Keresés

Képregények

2012. július 13., péntek 20:13

Megjelent a 4. szám.
0
2012. július 12., csütörtök 20:08

Sajnos csúszik az első szám megjelenése, addig is itt egy kis kedvcsináló:

Info:
SpiderTom
0
2012. július 7., szombat 8:18
JÖN... JÖN... JÖN...

Info: SpiderTom
0
2012. július 2., hétfő 20:38

A második történet "retrósított" borítója.

Infó: SpiderTom
0
2012. június 27., szerda 17:15
"Jó hír mindazoknak akik már lassan három évtizede várják a Fazekas Attila által rajzolt Jedi visszatér képregényt. Nos, a jeles nap október 13-án szombaton érkezik el, vagyis a soron következő klubrendezvényen juthatnak hozzá a rajongók a képregény első füzetéhez.

A Starfighter különszámaként ‘megjelenő’ képregényről tudni kell, hogy csak és kizárólag a Magyar Star Wars Klub rendezvényén lehet hozzájutni, és mindössze 500 példány készül belőle. A korlátozott példányszám miatt, azért, hogy lehetőség szerint minden érdeklődőnek jusson 2 db/főben limitáljuk a megvásárolható menniséget.

A képregény a nyolcvanas években megjelentekkel azonos formátumban készül, és 1000 Ft-ért lehet majd megvásárolni. A nagy érdeklődést látva azonban már most borítékolható, hogy október 13-án az utolsó példányig elfogy a képregény, magyarán már a ‘megjelenése’ pillanatában ritkaságnak fog számítani. És ne felejtsük el, hogy nem lesz utánnyomás…"

Infó: KN
0
2012. június 27., szerda 17:02
A HOZZÁSZÓLÁST A FÓRUMETIKAI SZABÁLYOK MEGSÉRTÉSE MIATT AZ ADMINISZTRÁTOR TÖRÖLTE.
0
2012. június 27., szerda 13:10
Na, én ilyen több darabot veszek, aztán majd eladom dolgot már nem csinálok. Mikor leárazták a Versus és az Azumi 2. fémdobozokat, éreztem, hogy megcsap a biznisz szele, úgyhogy kettőt vettem. Azóta is ott porosodnak... :P
0
2012. június 27., szerda 10:40
Igen, Ő a Kingpin feje. Meg a Marvel filmek szakértője is. Mondjuk felkérhették volna az X-mennél is, akkor nem lettek volna olyan ordas fordítási hibák mint amik vannak.
Azért a rajongók között is vannak akik az üzletre hajtanak, több példányra is előfizethetsz. Először nekem is megfordult a fejemben ( bár nem üzleti szempontból ), mert majdnem minden két példányban van meg, ( egy olvasni, egy pedig gondosan bezacskózva a gyűjteménybe. :) ) de sok lett volna 18 ropi így hirtelen...
Persze, hogy durván nyomja, még Pókemberrel is bunyózott! :)
0
2012. június 27., szerda 10:28
Mondjuk szerintem most elsősorban tényleg a rajongók fogják megvenni a lapot. Egy-két évbe is beletelhet, míg seftelni kezdenek a példányokkal. A Mozaikokkal is így volt.
Egyébként nekem az átutalásnál esett le (számlatulajdonos), hogy Tomi nem más, mint Harza Tamás, a klasszikus Marvelek szerkesztője. :) Nagyon durván nyomja ezt a dolgot...
0
2012. június 26., kedd 22:40
Igen, nem küldött mindenkinek külön, hanem az oldalon /SpiderTom vagy Pókember.hu/ és a FB-on írta ki. No meg a kéthavi megjelenésű kiadványaiba volt meghirdetve ( HIPÓ és a M+ ).
Igazán nincs mit. :) Azért reklámozom én is mindenfelé, mert sokan nem jutnak az infóhoz, no, és persze azért, mert én is nagyon szerettem volna ha megjelenik, de ez összejött. :) Az előfizetők kapnak egy "díszdobozt" is, amiben elfér a 6 szám. Remélem minden évben lesz ilyen doboz. :)
Az aukciós oldalas dolog szerintem ülni fog, mert ha elfogy a 300 DB akkor annyi. Így is 1500 az ára, ami hozzáteszem vastagon megéri, mennyi lesz majd, ha hiánycikk lesz... A Kingpin kiadványai pedig nívós, szép kiadások. Látszik a rajongás. Nem az üzletszerű kiadás, hanem a történetek szeretete és megismertetni akarása. Pár tüzes karikát már ugrott Tomi a kiadványaiért, és összehozta őket. Ahol más feladja, ő rákapcsol! :)
0
2012. június 26., kedd 22:17
Nono! :) Nem akartam én barokkos túlzásba esni, egyszerű naivitás volt részemről a dolog. Már viszonylag a középmezőnyben írtam Tominak, hogy engem érdekel a dolog, és vártam, hogy ha tényleg beindul, majd dob egy mailt. Ez nem panasz, visszagondolva tök logikus, hogy van más dolga, mint 300 embernek (vagy többnek) írogatni. :) Minden jó, ha jó a vége: már be is fizettem.

