Szia! Nem tudom, jó helyen járok-e... Nagyon szeretnék megtalálni valakit, akivel egyszer ilyen néven ismerkedtem meg. A monogrammja GY.J. Magadra ismersz netán??? Ha ismersz mondjuk, akkor a nickemből úgyis rájössz...
0
2001. december 22., szombat 11:33
4
Furlong? illene tudni.. ő John Connor
0
2001. december 21., péntek 19:07
417
Furlong az a "kölyök"
0
2001. december 21., péntek 18:57
37
Azt hiszem, hogy a mai filmekbe, pontosabban már egy filmben sem láthatunk olyan robbantást mikor a T2-ben felrobbantják azt az irodaépületet, mert az még igazi volt. Vagy a kamionos rész, mikor leugraszt a kamionnal utána meg a Schwarzi a motival, ha jól tudom azok még kaszkadőr munkák voltak. Számomra a "majd én elintézem" rész tetszik, pontosabban mikor a forgócsöves helikopter gépágyúval lekaszálja a zsarukat vagy a "Hastala vista baby" snitt. Na, nekem az ilyen jelenetek végett tetszik a film, (a hangultra már nem emlékszem.)
0
2001. december 21., péntek 18:41
37
Ki az a Furlong?!?!
0
2001. december 19., szerda 1:38
417
Most olvastam az IMDB-n, hogy lehet, hogy a Furlong gyereket dobták a stáblisáról...
0
2001. december 18., kedd 17:45
1447
Zsozé azt azért megnézném hogy ha neked égne le a fejed a te hajad hogy nézne ki??!
0
2001. december 18., kedd 14:28
17243
ejj, ez már kínos: a frizurát kritizálni, ejj ejj...
az EP1 trükkjei korántsem fotorealisztikusak [eddig még egyetlen olyan íCGI trükköt nem láttam - max a JP hatalmas T-REXét, amiről azt hittem, az valóban ott van], de ettől még nagyon jók. a technika mai színvonala szerint a legjobbak közé tartozik. igaz, nincs benne újdonság, de kiváló munka.
0
2001. december 18., kedd 13:32
37
Zalus valamit lejjebb írtál a Star Wars 1. trükjeiről: Szerintem azok már most is nevetségesek, legalább fotorealisztikus lenne az a csatajelenet, a golyókról meg már nem is beszélek. A Terminátorhoz visszatérve mindenkinek az a rész tetszik amelyik tetszik és kész. Meggyőzni úgysem tudjuk egymást. Figyeljétek meg azt a belőtt frizurát Schwarzinak a T1-ben...röhögnöm kell.
0
2001. december 18., kedd 12:09
1447
Akkor ezt nézzétek meg: www.upcomingmovies.com. Itt azt írják lesz T4 is, gyors egymásutánban a 3 után. Azért kiv. vagyok Famke Janssen-re mint nőrobotra:)
0
2001. december 18., kedd 10:14
17243
ez így van. s amilyen mocsok lesz a harmadik rész [egyfolytában toldozzák-foltozzák a forgatókönyvet], az ó'suli első majd egyre értékesebb lesz.
t2 rajongók: gondoljatok bele, milyen kewl film lett volna, ha arnie lett volna a rosszfiú, s nem lett volna ilyen szentimentális "most már tudom, miért sírtok" befejezése a filmnek.
0
2001. december 18., kedd 10:02
1447
Félrecsússzant nagyon a gondolatmenet iránya. Félreértés ne essék: imádom a T1-et. Sokkal jobban, mint a 2-t és abszólút nem befolyásolnak ilyen dolgok a megvételénél. És már bocs, de az egy hülye akit meg igen. Én beleszülettem a Terminátorba, hogy így fejezzem ki magam, de sajnos akkor még nem láttam. Először a 2-t láttam és aztán az 1-et. De az egy jobban tetszett és csak kicsit lepődtem meg a végén az animon. Nekem annyira tetszett a film, hogy rögtön a könyvet is elolvastam, ami szerintem szintén jól sikerült. Amúgy mint a T1 DVD kivágott jeleneteiből kiderül, a T2 storyjának nagy része az egyik kivágott jelenetből nötte ki magát. Nagyon tetszett, hogy elmesélték, hogy Cameron mester agyából hogy pattant ki az az egyetlen látomás, kép amiből az egész Terminátor mítosz kifejlődött. Az emlékezetes "gépcsontváz kijön a zűből kép". Szóval aki igazi Terminátor rajongónak tartja magát az vegye meg ezt is és ne az animáción fintorogjon.
