbe. :)))
a végső állomások jók voltak. olyan 8 pont körül. de a 28 nappal később? jézusom! borzalom volt!
0
2003. szeptember 2., kedd 2:18
515
Ohh... való igaz, bocsánat. (el is felejtettem)
Akkor legyen Hannibal. :)
0
2003. szeptember 2., kedd 2:08
634
de igen
0
2003. szeptember 2., kedd 2:07
17243
de az. a végső állomás 2. pedig inkább komédia, mint horror.
0
2003. szeptember 2., kedd 2:05
151
A 28 nappal később nem angol film?
0
2003. szeptember 2., kedd 1:26
515
"Szóval aki imádja a jó és véres horrorfilmeket kötelező darab."
Én imádom, de ez nem volt az. Viszont ha te ezt tartod "az utóbbi 10 év legjobb amerikai horrorfilmjének", akkor ajánlom figyelmedbe például a Végső állomás második részét (vagy akár az elsőt), vagy a 28 nappal későbbet (és még sok mást is, de inkább a közelmúltból hoztam elő példáimat). Ezek mellett Freddy és Jason labdába se rúg... bár erre lehetett számítani :)!
0
2003. szeptember 2., kedd 1:08
417
My Tutor Friend
Már régóta kacérkodtam eme Koerai filmmel, mígnem szombaton megnéztem. Kellemes. Ez az első szó, ami eszembejut róla! A történet jobb, mint amilyennek első hallásra hisszük, a szereplők nagyon a helyükön vannak, a lány aranyos, a srác kemény! Néhány poén még most is a feüleimben harsog ("Síkképcsöves TV"-nek hívja a srác a lányt, a melleit bámulva) A My Sassy girl-t csak félig láttam, amiről azt mondják, jobb ennél. Nos, abból, amit én láttam ez veri azt a filmet!
10/8 <- De nehogy US remake szülessen belőle
0
2003. szeptember 1., hétfő 22:56
4078
Na megnéztem a Freddy vs Jasont Iszonyatosan jó. Minden benne van ami egy jó Rémálom és Péntek 13 filmhez kell. A Péntek 13 sorozat legjobban sikerült darabja és a Rémálom az ELm utcában sorozatban si rendkívűl előkelő helyet foglal el. Az öszzecsapások kegyetlen(ül jók) lettek. De úgy az egész film nagyon jó. Az utobbi 10 év legjobb amerikai horrorfilmje. Szerintem. A vége is hihetetlenűl jó lett. Tetszett az elején is hogy bemutatták a Rémálom széria legjobb (legdúrvább) pillanatait. Meg jó volt a filmben hogy minden gyilkosság nagyon élethű lett és mutatják is natúran nem úgy mint egy ócska tinihorrorban. Szóval aki imádja a jó és véres horrorfilmeket kötelező darab. Mivel biztos, hogy lesz folytatása remélem nem adják alább a színvonalat (ha igaz akkor az Evild eades Ash bevonásával talán ugyanolyan jó és ötletes lesz mint ez).
10/10
0
2003. szeptember 1., hétfő 22:13
17243
a háromból kettő nekem is megvan, s az a vicc, hogy a gyengébbik kettő [gladiátor, hannibál], de hát nálam ez így megy. a barátaim csak tudják. :]