Keresés

vállald a fejed, mutasd magad!

2007. március 9., péntek 9:36
Gondolod, hogy innen vásárol is egyáltalán ez a hülyegyerek, főleg személyesen?
0
2007. március 9., péntek 5:14
Látjuk, hogy egy kissrác. Hát akkor menjen homokozni.
Mi lenne, ha nálatok játszaná a nagyot, bent az üzletben?! Akkor is ilyen toleráns lennél!? Ha megtenné, szólj, légyszíves, mert ott akarok lenni... :)
Palacsinta fiam!
Holnapra küldd be az apukádat az igazgatóiba.
0
2007. március 9., péntek 0:43
"Mit dobsz itt villákat,kicsi vagy még hozzá!" :-))))
0
2007. március 8., csütörtök 21:26
Ismét egy találó megjegyzés! :-)
Egyetértek!
most posts by TM
0
2007. március 8., csütörtök 21:12
Hja. Egy kolyok. Neki meg megbocsathato, ha nem tanult illemet. Viszont egy felnott magarol ad szegenysegi bizonyitvanyt egy ilyen hozzaszolassal. Gratulalok.
0
2007. március 8., csütörtök 21:08
Ne bántsátok már palát, láthatjátok, hogy egy kissrác.
A korábbi "ámokfutásai" is simán betudhatók ennek, és én látom a fejlődést. Mostanában visszafogottabb (ugye?).
Palacsinta előbb-utóbb megtanulja a netikettet - neki még van rá esélye.
0
2007. március 8., csütörtök 21:06
Szerintem próbáld meg ;)
0
2007. március 8., csütörtök 20:45
Fasza.
0
2007. március 8., csütörtök 20:32
b@zd meg megint nem fogok éjszaka aludni   :)
0
2007. március 8., csütörtök 20:07
Te vagy az a kis majom aki ennyit ugat!
Mit dobsz itt villákat,kicsi vagy még hozzá!
0
2007. március 8., csütörtök 19:39
És a Xena DVD hol van? Eltakarja a fejed a hátteret. :)))))))))))
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. március 8., csütörtök 19:36
Szevasztok! Dobok fel magamról még néhány képet! Véleményeket várom!

http://www.kepfeltoltes.hu/view/070308/D_sek_031_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/view/070308/D_sek_030_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/view/070308/D_sek_029_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
2007. január 6., szombat 10:42
Hello! (John válasza John-nak)
Én elhiszem, hogy te is tudtál volna még 10-szer ennyit írni hidd el:-)
Ha kedvem és energiám lenne, felsorolnám az összes zene összes számát, hiszen mindegyik zenéje egy összefüggő egész, nem csupán néhány kiragadott részlet, és például a Star Wars-filmek teljes zenéje felejthetetlen, az eredeti trilógia minden egyes számát kívülről fújom, elég egy címre gondolnom és máris dúdolom, annyira fülbemászó dallamok.
De gondoltam érdemes a legismertebb zenéi között szemezgetni, ha már a kedvencekről beszélgettünk. De ez még mindig nem az a játék, amit felvetettünk. Van egy olyan érzésem, ezt félre kellene tennünk esősebb napokra:-)
0
2007. január 6., szombat 9:06
:-))
0
2007. január 6., szombat 2:17
Hello John! (tisztára, mint Hammond a Jurassicban!)

