Bruce Almighty, a Minden6ó:
Jim Carrey, Morgan Freeman (Jennifer Aniston) nagyon jó gárdát alkot ebben a filmben! Carrey mester hozza a jobbik felét, még mindig istenien adja(?) a hülyét!
Az utóbbi idők egyik legjobb vígjátéka, bár a vége kicsit sántított nálam!
Mindenesetre ez is üdítő színfolt a nyárban!
10/7.5
Charlie's Angels 2: Full Throttle
Igen.. Nem tudom, hogy most komolyan vegyem e ezt a filmet! A készítők szerinte biztosan nem kell komolyan venni, sőt tilos! De ha még csak komolyan sem veszem, akkor is egy akkora nagy blődli, hogy az hihetetlen... Ford Fairlane egy mondatát tudnám idézni, átalakítva erre az esetre: A Csárli angyalai2-t olyan nézni, mint sajtreszelővel rejszolni, enyhén szórakoztató, de nagyon fájdalmas...
Egy poén jött be, az is csak a magyar szinkronban: BÓZLI: "AGGYÁ WAX-OT!" beszólása óriási volt:)
Verdict: 10/4
Terminator3 - Rise Of the machines:
Háhá!! A filmet vártam, mint a messiást! Aztán jöttek a hírek: Jonathan Mosotw rendezi, Cameron húzott a project mellől, mint a vadlibák... Jó, még mindig lehet jó- gondoltam! kijött a legelső tízer, ami egy t3 logo volt az oridzsi theme-mel! kirázott a hideg, megint vártam a filmet teljes gőzzel!
Jött mégegy trailer aztán mégegy s a várakozás nullára csökkent:( Nem tetszettek, így már fontolgattam, hogy meg sem kéne nézni... Aztán az "SVCD filmszínházban" megnéztem pár hete és hatalmasat csalódtam, pozitív irányba!
Ha fel tudjuk fogni, hogy a harmadik rész az előző terminatorokhoz képest olyan, mint a Star Wars-hoz az Extended Universe könyvek, akkor totálisan emészthető, élvezhető látványos produkciót kapunk!
Mosztó bácsi jól rendezett, a jelenetek mind a helyükön vannak, Külön dícséret Nick Stahl-nak, akire 100% illik Connor szerepe!
A végétől pedig elszálltam, ez kellett nekem!
A zene hiányát meg kell említenem:( A Soundtracken kb 3 fényes pont van, abból is az egyik Brad Fiedel terminator theme-je, és még két másik a harmadik rész zeneszerzőjétől, amúgy pedig teljesen semmitmondó:(
A film alapjában véve tetszett, de csak második nézésre békültünk ki egymással teljesen:)
10/7.5