Keresés

A jövő várható mozis buktái(legalábbis minőségben)

2005. január 11., kedd 21:25
Mi abban a jó, ha egy nagy majom beleszeret egy nőbe?

Ilyenkor a nagy majomról kiderülhet, hogy nagy marha is... :))
0
2005. január 11., kedd 20:06
Peter Jacksonnal semmi bajom.

Én eleve utálom a King Kongot. Mi abban a jó, ha egy nagy majom beleszeret egy nőbe? Elég volt ilyen téren a Tarzan is. ;)
0
2005. január 11., kedd 19:44
Ilyet nem tudok, mert eddig csak a LOTR-okat láttam. De igérem - mielőtt jönne miss. Gerikézés :))) - beszerzek majd pár alkotást, jó? Persze nem most a vizsgaidőszak közepén fogok ezután rohangálni. Majd utána...
0
2005. január 11., kedd 19:30
mondj egy olyan peter jackson filmet, ami nem jó! :)
0
2005. január 11., kedd 16:38
Hehe, érdekes az imdb-n miket irnak:
"THE MOST AMAZING TRAILER I HAVE EVER SEEN IN MY LIFE!!!!"
0
2005. január 11., kedd 16:36
És a Corpse Bride-dal mi lesz?
0
2005. január 11., kedd 16:21
Tim Burton se tartozik már a kedvelt rendezőim közé.A nagy hal még cak csak elviselhető volt de ez a Charlei a csokoládé gyárban előzetes egy hányadék.Johnny Depp valami borszaztóan néz ki benne.
0
2005. január 11., kedd 13:59
Egyetértek Zolindyvel, a Rózsaszín párduc Steve Martinnal egyszer?en már látatlanban sem lehet jó!!!!
0
2005. január 11., kedd 13:38
Én Spielberg-fan vagyok, szóval nálam rosszul nem indulhat (persze azért van, mikor eret vágok miatta). :)
0
2005. január 11., kedd 13:02
Csak a legnagyobbakba akartam belekötni. ;)

De Spielberg csak "állítólag" bizonyított (azt is régen). :)))
0
2005. január 11., kedd 12:47
Nem mondtam, hogy biztos jó lesz a King Kong, ez csak az én véleményem. Valszeg neked nem biztos. PJ nálam eddig nem hibázott, miért most kezdené el? :)
  A Világok Harca : a PG-13 valószínü lesz, ahogy az is, hogy Spielberg elrontja a végét (mint minden filmjének). Viszont úgy hallottam érti a szakmáját (legalábbis álítólag már bizonyított, vagy mi :)), van egy alapszínvonala neki, azt csak nagyon ritkán sérti meg. Viszont a 200 millás költségvetésböl egy látványfilm sem rossz móka. De gyanítom, Spielberg nem csak ezt akar csinálni. Na, majd meglátjuk. Az biztos, hogy szórakoztató lesz, de hogy értelmes is? Kit tudja...
  Azért a Rózsaszín Párduc-nál nem kötözködtetek. :)
0
2005. január 11., kedd 12:29
Decemberben megnézzük, és eldöntjük, hogy jó, vagy nem jó. Még egy centit nem lehet látni az elkészült filmből.

Amúgy jó lesz. :)
0
2005. január 11., kedd 12:15
Hát ha Jack Black játszik benne, akkor biztos, hogy nem lesz jó..
0
2005. január 11., kedd 12:06
És a Világok harca? Majd ha Spielberg elszakad a PG-től és a max. PG-13-től...
0
2005. január 11., kedd 12:05
A King Kong miért lenne biztos, hogy jó lesz?
0
2005. január 11., kedd 11:49
Láttam, persze. Nem mondtam, hogy jó volt, de attól még lehet jó film. Burton általában tudja mit csinál, Roald Dahl írta az eredeti novellát, Johnny Depp nagyon jó színész és a Burtonnal közös munkái mind nagyon jók. A gagyi elözetes ellenére azért lehet jó film ebböl. Vagy nem. :)
0
2005. január 11., kedd 7:32
te láttad a csokigyár előzetesét? nekem volt hozzá "szerencsém": álmomban se jöjjön vissza! :)
0
2005. január 11., kedd 0:56
Basszus, kihagytam a Rózsaszín Párducot : nagyon béna lesz!!!! :)
0
2005. január 11., kedd 0:55
Ami rossz lesz : Elektra, Fantastic Four, A Sound Of Thunder, Monster-In-Law, Herbie, Bewitched, Doom, Son Of The Mask, The Pacifier... és még biztos lesz sokkal több is.

Ami jó lesz : Batman Begins, Sin City, King Kong, Világok Harca (a film végét leszámítva), The Weather Man, In Her Shoes, The Interpreter...

Ami lehet rossz is, vagy jó is : Charlie and the Chocolate Factory, The Island, Constantine, Galaxis Útikalauz Stopposoknak, Be Cool, Kör 2, Kingdom Of Heaven, Star Wars III., Madagaszkár, Cinderella Man, Mr. And Mrs. Smith....
0
2005. január 10., hétfő 23:59
Én a TransFormers filmtől félek, mert a forgatókönyv megírását John Rogersre a Macskanő és A mag írját fogatták fel. Mondjuk kár lenne a filmért, mert az alapsztori jó csak hát a mai "alkotók" ...
Ott van még a Fahrenheit 451 is ami tulajdonképpen egy teljesen felesleges remake.
Szintén felesleges remake-ek még a Logan futása vagy a Flash Gordon, de ott van még a Superman és a Batman.
0
2005. január 10., hétfő 20:32
Az eddig említett filmekből én kizárólag a Constantine-t várom. :)
0
2005. január 10., hétfő 20:28
Szerintem a Saw folytatását elfogják cseszni.
Remélem a Csúcsformában 3-at nem szarják el. Sin city-t én is várom.
0
2005. január 10., hétfő 20:13
Penge 3:Az előzetesén röhögőgörcsöt kaptam.És szerintem a film megnézése után se fogom megszeretni.És ezzel a tengerentúli közönség se volt másképp.IMDb értékelése:5.9
Constantine:Az előzetesét látva leginkább a Van Helsinghez tudnám hasonlítani.A filmtől egy viszonylag normális horrort vártam.De ehelyett kapunk CGI szörnyekkel telepakolt  lövöldözös filmet.Bár ez még egyáltalán nem biztos de valószínű így lesz.
A kevésbé rossznak tűnő alkotások:
Kör 2:Az előzetes elég sokat igér legalábbis parából.Igaz egy kicsit félek hogy a tucat folytatások sorsára jut.Mindazonáltal biztató jel hogy az eredeti ringu rendezője viszi(vitte)vászonra.
Sin City:Az előzetes egyszerűen bámulatos volt.Végre egy film amibe tökéletesen átemelik a képregény világot.Rádaásul igazi sztárparádéval kecsegtet a film.De akkor méirt is lehetne rossz?Lehetséges hogy túlzásba viszik az alkotók ezt az élettelen,fakó és kegyetlen hangulatot.Vagy mint a hellboynál csak a képregény olvasóinak kedveznek és a történetet nem ismerő néző egy kukkot sem fog érteni az egészből.Mindegy,bizakodjunk.
0