Jómagam is tudtam volna még írni trackeket, de valóban elfoglalt voltam. Ez a néhány dallam épp eszembe jutott, ám az érintett filmekből még öt ilyen felsorolás is könnyen összeállítható, ez Williams igazi érdeme!
most posts by TM
0
2007. január 5., péntek 23:11
Egyébként jelölték Grammyre, vajh míly meglepő?:)
De ne vedd kötekedésnek, de elég nagy bátorság kell ahhoz, hogy vki felvegye ezt nevet, nem?
0
2007. január 5., péntek 22:10
Úgy vélem most már tényleg illendő lenne átköltözni a filmzene topicba...
0
2007. január 5., péntek 21:10
Ó persze, gondolom mennyire lekötnek a munkáid:-) Akárcsak engem. Egy született naplopó vagyok, aki minden ellopott pillanatot felhasznál, hogy itt lehessen Veletek:-)
Oké, ha már játszunk, játsszunk rendesen:
Montage, Shark Cage Fugue, Theme From Jurassic Park, Journey To The Island, Welcome To Jurassic Park, T-Rex Rescue And Finale, The Lost World, The Hunt, Visitor In San Diego, The Magic of Halloween, Escape/Chase/Saying Goodbye/End Credits, The Conversation, Resolution And End Title, Theme From Schindler s List, Remembrances, The Raiders March, Main Title:South America,  Flight From Peru, Journey To Nepal, The Basket Game, The Map Room:Dawn, Reunion And The Dig Begins, Airplane Fight, Desert Chase, Marion s Theme, Ark Trek, The Miracle Of The Ark, Anything Goes, Fast Streets Of Shanghai, Slalom On Mt. Humol, Bug Tunnel And Death Trap, Slave Children s Crusade, The Mine Car Chase, Indy s Very First Adventure, Scherzo For Motorcycle And Orchestra, Ah, Rats!!!, Escape From Venice, Keeping Up With The Joneses, Belly Of The Steel Beast, The Pen Is Mightier Than The Sword, Hymn To The Fallen, The Last Battle, Fighting The Destroyer Droids, The Flag Parade, Anakin Defeats Sebulba, Hail To The Winner, Anakin Skywalker, Anakin Is Free, Qui-Gon And Darth Maul Meet, The Battle Begins, The Gungans Fight Back, The Duel Begins, The Duel Continues, The Battle Rages On, Qui-Gon, Obi Wan And Darth Maul Continue Battle, The Tide Turns/The Death Of Darth Maul, The Funeral Of Qui-Gon, The Parade, Across The Stars, Zam The Assassin And Chase Through Coruscant, Jango s Escape, Love Pledge And The Arena, Confrontation With Count Dooku And Finale, Star Wars And The Revenge Of The Sith, Battle Of The Heroes, General Grievous, Palpatine s Teachings, Padmé s Ruminations, Anakin Vs. Obi-Wan, Enter Lord Vader, Griveous Speaks To Lord Vader, A New Hope And End Credits, Main Title/Rebel Blockade Runner, Imperial Attack, The Moisture Farm, Landspeeder Search, Tales Of A jedi Kinght, Learn About The Force, Burning Homestead, Princess Leia s Theme, The Millenium Falcon/Imperial Cruiser Pursuit, The Death Star/The Stormtroopers, Wookie Prisoner/Detention Block Ambush, Shootout In The Cell Bay, Chasm Crossfire, Fighter Attack, The Battle Of Yavin, The Throne Room/End Title, Ice Plabnet Hoth, The Wampa s Lair, Snowspeeder Take Flight, Aboard The Executor, The Battle Of Hoth, The Mynock Cave, The Imperial March, Yoda s Theme, Lando s Palace, Carbon Freeze, Darth Vader s Trap/Departure Of Bobba Fett, The Clash Of Lightsabers, Rescue From Cloud City/Hyperspace, The Rebel Fleet/End Title, Den Of The Rancor, Sail Barge Assault, The Emperor Arrives/The Death Of Yoda/Obi-Wan s Revelation, Speeder Bike Chase, Luke And Leia, The Battle Of Endor I, II, III, Leia s News/The Light Of The Force, The Forest Battle(Concert Suite), Hedwig s Theme, Double Trouble, The March From 1941, March From Midway, Setting The Trap, Main Title From Cowboys, Main Title From JFK, Born On the 4th Of July, Presumed Innocent, Banning Back Home, The Never Feast, The Ultimate War, Cadillac Of The Skies, Liberation: Exsultate Justi, Everybody Runs!, A New Beginning, Dry Your Tears Afrika!, The Fighting Donnellys, Blowing Off Steam, Fighting For Dough, The Land Race, Settling With Steven/The Race To The River, The Tale Of Viktor Navorski, Sayuri s Theme, Becoming a Geisha, Avner s Theme, Main Title From The Patriot.

Na, hát ez még csupán dióhéj, hiszen az ezeket összekötő zseniális zenei egység alkot teljes egészt, ám ha össze kellene állítanom álmaim John Williams válogatás albumát, ezek mind szerepelnének rajta.
0
2007. január 5., péntek 17:11
Ne hidd! :-) Tele vagyok munkával, hála Istennek! Csak két feladat között, kikapcsolódásként fordulok a géphez. Ezt a zenei játékot sem mostanra gondoltam, csak felötlött bennem a Binary Sunset, az Asteroid Field, a Lapti Nek (oopsz! ez kakukktojás), a Can You Read My Mind, a The Miracle Of The Ark, a Far From Home (ha már szóbakerült), a Nocturnal Activities, a You Are The Pan, a The Ceeper Of The Grail, a Duel Of The Fates, a Stolen Memories, a Where Dreams Are Born és most inkább befejezem, mert még sokáig gépelhetnék! :-)
most posts by TM
0
2007. január 5., péntek 16:42
De azt is.
Na jó, de néha kitérünk más témákra is, egy ilyen jelentős zeneművészről való "beszélgetés" kivételt képez.
0
2007. január 5., péntek 16:40
Kétségtelen, hogy a Ő a LEGNAGYOBB!!!!!
Minden tiszteletem az övé! Várjuk tőle az Indy 4 zenéjét!
Kár, hogy sose fogok vele dolgozni:(

EGyébként, itt nem arcokat kellene mutatni?:)
0
2007. január 5., péntek 16:39
tetszik az elképzelés.
0
2007. január 5., péntek 16:15
Ebben egyébként benne vagyok, de akkor azt kéne játszani, hogy kiválasztunk egy olyan zenét, ami mindkettőnknek megvan (vagy aki még szeretne részt venni a kis muzikális játékunkban), és meghallgatjuk, majd utána leírjuk azokat a számokat(trackeket csúnya angol szaknyelven), amelyek a leginkább tetszenek.
Na?
0
2007. január 5., péntek 16:13
Látom nagyon ráérsz:-)
0
2007. január 5., péntek 16:10
Nagyon örülök, hogy John Williams zenéje hozzám hasonlóan rád is ilyen mély benyomást tett. Már nem is emlékszem az időre, amikor nem volt életem része Williams muzsikája. Ő valami örök állandóként képviselteti magát. Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, és mindazok, akik igazán értékelik művészetét, hogy életében követhettük nyomon munkásságát, és nem csupán egy távoli, valaha élt nagy alkotó hátrahagyott gyöngyszemeit csodálhattuk.
Én meg sem próbálom felsorolni kedves műveimet tőle, mert egész albumcímeket mondhatnék. Ha Shore bravúrt hajtott végre a LOTR-trilógiával, akkor arra, amit Williams közel három évtizedet felölelve a Star Wars-filmekkel alkotott meg, szavakat sem találok. Talán csak egyet: mestermű.
0