Keresés

DVD-k személyes átvétele

2005. március 31., csütörtök 21:29
Hát szerintem egyhamar biztos nem. Mert még mindig nem kapták meg az "üzlet"-hez való "müködési" engedélyt. Ha jól visszaemlékszel elvileg már januárra igérték. Hát holnap április és még mindig semmi változás azonkivül,hogy odaköltöztek már az új helyiségbe.
Várunk,várunk,várunk,várunk és csak várunk,várunk,várunk,várunk és még mindig csak várunk,várunk,várunk,várunk........... és reménykedünk, és tovább várunk,várunk,várunk,várunk,kérdezzük mikor lehet már menni,de mi csak még mindig várunk,várunk,várunk,várunk,várunk.......     :)
0
2005. március 31., csütörtök 21:28
Hát szerintem egyhamar biztos nem. Mert még mindig nem kapták meg az "üzlet"-hez való "müködési" engedéjt. Ha jól visszaemlékszel elvileg már januárra igérték. Hát holnap április és még mindig semmi változás azonkivül,hogy odaköltöztek már az új helyiségbe.
Várunk,várunk,várunk,várunk és csak várunk,várunk,várunk,várunk és még mindig csak várunk,várunk,várunk,várunk........... és reménykedünk, és tovább várunk,várunk,várunk,várunk,kérdezzük mikor lehet már menn,de mi csak még mindig várunk,várunk,várunk,várunk,várunk.......     :)
0
2005. március 31., csütörtök 19:58
Xpress!

Mikortól és milyen cím alatt működik majd a filmek személyes átvétele?

Köszi.
0
2005. február 13., vasárnap 14:37
csak azon egyszerű oknál fogva hogy talán a mostani 480 akárhány topicon kívül talán lenne össz-vissz 250-300, ha ezek a hozzád hasonló értelemszegény lények nem nyitogatnának állandóan topicot, és aztán nem játszanák el a megsértődött szűzlány szerepét
és nem te vagy az aki itt laopt oszthat.az majd a leendő moderátor lesz, de nem te
0
2005. február 13., vasárnap 13:19
1) "XPRESS TATAROZÁS - Javaslatok, ötletek, kérések" - mi ez, szemetes láda, hogy ide minden belefér?

2) Mi vagy te (a haveroddal, exorsist-tal együtt) fogadatlan prókátor? Egy pillanatra sem tűnik fel nektek, hogy kultúráltan feltett kérdésemre - érkedes módon - csak ti fröcsögtök? Akinek pedig szólt (xpress), meg is válaszolta minden egyéb kommentár nélkül, normális hangvételben.

3) Ha ennyire zavar/nak téged/benneteket az újabb topicok, minek nézegetitek?

