Keresés

vállald a fejed, mutasd magad!

2005. május 27., péntek 23:31
Igen, nagyon szeretem. Gyertek át a chatbe! Vagy menjünk inkább a Csodálatos Júlia topicba? :-)))))
0
2005. május 27., péntek 23:30
Most már ezt is tudjuk rólad:)

Bár a Madonna kép után ez annyira nem volt meglepő:)
0
2005. május 27., péntek 23:29
Szereted Madonnát?
Én is szeretem. :)))
0
2005. május 27., péntek 23:28
Ez tök jó lehetet, ha szabad ilyet mondanom, hát  baromira írigyelek ezért!:)
0
2005. május 27., péntek 23:27
Már ezért megérte. :-) (juliet=Madonna legnagyobb rajongója)
0
2005. május 27., péntek 23:25
aham, láthattam.
0
2005. május 27., péntek 23:24
A fene egye meg. :-( De legalább Madonnát láthattad közelrõl?
0
2005. május 27., péntek 23:18
a filmben játszottam egy statisztát. 5x végigvonultunk a nem tudom melyik utcán tömegesen, miközben éljeneztük az előttünk haladó banderast és madonnát. "nagy" élmény volt. főleg az öt órás várakozás a rekkenő hőségben a keményítőszagú fehér ingben poshadva... :)

amúgy direkt ezért képes voltam kétszer is megnézni a filmet, pedig már elsőre is nagyon utáltam, de csak nem sikerült felfedeznem saját magam a tömegben. :( :)
0
2005. május 27., péntek 23:05
Szia, Jamamura!

Komolyan? Az Evita filmváltozatában játszottál vagy színházban?
0
2005. május 27., péntek 23:04
Én is bocs az offért, rövid leszek. :-)

Szia, Field!

Köszi, hogy ilyen részletesen leírtad a jelenetet, szinte láttam magam elõtt az egészet.
Azért ez nagyon szép emlék lehet neked, nagy élmény lehetett, még így Zsurzs Éva nélkül is. Nagyon izgalmasnak tûnt az egész, kimondhatatlanul irigyellek ám érte, nekem nagy vágyam filmben szerepelni ilyen színészek mellett, kár hogy nincs ilyen nõvérem, mint neked. :-) Biztos vagyok benne, hogy jó alakítást nyújtottál, amint lehet, tényleg megnézlek! :-) De azt nem hiszem rólad, hogy mulya alak vagy. :-)
0
2005. május 27., péntek 21:48
Szia Juliet!

László Zsolt annyira jól játssza Rosszkutyusz szerepét, hogy már teljesen az ő életét éli. Tiszta Robert De Niro vagy inkább TRUMAN-SHOW? :))

Sajnos nem dolgoztam Zsurzs Évával, mivel a rendezőnő éppen a felvételi napot megelőző este vagy a felvétel napján (erre már nem emlékszem) eltörte a lábát, s a börtönjeleneteket a kollégája vette fel. Három napig "szerepeltem" a filmben. Odakerülésem előzménye, hogy nővérem akkoriban a Filmgyárban dolgozott, s egyik nap meghallotta, hogy nincs meg a Józsi megformálója. Megkérdezte, hogy mennyire komoly szerepről van szó. "Á, nem komoly, csak kéne valami torzonborz kinézetű, mulya alak..." Nővérem a szavukba vágott: "Ne is folytassátok! Itt az öcsém, még maszkírozni se kell!" Hát így lettem Józsi.

A felvételkor azt mondták, hogy csak legyek nyugi, meg se kell szólalnom, csak nézzek hülyén magam elé, úgy látják, ez menni fog. Így is lett. A cellában rajtam kívül még két rab volt: Kenderessy Tibor (nagyon közvetlen és szimpatikus idős színész volt), és Mészáros Márton. Behozták új rabként szegény Kozák Andrást, aki ételt rendelt nekünk. Kenderessy Tibor szerepe szerint megköszönte "az úr" jóságát, s azt mondta, hogy cserébe a Józsi (ez voltam én) elmondja, hogy ölte meg a feleségét. Szemeim rögvest fennakadtak, hiszen azt mondták, meg se kell mukkanom! Már éppen készültem improvizálni valamit, mikor megszólalt Márton: "Az semmi, azt mesélje el a Józsi, mikor megölte a gyűrűs zsidót!" Na, gondoltam magamban, Józsi nem fog nektek semmit mesélni, hanem mindjárt elhalálozik szívelégtelenségben! Mi a francot mondjak? Kozák András oldotta meg a problémát, mikor közölte, hogy fáradt, pihenni szeretne inkább. Mázsás kő esett le a szívemről szavai hallatán: a koppanását szerintem a filmszalag is megőrizte. A harmadik napon tífuszos lettem (tífuszjárvány tört ki a börtönben), piros ragyákat festettek rám is. Úgy mentem haza: ötméternél közelebb senki nem mert megközelíteni, ülőhelyem is bőven volt a buszon.

Bocs az offért és a terjengősségért.
0
2005. május 27., péntek 21:43
jelentem, én pedig az evitában játszottam. :)
0
2005. május 27., péntek 20:52
Helló!
Csak egy pillanatra ugrottam be, majd este jövök. Látom, nagy sikere lett a megfigyelésemnek, és rosszkutyusz már sosem mossa le magáról, hogy õ László Zsolt. :-) Nem baj.
Field!
Nem is tudtam, hogy filmben szerepeltél! Ez nagyon jó!!!! Majd valahonnan kikölcsönzöm, és megnézem a Falu jegyzõjét. Jó lehetett Zsurzs Évával együtt dolgozni. :-)
És még TM is szerepelt filmben, nahát! Csupa filmsztárral van tele ez a fórum. :-)
0
2005. május 27., péntek 20:40
Köszike! :)))
0
2005. május 27., péntek 19:36

e filmben szerepelt a következő jelenet: kijöttek a mentők, gyorsan végeztek velük a zombik, mire az egyik odatámolygott az autó cb-rádiójához, s bizonytalan hangon beleszólt: "küldjetek... még... mentősöket". eddig egyik zombinak sem volt mondanivalója, így e jelenet egyszerre volt meglepő és mulatságos. :)
0
2005. május 27., péntek 19:10
Nem láttam sok zombis filmet/paródiát.
Ez miben volt? :)

"send... more... pictures!"
0
2005. május 27., péntek 19:09
Nekem nem jön be semmi. :(
0
2005. május 27., péntek 18:13
Jól van. Még az időben is visszamentem. :) Talán most.
truck
0
2005. május 27., péntek 18:06
Miért? Te nem tudod beszúrni?
Ez truck:
0
2005. május 27., péntek 18:06
Vagy mégsem? :))
0
2005. május 27., péntek 17:52
ja, mint ahogy az egyik legkedvesebb zombiparódiámban elhangzott vala (bár nem teljesen így):

"send... more... pictures!"
0
2005. május 27., péntek 17:38
Truck!

Küld el Jamamurának, majd ő felpakolja! :)
0
2005. május 27., péntek 16:53
jaj, újabb életképtelen link. :( felejtsétek el hamar ezt az oldalt! :)
0
2005. május 27., péntek 16:22
nekem mükszik ha ezt a linket copy-paste-val beilleszted a browseredbe (természetesen a zárójeles részek nélkül.) bocs a sok próbálkozásért...
0
2005. május 27., péntek 16:19
Nem látszik semmi. Ez a hülye uploadimages valamiért nagyon genyózik. Ráadásul lelkifurdalásom is van, mert tegnap még én ajánlottam László Zsoltnak azt a tárhelyet (nekem korábban működött)... :)))
0