0
2001. december 17., hétfő 21:10
17243
igen ,tudtak. csakhogy megfelelő mennyiségű pénzmaggal a háttérben. a terminator apró kis b film volt, mégis hamar kinőtte magát zseniális története és a full nonstop akció révén. no, meg arnold. azt hangsúlyozom, hogy akkoriban nem röhögött senki a stop motion robot animáción. anno ray harryhausen 3 hónapig készítette a jason and the argonauts 3 perces csontvázsereg vs emberek jelenetet. most milyen röhejesen néz ki, anno pedig az volt a csúcs. lesz még olyan idő, mikor körbe röhögik majd az EP1 trükkjeit is. egyébként imho, bele kell születni az adott korba, hogy igazán tudd értékelni a termékeit.
0
2001. december 17., hétfő 20:07
471
Az az igazság hogy én pont ezekért a bénaságokért nem vettem meg a T1-et. De a T2 ha megjelenik akkor megveszem mint a huzat. De ezért légyszi ne ugassatok le. Ízlések és pofonok. Nem vagy T1 ellenes. Tetszik meg minden csak nem jön be annyira mint a 2. A végével nyúzták el az 1et. :-)
0
2001. december 17., hétfő 19:34
1447
Kedves zalus. Hasonlítgatok én minden trükköt, minden trükkel. Azért akkoriban is tudtak szépen animálni. A Birodalom lépegetői például szebbek lettek. Vagy mondjuk a Mekkmester. Stan Winstont több pénzért (+ több idő alatt) biztos szebben megcsinálta volna.. Amúgy még így is én vagyok itt a T1 nagy barátja ahogy elnézem:)
0
2001. december 17., hétfő 14:08
17243
akkoriba n még te is telecsíkoztad volna a nacit, mikor a fémfazon előcsoszogott roncsok alól, hidd el. ne a mai trükkökhöz hasonlítgassátok, balgák!
0
2001. december 17., hétfő 10:51
1447
Engem meg pont az zavar ha látszik a számítógép. Lásd pl. Mummy returns Scorpion king-jét..brrr. Milyen szépek is a modellel megvalósított űrhajók. Amúgy a T1-nél a végső anim tényleg gáz mai szemmel, de abból a 6 vagy nemtom hány millióból ezt hozta ki Cameron. A story + hangulat a lényeg.
0
2001. december 17., hétfő 10:41
37
Ez több mint valószinű, hogy így van. Amúgy nekem is a T2 jön be valahogy, hangulat ide vagy oda. Az T1-ben mai szemmel már idegesítenek a vizuális efektusok, látszik, hogy nem számítógép.
0
2001. december 16., vasárnap 10:59
151
Mindenki a rendező személyével próbálja azonosítani a készülő film minőségét, holott Hollywoodban épp a forgatókönyvírók estek kómába az elmúlt években. A Jurrassic Park folytatásaiban vagy a Múmia film második részének esetében vagy éppen úgy általában a harmatgyenge forgatókönyv az ami lesújtó kritikákat eredményez. A T3-nél is már látom az erőszakosan 20 álmatlan éjszaka után megszült 100-szor átírt buta az előző részekkel folyamatosan ellentmondó forgatókönyvet. Cameron valószínűleg pontosan azért nem vállalta el mert azt gondolja nincs már több a story-ban ami még egy filmet kitöltene.
0
2001. december 16., vasárnap 10:31
17243
totálisan egyetértek red5-val, persze megjegyzem, hogy a T2 is nagyon jó film, csak hangulatilag meg se közelíti az első részt.
ami pedig a t3-at illeti, a true lies2-re kíváncsibb vagyok, elvégre azt cameron rendezi.
0
2001. december 15., szombat 20:47
1447
Hábazz. Ilyen gyopár népet..Hol van a 2 az 1hez képest?? Sehol. Több effekt van benne, meg meg van csinálva, hogy kiscsávók is élvezzék. Az egynek százszor jobb hangulata van, nincs lebutítva nyálas szintre. Swarci is jobb a gonosz szerepében, mint a 'nagyon' megható szeretnémmegérteniazembereketrobot meg a gyerekbarátgyilkológép szerepében. Vagy itt egy kérdés: hol lenne az 2 az 1 nélkül..?
0
2001. december 15., szombat 15:39
8
Egyetértek.A T3-ban magam is erősen kételkedem,de meglátjuk.Ne legyen igazunk. A T1 igencsak zsenge alkotás szerintem is,a 2-vel össze sem lehet hasonlítani.Azért persze megvan :-)
0
2001. december 15., szombat 15:23
345
Én meg nem. Ha a T2 az isten, a T1 mellette csak valami helyi kiskirály lehet... :-)