Keresés

Moziajánló

2003. augusztus 26., kedd 2:50
huh. pörgött itt tegnap az élet a T3 kapcsán és én nem jártam erre .. :-))

Hozzászólva 1-2 gondolat erejéig a 4. rész témájának latolgatásához... szerintem a sugárveszély nem feltétlenül valós probléma, hiszen ha nem atombombát dobálnak, hanem pl. hidrogénbombát akkor ugye nincs sugárzás és a hatás kb. ugyanaz. Persze tudom, hogy eddig folyton atomcsapást emlegettek...

Egyébként én arra is kíváncsi lennék, hogy Connorék hogy ássák ki magukat a felrobbantott bejáraton keresztül a két kis kezükkel... Lehet, hogy erről szól majd a 4. rész? :-))) és majd csak az 5.ben lesz a háború? :-)))))))))))
0
2003. augusztus 26., kedd 2:33
Még egy megjegyzés a Terminátorhoz. 1997 óta Cameron búvárkodott egy nagyot, kifejlesztett egy 3D-s kamerát és megcsinálta a Dark Angel-t, más nem jutott az eszébe. Pedig ő csinálhatna bármit. 6 év telt el a Titanic óta és csak egy True Lies tervvel tudott előjönni, amiből valószínüleg nem lesz már semmi. Most előhozta a búvárpárról szóló tragikus történetet, de szerintem ez nem az ő műfaja. Megalomán rendezőhöz megafilm passzol. A T3 meg szerintem nem csorbítja az 1-2 hírnevét, nem kell tehát felháborodni a 3. részt illetően. Megy a moziban, nem kell megnézni. Ez van, hülyeség ezen rágódni, hogy hogy lehetett volna jobb. A Sikoly 3-nál gondoltam azt, hogy újra kéne forgatni, de aztán leszartam : ez csak egy film, van ennél fontosabb dolog is a világon.
0
2003. augusztus 26., kedd 0:19
they
[2oo2, usa, robert harmon]

Julia Lund: Sarah, do you have bad dreams?
Sarah: Sometimes.
Julia Lund: What happens in your dreams?
Sarah: They come for me.
Julia Lund: Who comes?
Sarah: They.
Julia Lund: Why do They come for you?
Sarah: To eat me.

mit is mondhatnék? azt, ami a szívemen, illetve a hátamon: brrrrrr. ez a kis nyolcvanakárhány perces trash horror rendesen rám hozta a frászt, de hát erről beszéltem a napokban: tökmindegy, mennyire nagy blődli a sztori, tessék szépen közölni kezdésnek a játékszabályokat: 1. a sötétben jönnek el érted. 2. félnek a fénytől, de képesek megbirizgálni az elektromosságot, elfújni a gyertyát, meg ilyesmi. 3. sokan vannak. és mindezt meg is tapasztaltam filmnézés közben, ráadásul kb. annyi időm maradt két mókás ijesztgetés között, hogy vegyek egy nagy levegőt, meg mondjuk dobbanjon egyet a szívem.  tipikus horrorbaki a téves riadó. itt van? nagyon kevés, de azt kell, hogy mondjam: ők biztosra mennek... csúsznak... másznak. kicsit lagymatagon indul, van egy-két zsákutca [a gyereksírás, mint ómen hamar elhal], hőseink pedig minden figyelmeztetés ellenére szeretik a sötét, eldugott, elhagyatott helyeket. nagyon helyes. elfogult értékelés következik:
0
2003. augusztus 25., hétfő 22:42
"2. részt SOHA SEMMI nem fogja felülmúlni!"

Maximum az első rész. Nem is kevéssel. Mióta Arnie úgy döntött, hogy van ő akkora sztár, hogy rossz fiút nem játszik és emiatt képesek voltak egy cyber-akció filmből tini-komédiát csinálni a 2. részből, már minden lehetséges.
0
2003. augusztus 25., hétfő 22:11
Egyébként nem is tudom mit vártam ettől?! Talán, hogy méltó folytatása lesz a 2. résznek! De a 2. részt SOHA SEMMI nem fogja felülmúlni! De kezdjük ott, hogy a 3. részben nő volt a Terminátor és már ez sem volt túl jó 5let! Én nem vagyok nőgyűlölő, de azért mégiscsak jobb lett volna egy férfipárharc! És buzi sem vagyok :) ! És a Terminátor címet nem kéne ide-oda dobálgatni! Mert ez a film nem érdemelte ki ezt a címet! Az emberek is "csak" a cím miatt nézték meg! Fogadok, hogyha mittudomén: Az atomháború lett volna a címe, a kutya se nézte volna meg, de legalább aza cím passzolt volna hozzá! Na mind1, nem vitatkozok magammal! Mindenki azt gondol erről a filmről, amit akar! És hogy nem Cameron rendzte?????? Szóval ez a FILM BUKÁS A JAVÁBÓL!

Értékelés: 10/1
0
2003. augusztus 25., hétfő 21:59
TERMINÁTOR III.