Ja, Neked meg köszi, mert ha nem írkálod ki a fórumba, hogy van egy ilyen kezdeményezés, igazánból elképzelni nem tudom, honnan tudhattam volna meg, mert nem járok a KN-re. A mikorba meg már nem is merek belegondolni. :P Öt év múlva, mikor valaki ötszörös áron felteszi agy aukciós oldalra. :P
0
2012. június 26., kedd 20:45
Én is.
0
2012. június 26., kedd 20:44
Naná.

De tudod mit? Próbáld magad túltenni a dolgon, aztán ha úgy érzed, szóba tudsz velem állni, majd jelezd!

Bennem soha nem volt előítélet irántad, mindig csak és kizárólag a hozzászólásaid tartalmára reagáltam.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. június 26., kedd 20:42
Bár igazából féltékeny lennék, ha más is ilyen magaslatokba jutna Jasonnál. :)
most posts by TM
0
2012. június 26., kedd 20:42
Hát persze. De tudod, súlyos hibák és egy nagy betű közt van különbség, és előtte és utána sem tetted ezt szóvá másnak. Értem, hogy nem akartál megbántani, csak nem hiszem el. De legyen itt pont, hisz te is megtaláltad az infót ez a topic pedig nem a helyesírásról és megbántott emberekről szól! ;)
0
2012. június 26., kedd 20:39
Tudod mit mondanak a jó szándékról?
0
2012. június 26., kedd 20:39
Ja, még valami: hogy miért nem tettem azóta szóvá senki helyesírási hibát, azon ne csodálkozz azok után, hogy te is miként élted meg a dolgot. Nem akarok én bántani senkit.
0
2012. június 26., kedd 20:36
Hidd el, csak jó szándékkal tettem. Komolyan. Eszem ágában sem volt megbántani téged.

És mint a lenti példa is mutatja, én is utána tudtam nézni a dolgoknak, csak azt reméltem, te talán gyorsabban segítesz megtalálni, amit keresek. De szerencsére olyan gyors nem lehettél, hogy beelőzd a hatékony információ kutató képességemet, így köszönöm, de jó helyem van a világban. ;-)
0
2012. június 26., kedd 20:36
Nézz be a filmkritika rovatba, klubtagok lettünk. :)
most posts by TM
0
2012. június 26., kedd 20:16
A következő szint az lesz, hogy bekerülsz a súlyosan bántalmazók listájára. Onnantól már nem is szól hozzád.
most posts by TM
0
2012. június 26., kedd 20:13
Jaja, eléggé. De hát ezt is akartad elérni, nem? Azóta sem kötöttél bele senki helyesírásába, csak az enyémbe, ami ugye a fórumetikett szerint is paraszt dolog. Nem lelki seb ez, csak most már a helyeden kezellek. :)
De írhattam volna én is, hogy nem alkalmaznék olyan embert, aki nem tud utánanézni a dolgoknak, mert rontaná a cégem hírnevét. No, de mindegy nem vagyunk egyformák!
0
2012. június 26., kedd 20:09
Látom, maradandó lelki sebeket okoztam neked. Sajnálom, hogy ennyire mellre szívtad...

Közben egyébként megtaláltam a te írásodat és a hivatalos oldalt is. De ha jól látom, nem újra kiadásról van szó, csak abból a korszakból adnak ki akkor ki nem adott történeteket.
0
2012. június 26., kedd 20:06
Ha lejeb nézzel meglátód,sogszór irtam már eröl.De ha bántya a szemmed a hejjesirássom akór nézzd meg az ajánlót oldalakat,vagy javiccs ki!  :)

Üdv:
a törög zúltán
0
2012. június 26., kedd 19:59
Hűha! Nem követtem ezt a topicot. Dobj már valami infót, hol tudok ennek utána olvasni? És pontosan miről is van szó, mit adnak ki újra? Pontosan hol és mikor írtál erről részletesen?
0
2012. június 26., kedd 19:55
Ja, meg a KN-en is.  :)
0