Keresés

Arthur Király

2005. január 6., csütörtök 12:06
Totálisan rossz színészvezetés, agyatlan történet, rendezés nuku - ezekért ér meg egy közepes osztályzatot nekem. :)
0
2005. január 6., csütörtök 12:06
Ez igaz. :)
0
2005. január 6., csütörtök 12:00
valóban nem döntő szempont, de akkor legalább ne mutogassa. :)
0
2005. január 6., csütörtök 11:48
Az nem lényeg mekkora a tüdeje, azért....
0
2005. január 6., csütörtök 11:37
szórakoztató? legszívesebben a falat kapartam volna, annyira átlátszó, unott, színtelen és szagtalan volt. empátia nulla, látvány nulla, színészi játék nulla, keira knightley tüdőben szintén nulla.
0
2005. január 6., csütörtök 11:33
Szerintem borzalmasan felületes, de borzalmasan szórakoztató. Ergo: kell a rendezői változat. :)
0
2005. január 6., csütörtök 11:31
igazából szerintem mindegy. én a rendezőit láttam, borzalmasan szar volt, utána elolvastam néhány kritikát a moziváltozatról, s azok szerint is borzalmasan szar volt. :]
0
2005. január 6., csütörtök 10:56
Rendben, köszönöm szépen az információkat!
0
2005. január 5., szerda 12:04
Remélem a bővített változat a rendezői változatot jelenti!
0
2005. január 5., szerda 11:29
Itt megleled
0
2005. január 5., szerda 11:28
Az Arthur király a kölcsönzőkbe valóban január végén kerül és a dvdextra szerint február 8-án lesz megvásárolható. Állítólag a bővített változatot adják ki, viszont specifikációt nem írnak. Érdemes látogatnod amúgy a www.dvdextra.hu oldalt hasznos infókat tudsz beszerezni friss megjelenésekről.
0
2005. január 5., szerda 11:21
Lehet, hogy ezt a kérdést már előttem is feltették, ez esetben elnézést kérek. Már régóta várom, hogy a tavaly moziban vetített, Jerry Bruckheimer-féle Arthur Király (Clive Owen, Keira Knightley) megjelenjen DVD-n nálunk is. Nem tudja valaki, erre mikor lehet számítani? Néhány hónapja láttam egy előrejelzési listát, és ott úgy jelezték, hogy kölcsönzőben január 26. körül fog megjelenni. Jó lenne, ha a rendes, "bolti" megjelenés dátumát ismerném. Az is gyanús, hogy az Xpress még nem rakta fel a film oldalát...
0