Keresés

Képregények

2012. június 26., kedd 19:53
Befizetted a pénzt? Ha igen, akkor nem maradtál le. Ha nem, akkor jó lesz igyekezni, mert jövő hónapban jelenik meg az első szám. Az hogy semmi hír, barokkos túlzás, mert azon kívül, hogy én is kismilliószor betettem ide a hirdetést, a kiadó saját honlapján és a fácsebúk oldalán is folyamatosan nyomatják az új híreket.  :)
0
2012. június 26., kedd 11:07
Elkezdik kiadni a régi történeteket? Mert én is jelentkeztem rá, de azóta semmi hír. Remélem nem maradtam le a dologról.
0
2012. június 25., hétfő 20:39

Na ez a retro! :)
0
2012. június 25., hétfő 15:33
Na, akkor mégis én emlékeztem jól. :)
0
2012. június 25., hétfő 14:54
Tegnap megnéztem a Batman extra lemezét, ott mesélte el Stan Lee ezt a Bob Kane-es sztoryt. Hogy amikor bemutatták a Batmant - már a mozifilmet - akkor bökte oldalba Stan Lee-t Kane, hogy hol vannak a te hőseid. És Lee mondta, hogy milyen kár, hogy ő a Pókember bemutatása kapcsán nem tudta rávágni, hogy hát itt!

A végén minden kocka a helyére kerül :)
0
2012. június 16., szombat 4:17
Eladók a következő magyar kiadású képregényritkaságok:

Superman és Batman (Semic): 7, 9. 600 Ft/db

Superman és Batman (Semic): 12, 13, 14–15, 17–20; 25-27; 29–30; 32–33; 36–37. 500 Ft/db

X-Men (Semic): 2; 14; 20–21, 23–25. 500 Ft/db

Marvel Extra (Semic): 4, 5, 9, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 19, 22. 500 Ft/db

A csodálatos Pókember (Semic, 2001–): 23–72; 74–78; 80. 500 Ft/db
A csodálatos Pókember 2011/1. 900 Ft

Nagyrészt OLVASATLAN, makulátlan állapotú füzetek, a borító és a belső egyaránt érintetlen.

zs.radnoti@gmail.com  

A kiadványokat előreutalás után ajánlottan, megfelelő csomagolásban küldöm. A postai feladás díja címzettet terheli.
0
2012. június 15., péntek 19:30
Még meleg is a fiú! Kérd meg a szüleid rá, ha már odaengedtek a gép elé!  XD
0
2012. június 15., péntek 19:27
"Simogasd" a nyelveddel a seggem lyukát! :XD
0
2012. június 15., péntek 19:19
A hülyeségek irkálásánál nincs jobb dolgod? Kár!
De ahogy látom ma sem vagy okosabb....
0
2012. június 15., péntek 19:00
Vegyél vissza magadból hülyegyerek!Van jobb dolgom is, mint ilyen cikkeket olvasni!
0
2012. június 14., csütörtök 23:03
"A cikket nem olvastam, nincs rá időm!"

Akkor honnan tudod kikről írnak benne? XD

A többi bekezdésed amúgy miről szól? Nem lehet, hogy te be vagy lőve? :-)))))))
:P :-)))) XD  :D LOL OMG WTF :-))) MILF,  meg ilyenek.....

Buktál öcsém, mint a kisbabák....
0
2012. június 14., csütörtök 22:50
Köszi, olvasok képregényt!

A cikket nem olvastam, nincs rá időm!

Azért ismert név az a színész, mindenki megjegyezte a Halálsoronból, még Oscar-jelölést is kapott érte, mint legjobb mellékszereplő, igaz, nem kapta meg!Személyesen is találkoztam egyébként Duncan-nel, ugyanis néhány éve járt nálunk Magyarországon.

Akárcsak White is; én amúgy felhoztam neki a fenti dolgot, és tényleg nem örült neki! :-))) :D (Egyébként Affleck-kel és Garnerrel is találkoztam, ahogy Colin Farrell-lel is pl.; rengetegen jártak nálunk, igazán nagy nevek is...A fent már említett filmből többen is!)

Oké, volt már fekete Macskanő, na és?Akkor is eredendően fehér a karakter! :P :-))) Jó, akkor Berry (aki az egyik kedvenc színésznőm, és személyesen is elmondhattam neki ezt, Naomi Watts-hoz hasonlóan, akik szintén jártak nálunk...Watts egyébként a férjével vlt itt anno, de még azelőtt évekkel már találkoztam Schreiber-rel) "csak" a második! :-) Most örülsz? :-)))))

A Vezérrel kapcsolatban még csak annyit: extrákat is nézzél azért! :-))) :XD Nem csak marketingből mondta azt valaki az egyikben, hogy nem volt Hollywoodban más színész, akire alkatilag illet a szerep! :-)
0
2012. június 14., csütörtök 20:42
Hát, gyakorlatilag leírtad azt amit a cikk, és az amivel én is kibővítettem...  :D
Meg még pár csacskaságot is... :D

