Keresés

Moziajánló

2003. július 31., csütörtök 18:07
Szerintem a Holló is mindenidők egyik legjobb filmje. Isteni film!
0
2003. július 31., csütörtök 11:37
aha. a the crow szerintem nem nagy szám. képi megvalósítása rendben van, de ha nem kötődne hozzá ez a sajnálatos tragédia, már rég feledésbe merült volna.
0
2003. július 31., csütörtök 2:29
most nem eresztem bő lére:

The Crow: Istenübergigamegacoolosgyalázóporbadöngölőcsászárság
10/10

Cannibal Holocaust:
a világ legrosszabb, leggusztustalanabb, legvéresebb, legerőszakosabb filmje!
Hányinger garantált... messze kerülendő! Ja, említettem, hogy a világ leggusztustalanabb filmje?!
10/0
0
2003. július 30., szerda 21:29
JUBEI: a nevek helyesen: "Cliff Robertson" ; "Norman Osborn" és "Bruce Campbell"

Tudom hogyan írják őket csak mivel gyorsan írok sokszor eltévesztem.
Michael Keatont el lehet képzelni Batmanként. Sőt ő volt minden idők legjobb Batmanja. De a képregéyn nálam hasonló mint a könyv.  Egyszóval kicsit elképzelem ezért nem tetszenek a színészek. Én is veszem a Pókember képregéynt csak kár hogy ilyen ritkán jelenik meg nálunk :-(
0
2003. július 30., szerda 20:50
JUBEI: a nevek helyesen: "Cliff Robertson" ; "Norman Osborn" és "Bruce Campbell"

Anno Michael Keaton-t is sokan rosszallták Burtontől. Mert szerintem baromira nem az a fontos, hogy tök ugyanúgy nézzen ki vki, mint a képregények túldimenzionált figurái, hanem hogy tehetséges legyen. Maguire és Dunst pedig kellemes összjátékot produkál, sőt a hölgy még kellemes vizuális élményt is nyújt ;) Mellesleg egyik Pókember figurának sincs megszabott alakja, ha láttad már hányféleképpen megrajzolták pl. Peter-t, akkor tudhatod miről beszélek.
0
2003. július 30., szerda 20:32
öreg elvis és a néger jfk egy múmia ellen. rém "izgalmasnak" tűnik...
0
2003. július 30., szerda 20:22
A Pókembernek két sarkalatos pontja van ami nem tetszik. az egyik a főszereplő (komolyan mondom akárki más jobb lett volna Pókembernek (inkább választottak volna egy ismeretlen arcot vagy nemtom de Sam raimi itt elcseszett valamit))
a másik szereplő Mary Jane. az sem hasonlít egy fikarcnyits e a képregényesre de nem is illik oda. A szereplőket eléggé elrontottal. Attól függetlenűl hogy dafoe meg Kristoferson jól játszanak de a többi! Ráadásúl Ben bácsinak Kristoferson sem illik. Egyszóval Norman Sobourne karakterén kívűl senki sem illik a szerepre. És ez a bajom a filmmel. Amúgy nagyon jó lenne. Hát nekem ez a Cambelles film nem igazán tud feldobni. Egy: "Kicsit" idétlen másrészt én mindig is útáltam Elvist (mint emebert és mint a zenéjét) úgyhogy nagyon nem tud érdekelni egy olyan történet amiben ő a főszereplő.
0
2003. július 30., szerda 20:11
Valóban elég nevetségesnek tűnik.
A Pókember meg jó film, csak szem kell hozzá, hogy egyesek észrevegyék. :]
0
2003. július 30., szerda 20:07
viccelsz? ez a film neked "nem valami nagy"??? végre egy igazán ígéretes amcsi mozi. a pókember meg bekaphatja. :]
0
2003. július 30., szerda 19:49
Hát ja elég eszement. Szegény Bruce Cambellt már nem lehet valami nagy filmekben látni.
Ha Sam Raimi nem lenne ennyire Pókember mániás foglalkozna az Evil dead 4-gyel. Vagy legalább valami főszerepet adna neki a Pókemberben. Valami gonosz karaktert.
0
2003. július 30., szerda 18:40
no, ez aztán eszement egy film lesz
0
2003. július 29., kedd 11:46
Kétség sem fér, A Bruce Almighty-t, a Minden6ó-t meg kell nézni. Nekem nagyon tetszett ez a kis könnyed film.

