Keresés

Képregények

2012. június 7., csütörtök 19:58
Hehh...Flash is volt több ember alteregója, úgy mint GL. :) Magyarul is megjelent a történet, (sőt még a rajzfilmbe is bekerült), mikor Mr. Mxyzptlk összeereszti Supermannel egy futó versenyre. Azt a számot nagyon bírtam. De volt ebből sorozat is annak idején az HBO-n, ott Barry Allen volt Flash. Az aranykorban Jay Garrick volt, és a JL rajzfilmekben már Wally West az egykori Kid Flash szerepelt. Ember legyen a talpán, aki ezt még követni tudja! :)
Hallottam már erről ( mármint a filmről ), de nem nagyon hiszek benne. Annak idején akartak már egy Batman-Superman filmet is, de abból sem lett semmi. Pedig a Legenda vagyok című filmben még promótálták is. :) Meglátjuk összejön-e? Én örülnék neki, mert azeretem a JL-t.
0
2012. június 7., csütörtök 15:48
A Fekete Párduc lesz a következő megfilmesített Marvel hős!?

http://popcorn.blogin.hu/2012/06/06/a-fekete-parduc-lesz-a-kovetkezo-megfilmesitett-marvel-hos/
0
2012. június 7., csütörtök 15:10
Köszi az infót. :)
Ennyire nem ismertem ezt a karaktert.
De az feltűnt amikor olvastam róla azért, hogy a filmes Zöld lámpás nem a régi lámpás. :)

Nem tudom ezt olvastad/láttad-e?
http://filmdroid.blog.hu/2012/06/06/irjak_az_igazsag_ligaja_forgatokonyvet

SuperHeRo
0
2012. június 7., csütörtök 15:00
A HOZZÁSZÓLÁST A FÓRUMETIKAI SZABÁLYOK MEGSÉRTÉSE MIATT AZ ADMINISZTRÁTOR TÖRÖLTE.
0
2012. június 6., szerda 19:15
Nem, ez a Zöld Lámpás, nem az a Zöld Lámpás. :)
Aki a filmben szerepel, az az új ( Hal Jordan ), aki pedig meleg lett, az aranykor Zöld Lámpása ( Alan Scott ).
Ő az a Lámpás aki a filmben is szerepelt:

Ő pedig a meleget adó Lámpás:

De mint a DC pár karaktere a Zöld Lámpás is volt több ember alteregója. John Stewart fekete volt. Ő szerepel a JL rajzfilmekben is.
0
2012. június 6., szerda 0:37
jaja. csak ugye ilyenkor az ember a legrosszabbra gondol. :)
mondjuk a zöld lámpást nem nagyon ismerek, csak a filmet láttam meg az egyik rajzfilmet, de nem gondoltam volna, hogy ő lesz a kiválasztott. de szerintem is majd lecseng ez a történet.

várjuk inkább az új pókembert meg az új batmant ;)
SuperHeRo
0
2012. június 5., kedd 23:51
Azt azért nem lehetett volna megcsinálni. Bruce nagy nőfaló, ( nem utolsó sorban a filmekben is ) milliomos playboy. No és persze több millió rajongója van. Ezzel persze nem GL rajongótáborát keveslem, de Batman mégis híresebb. Mint említettem ez az egész csak a pénzről szól, tehát mondhatni nem komoly ez a melegesdi. Majd lecseng. De ha egy olyan húzónévvel csinálták volna, mint a Batman, lehet hogy lett volna visszhangja. Nem is kicsi....
0
2012. június 5., kedd 23:11
Hát az tuti. Egyik haver már azon gondolkodott, hogy ha Batmant jelentik be, akkor a tetkóját mire varrassa át. :D
Hát igen, változnak az idők.
De remélem több ilyen már nem lesz.
SuperHeRo
0
2012. június 5., kedd 23:00
Akkor kő kövön nem maradt volna.
Pont Batman volt az akit az ifjúság megrontásával vádoltak, mert Robinnal való kapcsolatába homoszexualitást magyaráztak. Ez nem is volt annyira régen. Ami akkor ifjúságmegrontó volt, az most trendi. Nagyot fordult ez a világ!
0
2012. június 5., kedd 22:48
Elég érdekes bejelentés volt ez.
Mondhatni kicsit megdöbbentünk rajta a haverokkal.
De még szerencse, hogy nem Batman vagy Superman lett a "kiválasztott". :)
SuperHeRo
0
2012. június 5., kedd 21:48
Obama "melegtörvényének" köszönhetően a gay láz elérte a képregénykiadókat is.
Először a Marvel  jelentette be Northstar esküvőjét, majd a DC sem akart lemaradni és Alan Scott, az első Zöld Lámpás is bemelegedett. Hogy ezt miért kell csinálni, azt a fene sem tudja, de a bevételnek biztos jót tett. ( Talán épp azért.... ) A rajongók meg le vannak...

