Bármennyire is nehezen hiszed, leesett az ironizálásod. Azért az ovit kijártam, és szerintem előbb neked kellett felsorakoztatnod érveidet, ha már voltam ilyen mocsok, és jól belédkötöttem. Mellesleg miért is kell ilyen hozzáfűzéseket, megjegyzéseket írni? "Imádom az ilyen vitákat...Na, mind1." - Oda kell szúrni a másiknak, igaz?
Még szerencse, hogy nem csak Indiana Jonesból áll a világ. Megjegyzem, az Aranylázban sincs egetverően sok párbeszéd (figyeled, ironizálok!!!), mégis remek. Na, erre varrjál gombot!
Nos, igen. Szeretem, mikor egy rendező azt mondja, hogy szerinte nem fontos a párbeszéd. Sok némafilmet nem láttam Hitchcocktól, sem William Goldman (egy forgatókönyvíró nem mondhat komolyan ilyet, de el lehet hinni, ha nagyon akarod) írásaiból. Mellesleg mindkét emberke filmjeiben hangsúlyos szerep jut a dialógusoknak, még akkor is, ha mondjuk egy Hitchcock-film műfajánál fogva másra épít.
Miért csak amerikai filmeket hozol fel példának? Mi a helyzet a drámákkal? Mi a helyzet a Ponyvaregénnyel? Ja, bocs, Indy rulez, igaz?