Keresés

Moziajánló

2015. március 3., kedd 0:16

http://filmforum.hungarianforum.com/t87p145-r2-d2-irasai-2-0

KÜLSŐ LINK
0
2015. március 2., hétfő 19:45
A Liza, a rókatündért 15%-kal többen nézték meg második hetében, mint egy héttel korábban. A "szájról szájra" reklám ismét működik, pedig én még csak most írom ide - igaz, purple rain után - hogy egy qrva jó film, nézzétek meg! :))
most posts by TM
0
2015. február 23., hétfő 9:40
Ugyanaz gyengébben. - A FEKETE RUHÁS NŐ 2. kritika:

http://filmbook.blog.hu/2015/02/23/a_fekete_ruhas_no_2_a_halal_angyala_846
0
2015. február 22., vasárnap 3:20
Igen, ebben egyetértünk. Bővebben holnap. Pontosabban ma. :)
0
2015. február 22., vasárnap 2:10
Amerikai mesterlövész

Nem volt rossz! Bradley Cooper jól alakít benne. Eastwood kedvéért megnéztem ezt is, bár a háborús filmek - különösen a nem szeretem-Bigelow félék - hatástalanok nálam. Azért az Oscart nem ennek és nem Coopernek adnám, de végig lekötött, érdeklődéssel vártam, hogy mi lesz a befejezés.  
most posts by TM
0
2015. február 18., szerda 19:58
Szerintem ez teljesen mindegy. :)
0
2015. február 18., szerda 17:27
Ez az Gyulus, csak keményen! ;-)
most posts by TM
0
2015. február 18., szerda 17:17
Majdnem... 1,85:1 és 2,40:1 (szélesség:magasság, lásd: 16:9, 4:3) ;)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. február 18., szerda 16:18
De tudtátok, hogy mire gondolunk, nah. :D
SuperHeRo
0
2015. február 18., szerda 16:13
Bizony. Helyesen 1:1,85 és 1:2,40.
0
2015. február 18., szerda 15:56
Nagyon brutál képarányokról beszélgettek. Tudtok róla? :)

1:85 meg 2:40 (=1:20)... egyik keskenyebb mint a másik. :)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. február 18., szerda 15:09
Amúgy tud valaki valami elérhető mail címet a Sugár mozihoz?
Mert a honlapjukon nem találtam. :(

De egy ilyet találtam, nem csak mi jártunk így
http://mozi.hir24.hu/mozi/sugar-cinemas
SuperHeRo
0
2015. február 18., szerda 14:06
Az abban meg rendesen 2:40-ben
SuperHeRo
0
2015. február 18., szerda 13:11
Úgy vettem észre, hogy hiányzott a szélesvászon...
1:85-ben ment az összes.

De ha jól tudom a Kingsman is 2:40-es, tehát ott is elég feltűnő a dolog, ha eltávolítják a csíkokat.
0
2015. február 18., szerda 13:04
Értem.
Nah azt nem tudom, azokat nem néztem moziban. :)

Azt, hogy vetted észre, hogy csonkolva van a kép?
1:85-re volt maszkolva a vászon? Vagy hogy?

Mert pl az előbb említett Spielberg teremben is, még a trailereknél is változtatták a maszkolást, ha 1:85-ös vagy 2:40-es ment.
SuperHeRo
0
2015. február 18., szerda 12:59
Annak a filmnek speciel az az eredeti képaránya.

Én ott láttam a Wall Street farkasát, a The Expendables 2, az Eleven testeket és a Fehér Poklot. Egyiket se az eredeti méretében...
Azóta se járok oda.

Egyetlen érv szól mellette, hogy nincs nagy nyüzsi. Hamar rájöttem miért :)

0
2015. február 18., szerda 12:54
Igen csak oda. CC-ben csak az IMAX-be járunk.
Hát nem tudom, én ott néztem a Majmok bolygója - Lázadást is, és az ugye 1:85-ös film és ott a vászonról levették a maszkolást és rendesen adták.
Ez a Spielberg teremben volt.
SuperHeRo
0
2015. február 18., szerda 12:19
Csak a Sugárba?

Ez nekem azért meglepő, mert én akárhányszor voltam, a magasabbik szélesvászonnal forgatott filmeket rendszerint csonkolva játszották.

Ráadásul  a termek és a vászon is lényegesen kisebb mint máshol...

Én speciel mellette lakom, de inkább az Arénába megyek mozizni. Szerintem ég és föld a különbség.
0
2015. február 18., szerda 12:07
Köszi.
Akkor megírom nekik, nah meg azt is, hogy jó lenne ha a foglalásnál feltüntetnék, hogy melyik terem is az, mert úgy azért könnyebb a foglalás is, hogy hova jó ülni.
Hát igen csorbult az élmény, mert én mindig közép-középre ülök.

