: elpirul :
Igazán köszönöm az érdeklődő kérdéseket.
Együttesünk neve: F.E.E.T.
Legközelebbi koncert (akit érdekel): Dec. 16 Orosháza
"Meg hogy kik a hatásaitok?"
Zeneileg megpróbálnánk valami mást alkotni, mint a többiek, de hát ezzel nem vagyunk egyedül... :-)
Miután négyen vagyunk a bandában, és négyen legalább 3 féle zenét szeretünk (ez a death metaltól kezdeve a new metalon át a jazzig terjed) eléggé sok hatásunk van, bár a zenekar még "gyerek", nem kiforrott. A fő irányzat a színtiszta metál!!! :-)
Egyébként az én hatásaim (alias kedvenc együtteseim): Rage Against The Machine, KoRn, Machine Head, Deftones, Tool, Soulfly, Incubus, Ill Nino, Fear Factory. Hirtelen ezek jutottak eszembe, de azért még van jópár... :-)
"Király a dizájnod, Rage!"
: elpirulás ezerrel, földig hajlás :
Megint csak köszönöm a "bókokat". A legtöbb mai fiatallal ellentétben (tudjátok: 13 éves, Slipknot póló, szegecselt minden mindenhol anyu pénzéből...): már nem vagyok annyira fiatal mint ők, és a kinézetem (oldallánc, szakáll, katonanadrág, Vans cipő, biciklilánc) idestova 10 (!!!) éve változatlan.
Ja, és a legfontosabb:
Akit érdekelnek még fotók újabb és régebbi fellépésekről, illetve bele szeretne hallgatni a zenénkbe, vagy akar velünk fórumozni, vagy egyszerűen csak ráér az látogassa meg a www.feet.hu oldalt. Mindenkit sok szeretettel várunk!
(aki a zenébe hallgat bele, annak a Leplen túl című demót ajánlom figyelmébe, mert az az aktuális felállás produkciója...)
Nézzétek el nekem a hosszú hozzászólást, de ha zenéről vagy az együttesről van szó, akkor egyszerűen elszalad velem a ló... :-)