Jó lesz az! (bár a kettőt KIZÁRT, hogy felülműlja)
0
2001. december 14., péntek 19:21
471
Van benne valami...
0
2001. december 14., péntek 13:30
37
...én is ettől tartok.
0
2001. december 14., péntek 3:09
1447
Nem lesz Cameron..Szar lesz.
0
2001. december 12., szerda 22:56
471
DEeee! Ez nekem is felmerült és lehet hogy Vin Diesel lesz a BAD BOY! :-) ennek tudnék örülni!
0
2001. december 12., szerda 22:18
417
nem jutott eszetekbe, hogy Schwarzi akár rossz kibernetikus organizmus is lehet?:)
0
2001. december 12., szerda 19:28
471
erről hallottam de nem hiszem hogy sokáid akadályozná a forgatást ez a pár borda.
0
2001. december 12., szerda 19:24
43
Tegnap a Schwarzi súlyos motorbalesetet szenvedett,és egy csomó bordája eltört !
0
2001. december 12., szerda 19:18
471
Hát igen, gondoltam végre megnyitom ezt a fórumot, had szóljtok valamit ehhez is. Schwarzi bácsi nagyon ügyesen kaszírozza a pénzeket. Ugyanis ezért a szerepléséért 20 Millió dollárt kap. Már nagyon kíváncsi leszek a filmre. De hopá itt egy kis friss hír az intercom honlapjáról: "A Warneré a T3! Egyelőre csak Észak-Amerikában.
Hosszú tárgyalások után eldőlt, hogy a Warner Bros. forgalmazza Észak-Amerikában a Terminátor következő részét. A szerződés valamennyi formátumra – mozi, VHS, DVD – vonatkozik. Az Amerikán kívüli forgalmazókkal az év végéig szerződnek a 180 millió dolláros szuperfilm producerei, Andrew G. Vajna és Mario Kassar.
Bár a történetet szigorú titok övezi, azt azért tudni lehet, hogy a Terminator 3. – The Rise of the Machines (T3: a gépek felemelkedése) tíz évvel később folytatja a cselekményt, és az emberek meg a robotok harcának korai szakaszát mutatja be. A USA Today értesülései szerint még nem biztos, hogy Arnold Schwarzenegger új „társa”, az alakváltoztatásra képes női terminátor valóban gonosz lesz – előfordulhat, hogy az áramvonalas cyborg Arnie oldalán száll majd harcba egy nagyon veszélyes „rosszfiú” ellen. A női terminátort valószínűleg Famke Janssen alakítja, a főgonosz robot pedig Vin Diesel lehet. "
Magoo: Vin Diesel mint rossz fiú? Ohh bakker, ő a kedvenc színészem. Remélem ez nem lesz így. Bár kicsi az nufta, de még meglehet hogy ő is yo fiú lesz. Vagy nem? Én még remélek. :-) Famke Janssen! Úhhhhh NOT BAD UNCLE SCHWARZI! nem lesz piskóta az tuti. :-) Na most pedig ti szóljatok hozzá!