Mit is mondhatnék róla??? Egy szóval? SZAR! Kettővel? ADAG SZAR! Egyszerűen borzasztó! Csakis a látvány a fontos, és az sem valami jól megoldva! 10% történet, 90% semmi! Sokkal többet vártam! Nagyon remélem, hogy nem lesz 4. rész, mert az még ennél is rosszabb lenne! És sztem meg sem nézném! Szóval nálam ez a film abszolút bukás volt a javából és csak annak ajánlom, aki szereti az átlagos akciófilmeket, mert ez sajnos odavaló! Részemről ennyit! A vélemény szabad!

Bye
0
2003. augusztus 25., hétfő 21:50
sorry, rosszul emlékeztem. a pókember topikban bizonyítékot követeltél arra, hogy cameron foglalkozott a pókemberrel, ebből az jött le, hogy nem volt róla tudomásod. aztán 1-2 hozzászólással később megemlítetted, hogy tudtad.

ok, nem te vagy a legnagyobb, de a legelvetemültebb biztosan. :]
0
2003. augusztus 25., hétfő 21:44
Ezt nem tudom hogy hol álmodtad, hogy nem tudtam, de körülbelül '97 környékén a Cinemában is benne volt, hogy Cameroné a project.
A többire a válaszom, oké... (most is csupán Red5 kedvéért szóltam bele a topikba)

"az ország legnagyobb pókember rajongójának"
Nagyon hízelgő vagy, de "sajnos" nem én vagyok az embered! :)
0
2003. augusztus 25., hétfő 21:41
biehn amúgy nem rossz színész, az összes cameron filmben nagyon jól játszott, de azt aláírom, hogy pókembernek nem lett volna túl jó választás.
0
2003. augusztus 25., hétfő 21:39
éljenek a hatásvadász akciójelenetek [nem is tudom, mi más lehet egy akciójelenet, mint hatásvadász :], nyáladzás csak a titanicbn van, abban viszont annyi, hogy azt nem is szeretem túlságosan úgyhogy valszeg nem szoptam volna be minden további nélkül a pókembert. mikor szó volt a cameron féle pókemberről, a batman és robin még sehol sem volt: figyelmetlen vagy. a pókember topikba is én vágtam be, méghozzá neked, az ország legnagyobb pókember rajongójának, akinek mellesleg fogalma sem volt arról, hogy a film eredetileg cameron project volt.
0
2003. augusztus 25., hétfő 21:34
Michael Biehn olyan jó színész, hogy inkább a Clockstoppersben játszott (ráadásul nem néz ki 18-20 éves srácnak). Adjunk hálát az égnek, hogy Raimi úr rendezte a filmet és jó színészek játszhattak a filmben!
0
2003. augusztus 25., hétfő 21:30
Már szóltam róla egy pár szót, de akkor újra megteszem (de csak röviden), nos: karakterbemutatás 0, nyáladzás 1000-el, minden akciójelenet hatásvadász stb... tutira elcseszték volna (Ráadásul Arnold megint egy gonosz? Emlékezzünk csak a Batman & Robinban elkövetett baklövésére)
Szerencsére egy jobb, biztosabb kezű RENDEZŐ kapta meg a nemes feladatot a megfilmesítésre... hogy a forgatókönyv íróról ne is beszéljek. (nem véletlen a siker)

Bár, ha Cameron rendezte volna, zalus biztos lesz*pta volna a f*szát egyből... akármilyen ratyi is lett volna a film (de jó ezt feltételes módban írni:).. mert ugyebár Cameron!

Mellesleg a scriptre nem kell rákeresni Mr. Gay, a Pókember DVD "kritikáknál" bent van!
0
2003. augusztus 25., hétfő 20:49
Hoppáré megvan..és ezt még anno 93-ban írták..nem semmi...
0
2003. augusztus 25., hétfő 20:44
Jah érdekes lett volna a Cameron féle Spider-Man (Jim Kirk vajon mit szólt volna hozzá:) , de BIEHN már kicsit túlhaladta Parker korát 10 évvel ezelőtt is. Sebaj talán Bill Paxton..hmm ő is öreg hozzá:)
Az a script érdekelne, ha megtalálod zalus...
0
2003. augusztus 25., hétfő 20:40
a jeter életműből kifelejtetted a halászkirály legendáját, pedig szerintem élete alakítását nyújtotta.

the passion: a film, ami engem teljesen hidegen hagy.

