Keresés

Oscar 2005

2005. február 28., hétfő 15:28
ja és Prince nagyon állat volt. :)
ilyen alacsony embert. versenyezhetne danny devitoval. :)
0
2005. február 28., hétfő 14:42
majd megnézed a million dollar baby-t és rájössz, hogy teljesen megérdemelten kapta az  oscart
0
2005. február 28., hétfő 14:42
Hát igen, bejött a jóslatom. Scorsese megszívta, de nagyon. A nagyobb oscarok közül csak a női mellékszereplőt sikerült elvinnie az Aviátornak. Clint a király ez látszik is. Hibá 5:4 az Aviátornak, de Clint filmje sokkal-sokkal fontosabb díjakat vitt el. Én már a Titokzatos folyóért is odaadtam volna neki, de nem baj. Most megkapta az oscart, nagyon hepy vagyok.
bye,
0
2005. február 28., hétfő 11:25
A németek a Bukással jól pofára estek.
A Finding Neverland-et sajnáltam, hogy csak egy díjat kapott. :(
0
2005. február 28., hétfő 10:44
chris rock kiábrándító, mint ahogy az egész ceremónia
falu zenéje miatt nagy kár, mint ahogy scorsese miatt is. ha arra várnak hogy olyan kaliberű filmet fog csinálni mint anno raging bull, taxi driver etc.. azt el lehet feljteni.az akkor volt. scorsese nem lett rosszabb rendező, sőt jobb.de azt elvárni tőle hogy ugyanazokat a filmeket csinálja mint akkor és majd azért kap oscart szerintem butaság.mondom ezt azoknak akik azt hajazták végig hogy raging bull-ért kellett volna megkapnia.
ez már a második soft-coresese és én imádom ezeket a filmeket. nem vszínű hogy taxi driver és tsai stílusú, hangulatú témájú filmeket fog csinálni amit majd az fuckadémia honorálhat. az ampas-nak volt egy nagy lehetősége most és elbaszta. scorsese aki egy élő filmlegenda meg újból hazasétlhatott oscar nélkül. fuck ampas és remélem úgy jűárnak majd amire nagy az esély, hogy scorsese-nek soha nem adnak oscart filmért, de mint hitchcock, fellini, kubrick stb.. túlnő rajtuk és míg ők feledésbe merülnek scorsese az örökkévalóságban szárnyal.
oscar sucks.fuck ampas

u.i.: ma nem látta vki a cnn-es riporter csaj bejelentkezését? nagyon nagy volt.kérdeztek tőle vmit és elkezdett mást mondani, majd ráeszmélt újból másba kezdett, elkezdett röhögni, mondta kicsit szétszórt a tegnap este után.nagy hallgatás és végül kinyőgött egy sorry-t meg egy félig-meddig épkézláb mondatot :) és mindezt ma reggel élő adásban :D
0
2005. február 28., hétfő 10:00
Kellemes papírforma, én legalábbis pont ezeket tippeltem a főbb kategóriákban.
Az megnyugtató mindenesetre, hogy a győztesek mind nagyon megérdemelték, és ez (szerintem) korántsem természetes az Oscar közel- és régmúltjában.
0
2005. február 28., hétfő 9:13
elégedett vagyok. a mezőnyből a kedvencem elvitte a legfontosabb szobrokat, kate-et, jamie-t is ünneplem, mint ahogy kaufmant, gondry-t, payne-t és taylort is. kár, hogy nem a falu zenéjét díjazták, s tényleg sajnálom scorsese-t is, de a million dollar baby páratlan alkotás.
0
2005. február 28., hétfő 8:00
Clint!! Yes!!!!!
0
2005. február 28., hétfő 6:53
Jó utat, hello.
0
2005. február 28., hétfő 6:49
Ja, gáz. Na mind1. Nekem mennem kell, mert 6:30-kor megy a vonatom Pestre. Jamie Foxxnak viszont rendkívül örülök.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. február 28., hétfő 6:48
Ennek legalább örülök :)

Egyébként most átkapcsoltam a Retekre, képzeljétek, a gála után a Days in our life egyik része megy. :) Így elrontani ezt a szép hajnalt...
0
2005. február 28., hétfő 6:46
A hihetetlen család
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. február 28., hétfő 6:45
"Én Scorsese-nek jobban örültem volna"

Én is...
0
2005. február 28., hétfő 6:44
Lezárult a #77. Oscar gála, örülök, hogy néztem (nem hiába toltam be azt a fél liter fekete kávét), sajnálom, hogy a mi Júliánk Oscartalan maradt :(
Jövőre ugyanitt, ugyanekkor viszavárunk mindenkit, reméljük erősebb év lesz. Egyébként melyik animációs film nyert?
0
2005. február 28., hétfő 6:43
Nem fűznék hozzá sok kommentárt...

Év filmje: Million Dollar Baby

Év rendezője: Clint Eastwood - Million Dollar Baby

Én Scorsese-nek jobban örültem volna, de mind1...
0
2005. február 28., hétfő 6:38
Hoppá, legjobb film: Million Dollar Baby

5:4
0
2005. február 28., hétfő 6:36
(eltolódott a tárgyalásom, ezért már egy órája nézhetem a showt :)

Szóval, az Aviator tarol, de Scorsese nem kapta meg az Oscárt. Sajnálom :(
0
2005. február 28., hétfő 6:31
Nos, Jamie Foxx megmutatta a Ray-jel, hogy mi az igazi színészet. És most 2004-ben, ebben a ketgóriában valóban ő volt messze a legjobb.
0
2005. február 28., hétfő 6:10
Hilary Swank az év színésznője. Gratuláljunk neki, annak ellenére, hogy Annette Benning megint nem tudott nyerni.
0
2005. február 28., hétfő 5:33
Jól van. Bíztam most a Rayben, és nem hiába. A legjobb hangvágásért megkapta első Oscarját. Csak így tovább!
0
2005. február 28., hétfő 5:17
Tarolni látszik az Aviátor, már 5 aranyszobrocskát kapott, míg a 7 Oscarra jelölt Million Dollar Baby 1-et, valamint a Ray még nem kapott Oscart...
0
2005. február 28., hétfő 4:38
4:1 :)
0
2005. február 28., hétfő 4:25
:-)
0
2005. február 28., hétfő 4:24
3:1 az Aviátor javára...
0
2005. február 28., hétfő 4:08
Én vagyok, nézem mint állat...
0