Keresés

Moziajánló

2003. szeptember 1., hétfő 17:25
Mondjuk ettől még egy pofás kis díszdoboz lesz!
0
2003. szeptember 1., hétfő 17:24
Sajna az a helyzet, hogy nekem is! Ez jó is meg rossz is, de hátha lehet kapni külön díszdobit is? :)))

Ja és ezt a képet nem ide, hanem a mgejelenésekhez akartam rakni! Bocsesz mindenkineT!
0
2003. szeptember 1., hétfő 16:39
megvan mind3 külön külön :)
0
2003. szeptember 1., hétfő 16:27
Ide süssetek:

0
2003. augusztus 31., vasárnap 23:54

The In-Laws - 2003 - USA

Akció-vígjáték Michael Dougles-szal. Apró hibja van a filmnek. Se akció, se vígjáték nincs benne. Ez a legrosszabb. Mikor a néző tudja, illetve sejti, hogy az alkotók mit akartak csinálni, de nem sikerült nekik. Douglas jó mint mindig, Brooks is hozza a formáját, de ez a filmet nem menti meg a gyenge középszertől. Douglas-nek ez már a második gyenge filmje. Meg se merem nézni az It runs in the family-t.

10/4

Johnny English - 2003 - UK

Igazából nem vagyok egy Mr. Bean fan. Semmi bajom az ürgével, de nem jön be a humora. Ebben a filmben viszont még az sem volt. Minden ballépése, viccesnek szánt megmozdulása, beégése, előre kiszámítható és full humortalan volt. Tök felesleges film.

10/2
0
2003. augusztus 31., vasárnap 1:30
dancer in the dark - táncos a sötétben
[D-GER-NL-és-így-tovább, 2ooo, lars von trier]

újabb pótlás.

nincs még egy ember, aki jobban el tudná játszani selma szerepét, mint björk. ez már csak azért is így van, mert ezt a szerepet direkt neki írták, mint ahogy miss gudmunsdottir sem e világról jött, hát selma is afféle marslakó, ám az ismerős környezet ne tévesszen meg senkit, selma nem földre tévedt tragikus angyal, illetve marslakó [stick to the point], ez a világ mesterkélt, trier összes dogmás kunsztja ellenére álrealista. nem a többé-kevésbé helytálló musical betétek miatt, amiket selma arra használ, hogy elmeneküljön a sorsa és a felvállalt szerepe miatt [és amelyek koncepcióját a nagyszerűnek titulált chicago oly szépen, szemérmetlenül lenyúlt], nem miattuk. a környezet talmi, a karakterek hamisak, a történet pedig kiszámítható [és logikai buktatóktól sem mentes, ha szabad ilyet mondanom]. ám ezek a problémák httérbe szorulnak, ahogy a tündérbogyó, ehh, a _marslakó_ bebotorkál a képbe: nem ő jött világot látni, hanem a világ jött el, hogy megcsodálja. na.
0
2003. augusztus 30., szombat 22:45
még az sem biztos, hogy lesz nálunk moziban. azért reménykedjünk..
0
2003. augusztus 30., szombat 16:15
Hamarosan én is láthatom eme remekművet.
Sutter: Látom egyhúron pendülünk filmeket illetően :-) nálunk mikor lesz moziban?
Ki fogja forgalmazni? Mikor lesz DVD-én nálunk? annyi megválaszolatlan kérdés :-)
0
2003. augusztus 30., szombat 0:29
ghost dog: the way of the samurai
[USA-FR-J, 1999, jim jarmusch]

In the words of the ancients, one should make his decision within the space of seven breaths. It is a matter of being determined and having the spirit to break through to the other side.

kitano film kitano nélkül. de whitaker is megteszi.
0
2003. augusztus 27., szerda 10:25
Thx. Még Sandokannál azt hittem, hogy így akartak malájt faragni az indiaiból, most lett csak gyanús a dolog. De így már világos.
0
2003. augusztus 27., szerda 10:10
a festett szemnek két szerepe van, egyrészt a kihangsúlyozott szem veszélyesebbnek, gonoszabbnak tűnt, ez mind az "alkalmazottakkal", mind az "üzletfelekkel" szemben előnyös tulajdonság; másrészt a hagyományok szerint a "festett szem" messzebbe llát: hamarabb meglátja a zsákmányt, meg egyáltalán a tengerészetben jó dolog, ha vki messzire lát. amúgy sok kalózladikot is feldíszítettek festett szemekkel. babonából.
0
2003. augusztus 27., szerda 9:31
Télleg jön szept. 18-án a Pirates of the Caribbean? Valahogy rá vagyok izgulva a témára.