Itt van a téma lezárva.
0
2005. február 13., vasárnap 13:13
Nem emlékszem, hogy neked osztottam volna lapot.
0
2005. február 11., péntek 15:51
túlzások helyett, feltehetted volna a kérdést a "kérdések" az "XPRESS TATAROZÁS - Javaslatok, ötletek, kérések" vagy hasonló témájú topikokba, amiket nem kell egész délelőtt keresgélni, hanem csak kettőt kell kattintani. még talán gyorsabb is mint új topikot nyitni. ennyi erővel minden kérdésre jöhetne egy új topik. de látom erreől téged nem lehet meggyőzni, önző lelkednek az a legegyszerűbb ha bejön és a saját kis kérdésének nyit egy topikot. tma részemről lezárva, ha még mindig nem érted azon már nem tudok segíteni.
0
2005. február 11., péntek 15:25
Köszönöm!
0
2005. február 11., péntek 15:24
ilynekor bánt hogy vki elég régóta itt van xpress házatáján és elégm primitív még mindig ahhoz hogy ne nyitogasson ilyen fölösleges topicokat.
gratula gerike part II.
0
2005. február 11., péntek 14:17
Csak piciben jegyzem meg: Moderálás nem = a csak obszcén szavak kiszűrésével, oda tartozik pl. a felesleges topikok zárolása ill. törlése. Pl a prohardver fórumán ez elég jól működik, a zárolt topikokhoz pedig szendszerint linkelik az eredeti topikot, ahol már szó volt az adott témáról.
0
2005. február 11., péntek 13:34
Szerintem meg a VII. kerület Körúton belüli része (pl Károly krt, Madách tér, Wesselényi, stb) nyugodtan nevezhető belvárosnak. Persze nem tudom, hol lesz az iroda.
0
2005. február 11., péntek 12:59
Hát azé a 7. kerület már nem igazán a belváros. Nem csak az 5. kerület egy része az???? ;)
0
2005. február 11., péntek 12:26
szívesen :)
0
2005. február 11., péntek 12:16
Köszi, már nagyon fúrta az oldalamat a kíváncsiság:)
0
2005. február 11., péntek 12:14
A belvárosban (VII. kerület)
0
2005. február 11., péntek 12:11
És hol van az iroda?
0
2005. február 11., péntek 12:01
A lényeg: nagyjából elkészült az új irodánk, most már "csak" a különböző engedélyeztetések vannak hátra. (üzletté nyilvánítás, működési engedély, stb.)
Megjósolhatatlan, hogy ez meddig tart, de dolgozunk az ügyön.
0
2005. február 11., péntek 11:51
Valóban az én hibám, hogy nem volt egy szabad fél délelőttöm, hogy - fórum téma keresés nem lévén - átböngészgessem azt a röpke 487 topicot, ami csupán az általános fórum részben található hátha rálelek valahol a válaszra. Szigorú dörgedelmedet pedig lesütött szemmel és pironkodva ígérem, megfogadom. Zárásképp pedig annyit, tudom, hogy dolgznak rajta, épp csak tudni szerettem volna hol tart az ügy, lévén, már karácsonyra is tervben volt az iroda megnyitása. Hangzatos általánosságokat fröcsögni tényleg könnyebb, de beszélni és mondani, az nem ugyanaz. Tán ezért is javasoltam, maradj inkább csendben, ha nem tudod a választ. (Amúgy sem téged szólítottalak meg...)

Jézuskirály: Tőled pedig elnézést kérek, ha nyomdafestéket nem tűrő megjegyzéseket és otromba, goromba, visszataszító, sértegető, undorító, antiszemita vagy rasszista, netán személyiségi jogokat sértő vagy obszcén kijelentéseket olvashattál írásomban. Már ha olvastál...
Ami meg a cenzúrázást illeti, nos mindjárt lehetne a pld. Passió véleményeinél indítani s rögtön a Sorstalanságnál elhangzottakkal folytatni.

Xpress (Robi): Továbbra is tisztelettel várom azon információkat, amik publikusak mindenki számára ez ügyben. Talán nem vagyok az érdeklődésemmel egyedül. Köszönöm!
0
2005. február 11., péntek 1:09
Ezt a topikot elméletben csatolnám a TATAROZÁS... topikhoz - legyen intő példa a moderálás mielőbbi szükségességéhez!
0
2005. február 11., péntek 0:55
ha meg olvasnád rendesen a fórumot, akkor tudnál hogy az xpress jelenleg dolgozik a személyes átvétel lehetőségén és nemsokára lesz, de ezt is elmondták párszor. néha nyitott szemmel kéne járni, és nem csak mint az őrült, topikokat nyitogatni és olyan kérdéseket feltenni amik már meg lettek válaszolva.
0
2005. február 11., péntek 0:53
netikett? mond neked ez a szó valamit? van kb 3 topic ahol lehet kérdéseket intézni az xpress-hez.. kellett még egy negyedik?  

0
2005. február 10., csütörtök 21:16
Örülök, Satterkém, ha felcsillant a szemed, de ha nem tudsz válaszolni a kérdésemre, inkább tartsd meg véleményed...jó mélyen.
0
2005. február 10., csütörtök 16:00
Mi van a csillagok helyén?
0
2005. február 10., csütörtök 14:56
a topiknyitogatós *********.....
0
2005. február 10., csütörtök 14:21
Mintha arról szóltak volna a hírek, hogy új irodába költözik az Xpress, ahol lehetőség nyílik a lemezek személyes átvételére is. Nos tudom, hogy a tavaly karácsonyi dátum nem jött össze, de mik a legújabb információk ezzel kapcsolatban?
0