Annyi különbséggel ( ezek szerint nem csak nem olvastad, de nem is láttad a Spawn-t, és a cikket sem olvastad figyelmesen... ), hogy Spawn-t fekete színész játssza. Név szerint : Michael Jai White, bár igaz a White fehéret jelent, de a színész szerintem kikérné magának, hogy lefehérezik. :D
A képregényben Terry Fitzgerald valóban fekete ( Ő Simmons / Spawn / legjobb barátja, aki összejön Simmons feleségével. ), ám a filmben őt D.B. Sweeney játssza, aki viszont tényleg fehér, és akiről a cikkben említést tesznek. XD

Kingpin / Vezér :
"No meg szerintem az is szerepet játszhatott ebben bizonyára, hogy egy ismertebb nevet akartak a szerepre, akivel jobban el lehet adni a filmet."
Annyira nem volt ő ismert, és ma sem az a kifejezett húzónév. Itt inkább arról van szó, hogy spórolni akartak a CGI-on. :)

Catwoman / Macskanő:

Nem az első néger Macskanő, lásd Eartha Kitt-et.

Az igyekezet, hogy kitűnj, csillagos ötös, de azért néha olvass is képregényt, ne csak a guglit használd! XD
0
2012. június 14., csütörtök 18:59
Macskanő:
Az eredeti Batman képregénysorozatbéli Macskanő fehér volt, és külön ehhez a filmhez egy új karaktert, külön névvel találtak ki, aki (Patience Phillips) egyáltalán nem szerepelt egyik DC-s képregényben sem, tehát ilyen nevű karakter nem szerepelt a DC Univerzumban.

Vezér:
A Marvel képregényekben (Fenegyerek, Pókember) fehér volt, és csak a film miatt tették feketévé, arra hivatkozva, azzal érvelve-és ez a film DVD-jén is szerepel az egyik werkfilmben-, hogy nem volt más, hasonló testi adottságú színész Hollywoodban, akire illet volna a szerep.No meg szerintem az is szerepet játszhatott ebben bizonyára, hogy egy ismertebb nevet akartak a szerepre, akivel jobban el lehet adni a filmet.(Ugye ez régi bevált dolog odaát, hogy minél több neves-nevesebb férfi és női színészt próbálnak megnyerni egy filmbe.)

Spawn:
Itt egy kissé képzavar támadhat az emberben, a lényeg annyi, hogy hiába fehér a színész, aki a szerepet játszotta, attól a film története szerint még fekete karakter volt halála és így feltámadása, visszatérése előtt Spawn.Legalábbis ha jól emlékszem, emiatt ezt a dolgot, vagyis a karakter bőrszínét nem változtatták meg a filmben!

Harvey Dent:
Ő eredetileg is, avagy a képregényben is fehér volt, de amikor a legelső Tim Burton-féle Batman készült, egy fekete színész játszotta Dentet, így feketévé téve a karaktert, és az előzetes terek szerint a második-harmadik részben Billy Dee Williams játszotta volna el azt is, hogy Kétarcúvá változik, tehát ő alakította volna a batmani Bőrpofát, Kétarcút! :XD De a harmadik részre, a Joel Schumacher-féle Mindörökké Batmanra úgymond kivásárolták a szerepből, azaz X összegért cserébe nem játszotta el mégsem, ezzel a lépéssel átadva a szerepet és a lehetőséget másnak.(Ez időről-időre, ha ritkán is, de előforduló dolog Hollywoodban egyébként.)

Nick Fury:
Az eredeti Marvel Univerzumban, azaz az úgynevezett 616-os Földön fehér karakter, és csak a Ultimate Univerzum képregénysorozataiban lett fekete karakter belőle, és ezt vették át a filmekben is. :-)
0
2012. június 12., kedd 20:32
Itt igazából csak annyi a hiba, hogy míg a felsorolt karakterek a filmben kaptak más bőrszínt, addig Fury már az Ultimate sorozatban is fekete volt, sőt a rajzoló kifejezetten Samuel L. Jacksonról mintázta az új karaktert.
Kingpin pedig a filmben is Vezér volt és a képregényben is. A teljesen hiteltelen és ostobán gyerekes Aduász nevet a rajzfilmben kapta, ahol más karaktereket is meggyaláztak ( Venom - Méreg, Carnage - Mészárszék, vagy az X-men sorozatban szereplő nevek is hasonlóak ).
0
2012. június 12., kedd 20:23
"Feltettünk a Facebook oldalunkra egy klasszikus Pókember szavazást, amin a 80-as évek nyertek. Ez meghatározza a lehetőségeket, hogy milyen történetek jöhetnek szóba.
Alapból az Inferno a 80-as évek vége, a Kozmikus Kalandok a 80-asok vége - 90-es legeleje,de van a Spectacular címen is Pókember és Fekete Macska a kezdeti ismeretségből, amely többek közt kitér arra is, hová tűnt Debra Whitman,illetve egy Bandaháború is, több, jól ismert szereplővel. Továbbá ide jön még a Jean DeWolff halála, vagy a Bűnölő visszatér is.
A lényeg, hogy a Marvel nem enged össze-vissza válogatást a Fan Comics kiadványban (ahogy eredetileg szerettem volna egy éve), csak sorban, egy bizonyos időszakot. Vagyis kilőve, hogy sorban minden magyarul kimaradt Amazing-történet megjelenjen, mert abban nagy ugrások vannak - ellenben a párhuzamos címekről mehet bármi (amiből van már digitalizált verzió, persze). Ezek azok a történetek, amelyek párhuzamosan futottak a megjelent Amazing-történetekkel a Web és a Spectacular sorozatokban.
Könyvben nemigen lehetne kiadni őket, de a tavaly emlegetett Fan Comics verzióban még elképzelhető lenne. Ha emlékeztek, 300 példányban megjelenő, 48 oldalas képregényről van szó, 1500 ft körüli áron - akár évente 6 szám is, vagyis kéthavonta. Azaz 9000 ft körüli összegért (egy évben).
Ha összejön hozzá nagyjából 200 előfizető, belevágunk. Kit érdekelne a dolog?
Az írjon egy mailt a marvelplusz@gmail.com címre
Köszi!"