A másik amit szerintem meg kéne nézni, az a Hajó a vége {Boat Trip}. Cuba Gooding Jr, most jól játszik ebben a filmben.

És a harmadik a T3, az idei év még legjobban elkészített filmje.

Plusz talán a Halálosabb Iramban. Mert az se volt rossz.
0
2003. július 27., vasárnap 23:22
Egy hétig nyaralni voltam Egertől nem messze, szinte végig esett az eső :-( Így aztán kiéhezve érkeztem haza, ma gyorsan meg is néztem két filmet.

Bruce Almighty

Jim Carrey, Morga Freeman... Azt kell mondjam, kedves kis film. Nem az a szokásos őrült humor, inkább csak szórakoztató, de nem eröltetett módon. Talán ha moziban látom, egy kicsit csalódott lennék, de így itthon megnézve igazán jó indításnak tűnt.

10/7

Cypher

Ebben a filmben sokkal jobban tetszett nekem Lucy Liu mint a Csárli akárhány angyalaiban. De nem miatta jó film, hanem úgy összességében minden miatt. jók a szereplők (különösen a főszerepet játszó (Jeremy Northam), jó a történet, kellőképpen meglepő a befejezés. Nekem ez most nagyon bejött, de így utólag mintha már láttam volna vlaami hasonló sztorit, de nem ugrik be, mi volt a címe. Mindegy. Ez - nekem - így volt jó, ahogy.

10/9.5

0
2003. július 26., szombat 5:11
Ja!
Ne a gumiruhás Batman-re számítsatok, hanem az igazi old fashioned denevérember dizájn-ra. Külön megér egy misét:)
0
2003. július 26., szombat 5:09
Batman - Dead End

Volt egyszer egy férfi Sandy Collora (nem Corolla, ahogyan én kerestem rá anno), aki úgy gondolta, hogy Tim Burton meg a többi Batman film rendezője nem teljesen kapta el a fonalat:) Elhatározta, hogy csinál egy rövidfilmet, aminek a főszerepében Batman áll, valamint feltűnik benne Joker is. A lényeg annyi, hogy a film végére egy hatalmas "Érettségi találkozó" fog kibantakozni, számos jól ismert antihőssel. (És nem az oridzsi Batman képregényekből;)
Summa Summarum: Tehetséges *rendező* ez a Collora fiú, még fiatal, szép pálya áll előtte! (Leggyakrabban dizájneri munkákat csinált, pl a MIB alien-jeit, stb...)
Remélem valaki felfigyel rá!
10/10

PS.: Joker egyszerűen überállat! Nem leszólni akarom Nicholson-t (ki merné?), de ez egyszerűen annyira odavág Burton Joker-ének, hogy csak nyekken:)

A film a neten kering, legálisan, kvikktájm verzióban  innen érhető el!

MUST SEE!
0
2003. július 26., szombat 3:57
Identity

Érdekes film, mit ne mondjak:)
Valamelyik filmre nagyon emlékeztet, de nem jut eszembe, hogy melyikre...
Mindenesetre adott 11 ember akit összehozott a sors, véletlenek folytán a sivatag közepén níugvó kis motelbe kerül mindegyik, közülük szedi áldozatait a gyilkos. Ahogy halnak az emberek annál bonyolultabb a puzzle, ami megoldásra vár.
De vajon van egyáltalán ügy, amit meg kell oldani?
Tetszett!