Az érdekessége a dolognak, hogy Scottnak van egy felesége és két gyermeke ( egy fiú és egy lány ), a fia szintén homoszexuális.
0
2012. június 5., kedd 21:13
Nyári akció van a Kingpinnél, június 30-ig.

Gotham City: Ragadozók: 1500 ft

Vampirella: 800 ft

Vertigo 1-4: 750/db

Y: az utolsó férfi: 1500 ft

Marvel Könyvek: Pókember 1: 1200 ft

Marvel Könyvek: Pókember 2: 2490 ft

Marvel Könyvek: Pókember 3: 1200 ft

A Hihetetlen Pókember 1 (A múlt emlékei): 1000 ft

A Hihetetlen Pókember 2 (Az új Bosszú Angyalai?): 1500 ft

Pókember: A Másik 1-2 (Morlun visszatér, Evolúció): 1500/db

Pókember: A Vadász lelke: 900 ft

A Bosszú Angyalai: Káosz: 2490 ft

Az új Bosszú Angyalai: Kitörés! 2990 ft

Az új Bosszú Angyalai: Őrszem: 1000 ft

Az új Bosszú Angyalai: Ezüst Szamuráj: 1500 ft

Az új Bosszú Angyalai: Ellenhatás: 1500 ft

Az új Bosszú Angyalai: Forradalom: 2200 ft

Az új Bosszú Angyalai: Új Titkos Háború: 1500 ft

Mutánsvilág 1-2 (Magnus-ház, Angyalok és mutánsok): 1000/db

Polgárháború 1: 2000 ft

Polgárháború 2: 2000 ft

Új Marvel Extra: Hulk a Télapó ellen: 1200 ft

Tomster: 300 ft

11 történet: 200 ft

INFO: SpiderTom

0
2012. május 27., vasárnap 10:10
Nem akarlak elkeseríteni,de itt nem biztos,hogy megtalálod.Próbáld meg a börzéket,ha tudod,vagy egyéb képregényes oldalon a fórumokat,mert biztos van aki bespájzolt belőle pár darabot.De mivel ritkaságszámba megy,készülj fel rá,hogy nem lesz olcsó.
0
2012. május 27., vasárnap 1:33
Keresem a Csodálatos Pókember 2011/2-es számát!!!

eldorado87@freemail.hu
0
2012. május 22., kedd 20:29
"Feltettünk a Facebook oldalunkra egy klasszikus Pókember szavazást, amin a 80-as évek nyertek. Ez meghatározza a lehetőségeket, hogy milyen történetek jöhetnek szóba.
Alapból az Inferno a 80-as évek vége, a Kozmikus Kalandok a 80-asok vége - 90-es legeleje,de van a Spectacular címen is Pókember és Fekete Macska a kezdeti ismeretségből, amely többek közt kitér arra is, hová tűnt Debra Whitman,illetve egy Bandaháború is, több, jól ismert szereplővel. Továbbá ide jön még a Jean DeWolff halála, vagy a Bűnölő visszatér is.
A lényeg, hogy a Marvel nem enged össze-vissza válogatást a Fan Comics kiadványban (ahogy eredetileg szerettem volna egy éve), csak sorban, egy bizonyos időszakot. Vagyis kilőve, hogy sorban minden magyarul kimaradt Amazing-történet megjelenjen, mert abban nagy ugrások vannak - ellenben a párhuzamos címekről mehet bármi (amiből van már digitalizált verzió, persze). Ezek azok a történetek, amelyek párhuzamosan futottak a megjelent Amazing-történetekkel a Web és a Spectacular sorozatokban.
Könyvben nemigen lehetne kiadni őket, de a tavaly emlegetett Fan Comics verzióban még elképzelhető lenne. Ha emlékeztek, 300 példányban megjelenő, 48 oldalas képregényről van szó, 1500 ft körüli áron - akár évente 6 szám is, vagyis kéthavonta. Azaz 9000 ft körüli összegért (egy évben).
Ha összejön hozzá nagyjából 200 előfizető, belevágunk. Kit érdekelne a dolog?
Az írjon egy mailt a marvelplusz@gmail.com címre
Köszi!"