Akit érdekel és nem akar lemaradni, írjon levelet a fenti címre, mert már elég kevés a szabad hely.

Info:SpiderTom
0
2012. június 12., kedd 15:17
Igazad lehet, de a lényeg, hogy tényleg volt ilyen zrika a két legenda között.
Más, de érdekes ez is:

http://popcorn.blogin.hu/2012/06/12/feherbol-fekete-feketebol-feher/
0
2012. június 9., szombat 0:14
Nem Rorschach, az a Burton-féle Batman utáni időkben volt, Kane 1998-ban halt meg, a Raimi-féle Pókember pedig ugye 4 évvel később lett bemutatva.
0
2012. június 8., péntek 11:43
Én úgy emlékszem ez a Stan Lee és Bob Kane párbeszéd a Pókember kapcsán jött elő. Amikor bemutatták az első Pókember filmet és mindenki szájtátva nézett, akkor mondta Lee Kane-nek, hogy na, itt az én hősöm. Mert korábban mindig osztotta Kane Lee-t, hogy az ő képregényhősei mikor jönnek filmeken.
0
2012. június 7., csütörtök 22:51
Nem állt szándékomban. :) Lehet, hogy én emlékszem rosszul, pontosabban sehogy. :D Azt a filmet is láttam, meg is van a Kevin Smith-es interjús. Az is jó, elég informatív.
Jaja, olyan adók is voltak. :) Azt a show-t nem néztem.
SuperHeRo
0
2012. június 7., csütörtök 22:22
Hmmm....
Most elbizonytalanítottál. De úgy emlékszem a 2 lemezes DVD kiadás extrái közt volt. De lehet, hogy a Kevin Smith féle Stan Lee filmben láttam....
RTL, SKY, SUPER  ilyesmi adókon ment. A DJ Kat show keretén belül is voltak ilyen rajzfilmek, ha jól emlékszem.
0
2012. június 7., csütörtök 22:09
Igen tudom, hogy az acél ember is húzó név. Ha nem lenne az akkor nem hiszem, hogy megért volna 4 részt a régi Superman.
Hát igen, az első nagy bevételt és mondhatni elismerést a Tim Burton-ös Batman hozta. Meg van a dupla lemezes DVD belőle és az extrákat is láttam, de amit írtál az nem rémlik. De persze hiszek neked, mert nem most volt amikor megnéztem az extrákat. :)
Azért az a Hulk nagyon kemény volt, emlékszem még anyumékkal néztem az RTL2 vagy hol ment régen, lehet, hogy a PRO7 volt. :D Jajj, jönnek vissza az emlékek. :D
Bírom a kis öreget. :) Jók a cameo-i a Marvel filmekben. :)
SuperHeRo
0
2012. június 7., csütörtök 20:51
Nincs bajom a homoszexuálisokkal. Na de azért mindennek van határa.
0
2012. június 7., csütörtök 20:28
Azért a Superman is húzónév ám! :)
A képregényeik híresebbek, mint a filmjeik. Azt pedig azért ne felejtsük el, hogy bár volt előtte is szuperhős film, mégiscsak a 89-es Batman hozta el az áttörést. Stan Lee a Batman extrái közt meg is említi, hogy Bob Kane mindig ugratta ezért, hogy hol vannak a te hőseid? :)
Pedig már előtte is voltak Lee-nek hősei:

Thor, Hulk és Stan
:)
0
2012. június 7., csütörtök 20:07
Igen a Superman-Batman filmről én is olvastam. Jaja emlékszem a Legenda vagyok jelenetre. :)
Gondolom valamit majd csinál a DC is a hőseivel, mert ugye azt nem hagyják, hogy a Marvel teljesen legyűrje őket. Mert nekik csak Batman a húzónév. Gondolom a 3. Noaln verzió is szépen termel majd a kasszáknál, de szerintem annyit nem mint a 2.rséz.
Egy JL filmet én is megnéznék. Mondjuk egy kis ízelítő volt belőle, ha lehet ezt mondani a Smallvillben. :)
Nah meg kíváncsian várom a Man of steel-t is, hogy milyen lesz.
SuperHeRo
0