Pedig már jó ideje csak a Sugárba járunk mert jobb a mozi, mint a Cinema City, nincs az a nagy tömeg, jobbak a termek, jobb a kép meg a hang.
Eddig ez volt az első ilyen náluk.
SuperHeRo
0
2015. február 18., szerda 11:54
Természetesen van. Teremcsere bármilyen technikai malőr esetén is előfordulhat, ám a jegyek átvétele során az "ő csak pénztárosnak" kötelessége erről tájékoztatni a vásárlót és újra egyeztetni a foglalást (a haladók kifüggesztett hirdetményben is felhívják a nézők figyelmét a változásra).
Támogatom a panaszlevél megírását, hivatkozz arra, hogy jelentősen csorbult a moziélményed az első sorból és igényelj szabadjegyeket kárpótlásul. Ha nem kapsz választ, vagy nem megfelelőt, jelezd itt.

(Nem mellesleg még soha nem voltam a Sugár Moziban, a híre alapján ez nem mostanában fog változni.)
0
2015. február 18., szerda 11:43
Jó lenne ,ha lenne.... de szerintem nincs... pont lexarják.
A sugárban úgy nézte a film első 5 percét a nagyérdemű ,hogy teljesen homály volt a kép....kimentem dörömbölés, gépészgyerek kicibál, ok ,vissza......öt perc múlva megint ugyanez.
Felálltam és távoztam ,majd hívtam a górét hogy adja vissza a jegy árát.
Tudta ,hogy nem jo a mozigép , és 30percig próbálkozott pofátlanul....
0
2015. február 18., szerda 11:38
A reklámját többször láttam, nekem nagyon bejött!
most posts by TM
0
2015. február 18., szerda 11:34
Tegnap megvolt a Kingsman: A titkos szolgálat

Nagyon jó volt, nekünk haverral tetszett. jókat nevettünk rajta. :)
A látvánnyal és a poénokkal sem volt baj. Jók voltak a kikacsintások a kémes filmekre.
Samuel L. Jackson, meg nagyon durva volt, mint Evil. :DDD
A pöszéje az az eredetiben is úgy van? Vagy ez csak a szinkron tette hozzá? Mondjuk szerintem jól állt neki. :D
Taron Egerton és Colin Firth is jó volt benne, fura volt így akció szerepben látni Firth-et.
Én egyáltalán nem bánom, hogy ezt a filmet választotta Matthew Vaughn és az X-men-t meg leadta.

Felkerült a beszerzendő BD-k listájára, remélem kiadják majd nálunk.

8/10

Egy kis kiegészítés a tegnapi filmhez
Kicsit furán indult a tegnapi mozi.
A Sugárban voltunk, hétfőn foglaltam a jegyeket a neten. Tegnap amikor átvettük és volt még idő a film előtt, kicsit járkáltunk, majd vissza megyünk a film előtt, hogy veszünk még inni, meg nachost, és akkor látjuk a jegyen, hogy az A sorba szól. :Y Mondom WTF, én nem is oda foglaltam, hanem középre. Megkérdezzük a pultos kis csajt, hogy ez meg mi? Erre mondja, hogy mivel sokan foglaltak a Szürke 50 árnyalatára, így ezt a filmet átették egy kisebb terembe. Kérdezem, hogy ilyenkor nem értesítenek vagy valami? Mert én nem az első sorba foglaltam. Erre azt mondja, hogy ő csak pénztáros nem tud ezzel mit tenni. Haverral már azon voltunk, hogy visszaadjuk a jegyet, de nem tettük.

Mondjuk fura volt az első sorból nézni a filmet, olyan közel volt a vászon, hogy láttam rajta a kis lukakat. :D

Erre gondoltam, hogy azért írok nekik egy panaszlevelet, hogy azért ezekre jó lenne ha legközelebb figyelnének.

Szerintetek van értelme?
SuperHeRo
0
2015. február 18., szerda 11:02
Bár írni már nincs kedvem róla, de a Liza a rókatündért hát még ha óvatosan is, de azért ajánlom :) Érdekes, eléggé beszippantós a hangulata, tele van furcsaságokkal, nem egy szokványos "szar magyar film" tényleg...
0
2015. február 18., szerda 10:33
Jupiter felemelkedése

Másodszorra még jobban tetszett! Nálam helye van/lesz az idei kedvencek között.
most posts by TM
0