Az új X-Men film kapcsán eszembe jutott pár dolog amit gondoltam megosztok veletek.
Először is ne hasonlítsátok a filmet az eddigi X-Men filmekhez,mert rengeteg benne az összeegyeztethetetlen momentum.Lévén ez a film egy reboot,tehát olyan lenne mint a Burton féle Batman-t összehasonlítani Nolanével.Első klikkre nekem egyből a Watchmen ugrott be,úgy látszik az a film egy másfajta realizált szuperhősvilágot hozott Hollywoodba(ami nekem jobban tetszik),mint a már említett Nolan-vonal.
Nyugodtan olvashattok,nem fogok ellőni semmi olyan poént,ami IMDB-n ne lehetne elsőkézből megtudható.
A film címe First class-Az elsők.
Nos ezzel már van is egy kis gond,mert az X-Men első,eredeti felállását nem ezek a alkották.
Ők az eredeti X-Men.
Név szerint:
Scott Summers - Cyclops/Küklopsz
Jean Grey - Marvel girl/Csodalány
Henry "Hank" McCoy - Beast/Bestia
Robert "Bobby" Drake - Iceman/Jégember
Warren Worthington III - Angel/Angyal
Majd Őket váltotta fel ez a formáció:
Név szerint:
Ororo Munroe - Storm/Vihar (Ciklon) Afrikai
Piotr Rasputin - Colossus/Kolosszus Orosz
Kurt Wagner - Nightcrawler/Árnyék Német
Logan - Wolverine/Rozsomák (Farkas) Kanadai
Sean Cassidy - Banshee/Vészmadár Ír
John Proudstar - Thunderbird/Viharmadár Apacs indián
Shiro Yoshida - Sunfire/Naptűz Japán
Mint látszik itt már arra törekedtek,hogy minél színesebb összetételű legyen a csapat.A Kék - sárga egyen uniformist is felváltotta a színes,rikító öltözet,ami csak előnyére vált a képregény népszerűségének.Érdemes megnézni Rozsomák Sárga tigriscsíkos gúnyáját,ezzel viccelődött Küklopsz az X-Men első részében a repülőgépen.
Először is ne hasonlítsátok a filmet az eddigi X-Men filmekhez,mert rengeteg benne az összeegyeztethetetlen momentum.Lévén ez a film egy reboot,tehát olyan lenne mint a Burton féle Batman-t összehasonlítani Nolanével.Első klikkre nekem egyből a Watchmen ugrott be,úgy látszik az a film egy másfajta realizált szuperhősvilágot hozott Hollywoodba(ami nekem jobban tetszik),mint a már említett Nolan-vonal.
Nyugodtan olvashattok,nem fogok ellőni semmi olyan poént,ami IMDB-n ne lehetne elsőkézből megtudható.
A film címe First class-Az elsők.
Nos ezzel már van is egy kis gond,mert az X-Men első,eredeti felállását nem ezek a alkották.
Ők az eredeti X-Men.
Név szerint:
Jean Grey - Marvel girl/Csodalány
Henry "Hank" McCoy - Beast/Bestia
Robert "Bobby" Drake - Iceman/Jégember
Warren Worthington III - Angel/Angyal
Majd Őket váltotta fel ez a formáció:
Név szerint:
Ororo Munroe - Storm/Vihar (Ciklon) Afrikai
Piotr Rasputin - Colossus/Kolosszus Orosz
Kurt Wagner - Nightcrawler/Árnyék Német
Logan - Wolverine/Rozsomák (Farkas) Kanadai
Sean Cassidy - Banshee/Vészmadár Ír
John Proudstar - Thunderbird/Viharmadár Apacs indián
Shiro Yoshida - Sunfire/Naptűz Japán
Mint látszik itt már arra törekedtek,hogy minél színesebb összetételű legyen a csapat.A Kék - sárga egyen uniformist is felváltotta a színes,rikító öltözet,ami csak előnyére vált a képregény népszerűségének.Érdemes megnézni Rozsomák Sárga tigriscsíkos gúnyáját,ezzel viccelődött Küklopsz az X-Men első részében a repülőgépen.
0