10/7
0
2003. július 25., péntek 23:59
Bruce Almighty, a Minden6ó:

Jim Carrey, Morgan Freeman (Jennifer Aniston) nagyon jó gárdát alkot ebben a filmben! Carrey mester hozza a jobbik felét, még mindig istenien adja(?) a hülyét!
Az utóbbi idők egyik legjobb vígjátéka, bár a vége kicsit sántított nálam!
Mindenesetre ez is üdítő színfolt a nyárban!
10/7.5

Charlie's Angels 2: Full Throttle

Igen.. Nem tudom, hogy most komolyan vegyem e ezt a filmet! A készítők szerinte biztosan nem kell komolyan venni, sőt tilos! De ha még csak komolyan sem veszem, akkor is egy akkora nagy blődli, hogy az hihetetlen... Ford Fairlane egy mondatát tudnám idézni, átalakítva erre az esetre: A Csárli angyalai2-t olyan nézni, mint sajtreszelővel rejszolni, enyhén szórakoztató, de nagyon fájdalmas...
Egy poén jött be, az is csak a magyar szinkronban: BÓZLI: "AGGYÁ WAX-OT!" beszólása óriási volt:)
Verdict: 10/4

Terminator3 - Rise Of the machines:

Háhá!! A filmet vártam, mint a messiást! Aztán jöttek a hírek: Jonathan Mosotw rendezi, Cameron húzott a project mellől, mint a vadlibák... Jó, még mindig lehet jó- gondoltam! kijött a legelső tízer, ami egy t3 logo volt az oridzsi theme-mel! kirázott a hideg, megint vártam a filmet teljes gőzzel!
Jött mégegy trailer aztán mégegy s a várakozás nullára csökkent:( Nem tetszettek, így már fontolgattam, hogy meg sem kéne nézni... Aztán az "SVCD filmszínházban" megnéztem pár hete és hatalmasat csalódtam, pozitív irányba!
Ha fel tudjuk fogni, hogy a harmadik rész az előző terminatorokhoz képest olyan, mint a Star Wars-hoz az Extended Universe könyvek, akkor totálisan emészthető, élvezhető látványos produkciót kapunk!
Mosztó bácsi jól rendezett, a jelenetek mind a helyükön vannak, Külön dícséret Nick Stahl-nak, akire 100% illik Connor szerepe!
A végétől pedig elszálltam, ez kellett nekem!
A zene hiányát meg kell említenem:( A Soundtracken kb 3 fényes pont van, abból is az egyik Brad Fiedel terminator theme-je, és még két másik a harmadik rész zeneszerzőjétől, amúgy pedig teljesen semmitmondó:(
A film alapjában véve tetszett, de csak második nézésre békültünk ki egymással teljesen:)
10/7.5
0
2003. július 25., péntek 22:59
Finding Nemo:

Borzasztó aranyos mesefilm, a megszokott pixar minőségben! A legeslegnagyobb kedvenc az Dory, akinek rövid távú memóriazavara van, mint Guy Pierce-nek a Memento-ban:) Azon a halacskán fetrengtem a röhögéstől!
egy szó mint száz: A Must See!

10/9
0
2003. július 25., péntek 21:44
Ja majdnem kihagytam:

Moszkva tér 10/8
0
2003. július 25., péntek 21:41
Na nézzük az elmúlt egy hét eseményei pontokban (bár egyébként utálok pontozni :)):

Yongery avagy egy hüllő az űrből 10/4
A rettegés fogságában 10/4
Egy amerikai farkasember Londonban 10/9.5
A holló 10/10++
Harapós nő 10/10
A 60 millió dolláros ember 10/7
A kisérlet 10/8
A bestia 10/7.5
Poltergeist -Az örökség 10/1
Power Rangers -Atomcsapat 10/0
A fekete lovag 10/3
Végső állomás 1. 10/6
Végső állomás 2. 10/6.5
13 kisértet 10/6
Desperado 10/9.5
0
2003. július 25., péntek 12:17
A Jurassic Park IV rendezőjeként Simon West van felüntetve az IMDb-n. Remélem valami elírás történt! :-)
0
2003. július 24., csütörtök 8:28
Rövid interjú a Dead End rendezőjével.
0
2003. július 23., szerda 20:06
úgy tűnik, carpenter minden valamire való filmjéből szeretne egy új verziót. aha, ja. romboljon le minden legendát, amit épített!
0
2003. július 23., szerda 15:53
Fasza volt

SPOILER
(hol lehet ilyen Alien cuccost szerezni??????)

A Dualityt láttátok már?
0
2003. július 23., szerda 15:23
nagyon tetszett!
0