Keresés

Oscar 2005

2005. március 2., szerda 1:05
"scorsese-nek soha nem adnak oscart filmért, de mint hitchcock, fellini, kubrick stb.. túlnő rajtuk és míg ők feledésbe merülnek"

Fellini ötször kapott Oscart.

Lehet, hogy kötözködésnek tünik, de miért nem írod nagybetüvel azoknak a nevét, akiket ennyire tisztelsz?
0
2005. március 1., kedd 20:42
"Nincs egy rongyom, amit felvegyek" – mondhatta az egykoron jobb napokat is látott Virginia Madsen, azzal letépte a sötétítő függönyt, gyorsan maga köré csavarta, s már indult is az Oscar-gálára.

0
2005. március 1., kedd 20:31
Hát ez az. Én úgy tudtam, a művésznő nemrég anyai örömök elé nézett, ám ez a keblein a legkevésbé sem látszik meg...
0
2005. március 1., kedd 20:25
Egyik sem, most pompáztak teljes fényükben. :)))
0
2005. március 1., kedd 20:15
Szegény Gwyneth Paltrow vagy otthon felejtette, vagy kölcsönadta a melleit.

0
2005. március 1., kedd 19:58
Érdekes, hogy nagy vitákra idén nem adhat okot a díjak eloszlása. Még a nagy reklamáló (a nominációk számát keveslő) Kaufman-Gondry fanok sem panaszkodhatnak.
0
2005. március 1., kedd 19:54
a "show" baromi gyér volt, viszont a díjaknak nem tudom, mikor örültem ennyire utoljára.
0
2005. március 1., kedd 12:31
Frankó, én meg nem tudok magyarul írni.
0
2005. március 1., kedd 12:30
Amikor Chris Rock a huszadik Bush-os poénját kezdte, már nagyon fintorogtam.
0
2005. március 1., kedd 12:27
Én már fenn sem maradtam, tanulva az előző néhány évből. Beállítottam a videót, aztán szeva. Az, hogy a reklámokat néha megszakítják egy-egy rövid Oscar-blokkal nem éri meg a másnapi kialvatlanságot.
Chris Rock szerintem egy kalap szamócát nem ér, asszem a Janet Jacksonos poénján röhögtem egyet, de inkább Crystal vagy Martin.
A show is egyre gyengébb lesz, és ahogy már többen is észrevették, a "kisebb" díjazottakat szarba sem veszik, már a színpadra sem engedik fel őket.
Zellweger kisasszony ruhája volt a mélypont, szegény járni nem tudott benne normálisan, csak ott vigyorgott, mint Michael Jackson egy óvodában.

A színvonal egyre rohan lefelé a lejtőn, de talán jövőre jobb lesz.
0
2005. március 1., kedd 11:55
Az nagyon gáz volt, hogy néhány díjat nem a színpadon adtak át. Én a díjazottak helyében nagyon megsértődtem volna. A technikai és a "kisebb" díjak is fontosak, legalább is annak, aki kapja.
0
2005. március 1., kedd 11:27
Nekem Robin Wiliams tetszett a legjobban és persze Clint.
0
2005. március 1., kedd 8:37
Az idei Oscar mint gála nagyon gyenge volt. Leginkább egy erőltetett menetre hasonlított, nem díjátadóra. Chris Rock olyan volt, amilyen, a két kommentátor miatt úgysem lehetett élvezni a beszédeit.

Érdemes megfigyelni, hogy a legjobb filmre jelölt öt alkotás mindegyike kapott legalább egy díjat, az Akadémia mindegyik nomináltnak befogta a száját. Az, hogy Scorsese megérdemelte volna-e vagy sem, mindenki úgyis maga dönti el, szerintem az Aviátorért nem. A legjobb pillanata a show-nak Sean Penn fellépése volt. És persze Clint ismét tarolt.
0
2005. február 28., hétfő 20:10
Örülök, hogy kigolyózták az Aviatort, Scorsese most már visszatérhetne talán a gyökereihez és csinálhatna végre jó filmeket, mint hajdanán. (Hogy azokért nem kapott akkoriban semmit, az megintcsak az Akadémáit minősíti.) Az effekt Oscar egy röhej, de egyébként is ritka gyenge év volt, béke poraira!
0
2005. február 28., hétfő 19:33
már az csoda, hogy a Bukás jelölve lett...
0
2005. február 28., hétfő 19:10
nekem még Steve Martin is tetszett, mint Oscar házigazda.
De szívesen látnám mondjuk, Eddie Murphyt, Will Farrelt + Chris Kattant.
0
2005. február 28., hétfő 19:09
Nem lehet, hogy csak a Bukást láttad? Esetleg még a Motoros naplóját; annál tényleg jobb, de a nyertes Mar adentro a maga csendes, emberi módján rám sokkal jobban hatott.
0
2005. február 28., hétfő 19:04
Nekem is az volt  a benyomásom, hogy marha lapos lett, maradhattak volna a jól bevált Billy Crystalnál.  Nincs Pro7-em, szóval csak az idegesítő rtl klubos adást nézhettem, szóval lehet, hogy az volt le az értékéből.

Ami a Million Dollar Baby-t illeti, én annak örülök, hogy tényleg az arra érdemes film kapta a fontos Oscarokat, és nem Scorsese, csak azért "mert már ideje lenne". Szerintem azokban a kategóriákban, ahol az Aviator kiemelkedő volt, ott meg is kapta a maga díját (látványosnak látványos volt, és Cate tényleg szenzációsat alakított).
0
2005. február 28., hétfő 18:56
Én meg szimplán kómás vagyok. A show uncsi volt, sok-sok reklámszünettel, de legalább hatékonyan lerövidítették a nettó műsoridőt. Szóval én is megszívtam :)
0
2005. február 28., hétfő 18:00
igen hepy vagyok (magyaros ferdítés :]) (happy angolosan)
Scorsese tényleg megszívta nem? én tisztelem, de megszívta. és te most csak azért kötözködsz velem, mert te Scorsesenek drukkoltál és hát ő ugye nem nyert semmi fontosat. Clint a legjobb.
0
2005. február 28., hétfő 17:56
Én viszont örülök veletek.
0
2005. február 28., hétfő 16:54
Engem csak két dolog háborított fel az idelyi Oscar Gálán.1.Passió egy Oscart nem kapott,holott a sminkért mindenképpen neki kelett volna adni.2.Bukás nem kapta meg az Oscart,miközben kiemelkedő alkotás,a többi jelölt film közül.
0
2005. február 28., hétfő 16:00
ne morogjál már :) igen ritka amikor az akadémia azt a filmet díjazza, amit az ember szeretne. az elmúlt pár évben nekem egyszer sem volt ilyen. most bejött. örülj velünk :)
0
2005. február 28., hétfő 15:45
"Clint a király ez látszik is"

ezzel azért számos ponton lehet vitatkozni. megint írsz de nem indokolsz. alapfilm, kötelező vétel, vedd  meg és hasonló hülyeségekhez sorolható. és ez nem szubjektív.
"Scorsese megszívta, de nagyon"
nah, ezért csak ésszel irogassunk. nagyobb tiszteletet ha lehetne

örülök hogy hepy vagy, de sajna nem tudom hogy az mi :]
0
2005. február 28., hétfő 15:37

0