De valamit nem értek. Az összes kalóz buzi? Már Sandokannak is ki volt festve a szeme, most meg már Johnny Deppnek is.
0
2003. augusztus 27., szerda 8:16
Rossz szó volt a cameo, de nem akartam lelőni a poént. A filmet David Zucker rendezte, sőt, az IMDb szerint már a negyedik részre is ő van előjegyezve.
0
2003. augusztus 27., szerda 0:01
Rossz színben tüntetik fel?? De hiszen nem négernek ábrázolták.. :-)
0
2003. augusztus 26., kedd 23:12
hát persze, hogy nem ő volt, stackpointer sem gondolta azt, hogy ő volt. sőt, MJ perelni akar, mert rossz színben tűntetik fel.
0
2003. augusztus 26., kedd 22:58

Freddy vs. Jason - 2003 - USA

"Legends never die, they just keep killing"

Jason Voorhees és Freddy Kruger. Michael Myers-szel együtt ők a legismertebb nevek a slasher "szakmában". Freddy és Jason eddig összessen 18 filmben szerepelt és 181 emberkével végeztek. A New Line úgy gondolta ideje a 2 titánt egy ringbe engedni. Damian Shannon és Mark Swift kerekített egy egyszerű és élvezetes szorit, Robert "Freddy" Englund ismét, Ken "Jason" Kirzinger pedig elöszőr magára kapta a maszkot, Ronny You pedig vezényelt. Méghozzá nem is rosszul, hiszen minden van a filmben ami szükséges. Vér, cicik, robbanás, egyszóval full trash. Ki nyer a végén? Teljesen mindegy. Lényeg a kedvenc serialkillereink ismét akcióznak!

10/9
0
2003. augusztus 26., kedd 22:56
az nem ő volt szerintem...
0
2003. augusztus 26., kedd 11:56
A két tápegység mellett bizonyára volt az alaplapján még egy gombelem, amivel legalább a BIOS futott. Talán onnan csoportosított át még egy kis energiát :)
0
2003. augusztus 26., kedd 11:24
Az oké, hogy hívnak segítséget, de - logikusan gondolkodva - ki vagy kik rohannának oda és milyen gépeket vinnének, hogy kiássanak két embert, akikről fogalmuk sincs, hogy kicsoda... Szerintem hülyeség volt ez a berobbantós dolog, bár gondolom a végén majd kiderül, hogy nem is szakadt le az egész, csak épp úgy csinált :-)

akkor szorri, a hidrogénbombás elképzelésemért..  de ettől még arra jó, hogy alacsonyabban tartsa a sugárzást :-)

jahh.. és azon én is elagyaltam egy darabig, hogy szegény Arni, miként működött tovább az elemek kiszedése után? Lehet, hogy az utolsó mondat, amolyan feltételes reflex volt már csak :-)))

0
2003. augusztus 26., kedd 10:56
Láttátok a Scary Movie 3 trailerét? A végén egy bizonyos cameotól majd a szék alá röhögtem megam.
0
2003. augusztus 26., kedd 10:27
"A sugárveszély szerintem nem olyan nagy egy bobmánál, mint pl csernobilban. Ott vin Nagasaki és Hiroshima esete is, ott ma már nyugodtan élnek az emberek."

Ja persze... Az amcsik 9 kilotonnás bombákat használtak, ami mai szemmel nézve kis teljesítményű bombák. A föld eldozerolásával el lehetett takarítani a sugárzás nagyrészét. Más lenne a helyzet, ha egy 25 megatonna vagy annál is nagyobb erejű bombák tömegét vetnék be.

Hidrogénbombánál pedig szép, hogy úgyanúgy jelen van sugárzás, mert tényleg egy atombomba a rendszer része, ami a termonukleáris fúziós láncreakció beindulásához szükséges magas hőmérsékletet biztosítja.

Ez volt a fizika óra ;)
0
2003. augusztus 26., kedd 9:11
T3 SPOILER

-------------------------------------------

Szóval, aszongya Arnie, hogy két energiacellával műkszik. Az egyik megsérül, tehát kivágja. A másikat belenyomja a néni arcmobiljába. Na, de amint kiveszi a másodikat, mivel működik tovább? Duracellel?

--------------------------------------------------------------

0
2003. augusztus 26., kedd 8:39
A hírek szerint Fincher a Lords of Dogtownból is kiugrott, mint rendező. Most vagy a Ráma jön, vagy pedig morcos leszek.
0
2003. augusztus 26., kedd 3:24
A sugárveszély szerintem nem olyan nagy egy bobmánál, mint pl csernobilban. Ott vin Nagasaki és Hiroshima esete is,  ott ma már nyugodtan élnek az emberek.
(Amúgy úgy tudom, a hidrogénbombánál hogy a fúzió elinduljon előbb egy kis atombomba kell.)

Connorék meg legrosszab esetben segítséget kérnek rádíón, ha nem tudnak kijönni.
0
2003. augusztus 26., kedd 3:11
Remélem, hogy odáig nem jutunk el!
0