az új coen film előzetese volt még nagyon megdöbbentő. az első rendezésük, amit idegen forgatókönyvből csinálnak olybá fest, mint manhattani romcom. ilyeneket donald petrie vagy charles shyer szokott rendezni...
0
2003. augusztus 25., hétfő 20:36
látom, nagy hatással volt rád a töltött mátrix. :]
0
2003. augusztus 25., hétfő 20:33
ha jól tudom, az időutazást a skynet "munkatársai" tették lehetővé, az ellenállók elfoglaltak egy időkaput/portált/deloriant/bármit, visszazavarták kyle-t, aztán az egész kóceráj megsemmisült. valamelyik terminator regényben olvastam talán.
0
2003. augusztus 25., hétfő 20:29
ennél a bárgyú tinifilmnél biztosan jobb lett volna. a netről amúgy letölthető a cameron féle szkript, majd talán rákeresek.
0
2003. augusztus 25., hétfő 20:28
nana, azért ne szopjuk már enynire mostow faszát, emlékszel még a t1-re, annak nagyon szép, boldog befejezése volt, nem?

azzt viszont nem értem, hogy a t3 szerint hogy halhatott meg linda hamilton 92-ben leukémiában, mikor a t2 95-ben játszódik?
0
2003. augusztus 25., hétfő 20:26
azt tudtátok-e, hogy a pókember és a minority report is eredetileg carolco tulajdon volt - a pókembert amúgy cameron rendezte volna, már meg is volt a forgatókönyv; michael beihn(biehn?) játszotta volna a címszerepet, arnold lett volna dr.octopus, hmmmmm.]

Ez komoyl? Lehet hogy nem is lett volna rossz. Ha Beihn fietelebb lenne még simán eljátszhatta volna.
0
2003. augusztus 25., hétfő 20:24
arnold gázsija: 35 millió dollár [ennyi pénzből 35 darab musát, másfél chihirot, 3 db wonderful dayst, 6 db közönséges bűnözőket, 7 db mementot,   illetve 1ooo db blair witch projectet lehetne leforgatni.]
0
2003. augusztus 25., hétfő 20:17
cameron maga nyilatkozta abban az ominózus 8 oldalas interjúban [ígérem, ha visszakapom az újságot, beszkenneltetem és elküldöm bárkinek, aki kéri :], hogy őt azért nem érdekelte a t3 project, mert ő már mindent elmondott a sztoriról, amit el lehet [ezzel többé-kevésbé egyetértek, habár egy mad max jellegű film robotok ellen egészen élvezetes lenne], de áldását adta a filmre. azt pedig a t3 cikkben olvastam, hogy a cameron-szimpatizáns fox be sem szállt a licitbe, amiben amúgy minden más stúdió részt vett. mondjuk, a terminator jogok nagy része ELEVE kassar/vajna tulajdonában volt. [azt tudtátok-e, hogy a pókember és a minority report is eredetileg carolco tulajdon volt - a pókembert amúgy cameron rendezte volna, már meg is volt a forgatókönyv; michael beihn(biehn?) játszotta volna a címszerepet, arnold lett volna dr.octopus, hmmmmm.]
0
2003. augusztus 25., hétfő 20:03
Kíváncsi vagyok hogy Robert Patrick figurájáról a T1000-ről megemlékeznek-e a négyesben.
0
2003. augusztus 25., hétfő 19:59
Hát Terminátor 3.
Igazából az egész film arról szól, hogy előkészíti a 4-ik (valószínűleg sokkal jobb és ütősebb filmnek) a történetét. És ez a baj. Ez egyfajta híd akar lenni a Cameron filmekhez és az újakhoz. Megértem hogy nem akarták rögtön a nagy háborúval kezdeni, de ez a hármas csak utánozza a kettőt. Visszajön egy jó meg egy rosz terminátor és harcolnak Conor életéért. De egy kicsit más is lehetett volna. A női terminátor alapból idegesítő. Nem hiteles és nem lehet félni tőle.
John Connort játszó Nick Stahl sem illik a szerepre. Ráadásúl a karaktere is elég béna. Egyáltalá nem néz egy keméyn srácnak aki a jövő hadvezére lesz egy talpra esett kemény tag akin látszik is az hogy az anyja mindenféle kiképzőtisztekhez vitte hogy tanítsák stb. A filmbeli poénok nemigazán idevalók.
Egyedűl Schwarziról nem tudok rosszat mondani. Nemsemmi 56 évesen így kinézni. 11-15 évet simán letagadhat.  Mindent megadtam volna Cameronnak hogy ő csinálja a filmet,. Nem rossz a film csak az 1,2 után elég gyenge.
0
2003. augusztus 25., hétfő 15:31
Más téma : eszembe jutott J.T. Walsh után, hogy idén egy másik örök mellékszereplő hunyt el március 30-án, bizonyos Michael Jeter, aki szintén zseniális színész volt (Waterworld, Rossz Álmok, Széftörők, Halálsoron, Félelem és Reszketés Las Vegasban). Neki is RIP. Még két filmje vár a bemutatásra : Open Range és Polar Express. Előbbi Kevin Costner, utóbbi Robert Zemeckis rendezésében. A Zemeckis film forgatása közben halt meg AIDS-ben, remélem a hiányzó jeleneteit nem számítógéppel egészítik ki.
  Látta valaki a The Passion előzetesét? Mi a véleményetek róla? Szerintem elég brutális lesz.
0