Keresés

Képregények

2013. január 26., szombat 6:56
Utána kéne néznem az Alfás Asterixeknek, már rég nem olvastam őket, de a Magicoturmix és a Hasarengazfix a régi Egmontos sorozatban is feltűnnek. Abból a sorozatból a Gall-t utáltam a legjobban, pont azért mert nem a megszokott forma volt, hanem a fordító beleerőltetett egy verses alakot, ami egyáltalán nem illett hozzá. No és azok a nevek, Csodaturmix, Kornyikálfix, Muszklifélix, Kikapcsolodix...
0
2013. január 26., szombat 3:48
A legidősebb helyi gall neve pedig Sokadikix volt. :)
most posts by TM
0
2013. január 26., szombat 3:47
Nem, az a gagyibb verzióban volt. Itt Mirnixdirnix volt a neve.
most posts by TM
0
2013. január 26., szombat 1:09
megeloztel. :-)
0
2013. január 26., szombat 1:09
Hangianix :-)
0
2013. január 26., szombat 0:53
Ebben hívták Idefixnek a kutyát? De valahonnan Kutyix is rémlik...
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. január 26., szombat 0:14
Kosztaz Fenerosz, Hamarelmész Hamexász, Olaf Pifpaf, Nemischm Erik, Sartolisbelax, Caius Muiacocus, Hangianix.

Na meg a kedvenc visszatérő mondatom: "Tö ékeny de eglye bal ól!" :)
most posts by TM
0
2013. január 26., szombat 0:04
Na igen, Tímár György adott igazán frappáns neveket a karaktereknek, így aztán báármilyen furán is hangzik, én a szöveg miatt bújtam az Adsterixet. Nagy csalódás volt, amikor a jugó-verzióban teljesen más volt a szövegezés, nem is vettem egyet sem azokból.
most posts by TM
0
2013. január 25., péntek 23:22
Eszmei értékben nem is említve az Alfa magazin számaiban megjelenteket,olyan zseniális nevekkel,mint Magicoturmix,Mirnixdirnix,Hasarengazfix.. :)
0
2013. január 25., péntek 18:37
Az Egmontos sorozat hány részt ért meg? Én 11-ről tudok. Az Újvidéki sorozatnak neki sem állnék, mert 1. elég beszerezhetetlen, 2. nem a legjobb minőségűek ( oké, értem hogy a kor, meg minden, De van nekem olyan huszonx éves kiadásom ami úgy néz ki mintha új lenne ) 3. horror áruk van.
Remélem a sorozat most végig megy, bőszen veszem megjelenéskor őket. :)
0
2013. január 25., péntek 18:30
Az első egmontos sorozat mind megvan, a fórumosból már nem sok hiányzik, de érzem mire teljes lesz a sor biztosan drágábbra jön ki a torzó sor, mintha most rögtön megvehetném az alul linkelt teljes gyűjteményt magyarul.
A nosztalgiának ára van.;)
0
2013. január 25., péntek 18:15
Már sokszor elkezdték itthon kiadni, de még egyszer sem ment végig.
0
2013. január 25., péntek 1:55
Álmodik a nyomor. Kedvenc képregényem volt, mérlegelés nélkül megvenném. Én annak is örülök, hogy pár éve elkezdték itthon is kiadni...
0
2013. január 24., csütörtök 23:57
http://www.comicsinvest.hu/bolt/kepregeny/olvas/17626
0
2013. január 24., csütörtök 20:59
Pár napja vettem meg a 8-ast, nem is figyeltem, hogy más lenne, nem tűnt fel. Azt én is nagyon remélem, hogy kiadják mindet! (Majdnem) mindegy, hogy mikorra lesz teljes, csak ne álljanak le.
0
2013. január 24., csütörtök 17:37
A Tintinnél jogi dolgok miatt állt meg a dolog. A rajzfilm kiadása is az miatt maradt abba. A film után horror árat kértek a kiadási jogokért, amit nem nagyon tudnak megfizetni a kiadók. A Batman sorozattal is ez a helyzet, valószínű az sem lesz folytatva, a DC magas árai miatt.
0
2013. január 24., csütörtök 16:09
Keresem a Batman - Arkham elmegyógyintézet és a Hush 3. részét.Ha valaki megválna tőlük és szép állatpotban vannak a képregények,írjon nekem.
essence77@freemail.hu
0
2013. január 24., csütörtök 13:43
Magyar viszonylatban nem olyan rossz az a 10 szám 3 év alatt. Ráadásul első megjelenéskor sokkal nagyobb időközökkel jöttek ki. Ha 2-3 szám kijön évente, cirka 10 év alatt összejön a sorozat. Remélem, nem jut a Tintin sorsára, bár állítólag arról a sorozatról sem mondott le végleg a kiadó.
A Lucky Luke-ból pedig már csak azért sem lehetne teljes sorozatunk, mivel a korai, kiforratlanabb részekkel nincs az a kiadó, amelyik szerencsét próbálna az amúgy is szűkös magyar piacon.
0
2013. január 24., csütörtök 12:33
Aztaaaaa!!!
Ilyen de jó lenne!
Nálunk meg a mostani kiadásból a 8-as kicsit más minőségben jelent meg. Kilóg a sorból. Bár nagyon örülnék, ha végre ki lenne adva az egész sorozat és nem maradna "félbe".
3 év alatt tartunk 10 kiadott példánynál.:(

Mondjuk a Lucky Luke talán sosem nálunk teljes, hisz valami 80 példány íródott már meg és most is készül, mi meg tartunk 7 év alatt 17-nél.
0
2013. január 24., csütörtök 11:21
Kár hogy nálunk nem így adják ki most az Asterix képregényeket.

0
2013. január 16., szerda 20:25
Gyönyörű kivitel, a mester gyönyörű munkája tökéletes színezéssel.

Fazekas rajongóknak kötelező vétel!
0
2012. december 25., kedd 19:39
Lehet nem mindíg van buborékfólia :D Egyébként a zsugorozás után már teljesen felesleges lenne, hisz fixen vannak a dobozban a könyvek.
Am az a szerencsésebb eset ha a zon is ilyet használ. Én kaptam már steel-t párnásban. Sőt még annak a cseréjét is párnásban küldték.
0
2012. december 25., kedd 19:01
Ja, hogy erre gondolsz?? Valóban, a könyvek hozzá vannak zsugorfóliázva egy kartonhoz, de buborékfóliával én még nem találkoztam.

Tényleg strapabíró, de ilyet használ az amazon is, talán azért nem tűnt annyira különlegesnek. :)
0
2012. december 25., kedd 18:10
Én rendszeresen rendelek tőlük, és azt kell hogy mondjam sehol nem voltam még annyira megelégedve a csomagolással mint a Szukitsnál...
0
2012. december 25., kedd 17:51
,,különleges teherbírású hullámkartonból készült dobozokat használ a csomagolás során. Könyveinket egy elmozdulást gátló extra vastag kartonlaphoz rögzítve zsugorfóliázzuk, a dobozokat pedig nagy teherbírású buborékfóliával béleljük"
Hát ez nem tűnik olyan simának.
0