Ha minden jól megy,már a nyáron el is indulhat a sorozat.

Info:SpiderTom
0
2012. május 21., hétfő 20:40
"A Képregény Fesztiválon lepleződött le a Kingpin Kiadó őszi klasszikus Pókember kötetünk kiléte, amely nem más lesz, mint a Jean DeWolff halála!

A Peter David, Rick Buckler és Sal Buscema által jegyzett történet eredetileg a Peter Parker, The Spectacular Spider-Man #107-110 számaiban jelent meg 1985. október és 1986. januárja között.

A kötet az őszi, 24. Képregény Börzére (október 7. vagy 14.) fog megjelenni. Bolti ára 2490 Ft lesz, a Börzén várhatóan 2000 Ft-ért lesz bezsákolható."

Cím:                             Pókember: Jean DeWolff halála
Kiadó:                             Kingpin
Bolti ára:                             2490 Ft
Megjelenés időpontja:     2012. október
Terjedelem:                     ~96 oldal
Formátum:                     kötet
Megvásárolható:             Könyvesboltok és Képregényboltok
Szerzők:                             Peter David, Rick Buckler, Sal Buscema

Info:
KN és a SpiderTom
0
2012. május 20., vasárnap 16:03
Eladók továbbá a következő magyar kiadású képregényritkaságok:

Superman és Batman (Semic): 17–27; 29–30; 32–33; 36–37

X-Men (Semic): 2; 14; 17–25; 35

Marvel Extra (Semic): 2, 4, 5 [The Mighty Avengers és Iron Man-történetek]

Nagyrészt OLVASATLAN, makulátlan állapotú füzetek, a borító és a belső egyaránt érintetlen.

Ár: 500 Ft/db

zs.radnoti@gmail.com  

A kiadványokat előreutalás után ajánlottan, bubis borítékban küldöm. A postai feladás díja címzettet terheli.
0
2012. május 19., szombat 14:00
Érdekes írás. Köszi.

Kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki belőle? Hogy bele vágnak-e ők is a csapatépítésbe.
SuperHeRo
0
2012. május 19., szombat 13:35
A Warner-DC viszony krónikája, valamint ötletelés, mi legyen a Justice League-filmmel a The Avengers sikerének tükrében.
0
2012. május 15., kedd 14:45

Ez pedig a júliusi (4.) szám borítója.
0
2012. május 15., kedd 14:43

Megjelent a májusi szám!
0
2012. május 13., vasárnap 13:00
Az ősszel megjelenő Klasszikus Pókember kötet,ami előreláthatólag a börzére jelenik meg,a Jean DeWolff halála,a bűnölő első feltűnése lesz.

Info: SpiderTom
0
2012. május 13., vasárnap 11:39
A Semic által kiadott (kritikán aluli minőségű) Csodálatos Pókember,az Ultimate sorozat után jelent meg.Sajnos csak 2 számot ért meg,de a Kingpin onnan folytatja a kiadást,ahol a Semic abbahagyta.A minőség itt már köröket ver a Semic kiadására.
A megjelent két szám most még elég nagy ritkaság,nehéz beszerezni.Szerintem sem a Comicsinvesten,sem a Képregény.hu-n nem található jelenleg belőle.
Amit ő keres ez a példány:

0
2012. május 12., szombat 4:16
Ha valaki lenne olyan kedves és aranyos, hogy a börzén felhajtana egy 80-as sorszámú magyar Star Wars képregényt, azt bőkezűen megfizetné a cimborám, akinek már csak ez a szám hiányzik. Mivel én már megint Balatonon vagyok, ezért nem tudok jelen lenni a rendezvényen, ő meg nem az a császkálós fajta.
most posts by TM
0
2012. május 12., szombat 4:12
Jó fej volt a kis Korcsmáros, múltkor beszélgettünk és kérdeztem, hogy a most nem kapható, de hamarosan újból kiadásra kerülő Rejtők végén lesz-e valami extra, (úgy mint A három testőr Afrikában tavalyi változatának végén, ami szintén a felújítást mutatta be) mire ő: - persze, lesz extra, kérhetsz bármit, mit rakjunk bele?". :)
most posts by TM
0