Keresés

2013 - A tíz legjobb film

2014. január 29., szerda 19:40
Nálad a pont, mivel olvasol a sorok között! :)
0
2014. január 29., szerda 19:36
Szerintem direkt írta az ötödiket, mivel ezt nem tekinti annak!
0
2014. január 29., szerda 19:18
hatodik...
0
2014. január 29., szerda 18:50

1.Dredd
2.Feledés
3.Elysium - Zárt világ
4.Gravitáció
5.A Hobbit - Smaug pusztasága
6.Vasember 3.
7.Hajsza a győzelemért
8.Sötétségben - Star Trek
9.Pain & Gain
10.Farkas
0
2014. január 29., szerda 18:10
BOTTOM TOP 10:

1. XXX XXX - Drágább mint az életed /A Good Day to XXX XXXX/ (2013)
Mert meggyalázott egy sorozatot. Azt sem érdemli meg, hogy leírjam vele kapcsolatban a gyalázat tárgyát, ezért a X-elt rész is.
Lassan 1 éve volt a premier és a mai napig nem hevertem ki. John Moore nálam tiltó listára került. Rendezhet 12 Oscar díjas filmcsodát is, biztos, nem fogom megnézni. Továbbá Skip Woods is kiérdemelte, hogy keresztnevét szószerint vegyem.

A hírek szerint viszont már tervezik a Die Hard 5. részét!!!
0
2014. január 29., szerda 18:09
1.) Gravitáció /Gravity/ (2013)
Mert földöntúli élmény volt. Oscaron szorítok a film és rendezői Oscarért.

2.) Django elszabadul /Django Unchained/ (2012)
Nálam ez gyengébb lett mint a Brigantyk, de így is minimum felkúszott az esütre.

3.) Szupercella /Escape Plan/ (2013)
20 évet késett, de én örülök, hogy megérkezett. Remek formában lévő Schwarzi, kiváló szinkron. A film közepes, de már éltem a VHS korszakban! :)

4.) Hajsza a győzelemért /Rush/ (2013)
Sosem érdekelt a F1. Howard előadásában viszont igen. Lauda és Hunt most ugyan nem lett dobogós, de e pontszerző helyet simán hozták.

5.) Machete gyilkol /Machete Kills/ (2013)
Machetebb az első Machetenél. Remélem elkészül a 3. rész.
A rakétahatástalanító résznél imádtam, ahogy a trash találkozik Kubrickkal.

6.) Pain & Gain /Pain & Gain/ (2013)
A robotos filmjei óta nem hittem abban, hogy újra lesz Bay film a TOP10-emben.

7.) Philips kapitány /Captain Phillips/ (2013)
Hanks az utolsó 2 percével nálam áthidalta azt kb 15 évet, ami óta színészileg úgymond visszafogta magát.

8.) Időről időre /About Time/ (2013)
A Gravitációnál rendre előjön a vita, hogy sci-fi e vagy sem. Amennyiben nem az,
úgy az Időről időre, mint az év sci-fije szerepel a listámon.

9) Rozsda és csont /De rouille et d os/ (2012)
Marion Cotillard. És ezzel mindent elmondtam.

10) Erőnek erejével /The Last Stand/ (2013)
10 éve nem volt szóló Schwarzi film a mozikban. Kicsit döcögött ugyan, de még épp felfért nálam.
0
2014. január 29., szerda 14:54
...és akkor amik NEM TETSZETTEK!

28. A Hobbit: Smaug pusztasága
Az idei év legnagyobb csalódása számomra. Nem hittem volna, hogy valaha is ilyet mondok, de két és fél óra érzelemmentes kardcsattogtatás nyakon öntve kínosabbnál kínosabb és teljesen felesleges szerelmi szarozással és néhol ótvar számítógépes trükkökkel.

29. Die Hard - Drágább mint az életed
A második legnagyobb csalódás. Ez bizony nem Die Hard, csak egy másfél órás kobratizenegy epizód.

30. Tűzgyűrű
Technikailag kifogástalan, de rendkívül ostoba látványfilm. Hihetelen, hogy a rendező ezért a filmért passzolta le az Őrület Hegyeit.

31. Zero Dark Thirty - A Bin Láden hajsza
Túlértékelt két és fél óra érzelemmentes és üres szarakodás.

32. G.I. Joe - Megtorlás
Muhahaha! Talán, ha ehhez használják fel a Támadás a Fehér Házban forgatókönyvét, akkor nem kellett volna rögtön megtekintés után törölnöm a vinyóról :)

33. Gengszterosztag
Ötlettelen, az összes közhelyet egy nagy takonylabdába gyúró celluloidpocséklás.

34. Insidious - A gonosz háza
Sajnos a ziccert kihagyták.

35.Riddick
Jól kezdődik, aztán elszaródik. A félórás Sötét Düh ezerszer izgalmasabb volt, mint ez a CGI-kotyvasz.

36. Farkas
Lehetett volna akár egy sötét, brutális, véres, igazi Rozsomák-mozi. Ehelyett kaptunk egy délelőtti matinét. Nagy úr a pénz!

37. A vasöklű férfi
Élvezhetetlen Tarantino kopírozás.
0
2014. január 29., szerda 14:48
És itt a folytatás, ha netán valakit érdekelne. Sajnos valami miatt nem engedte az oldal, hogy egyszerre feltegyem a szöveget.

11. Vasember 3
Köröket ver a második részre, és Shane Black amúgy is a szívem csücske.

12. A kolónia
A fikahalmok között leltem rá erre a nagyszerű kis filmre

13. Z világháború
Korrekt zombifilm, jobb, mint amit vártam.

14. Gyilkos Joe
Sötét, perverz és piszok élvezetes, de nem annyira, mint mondták.

15. Erőnek erejével
Kellemes meglepetés volt. Arnold még mindig kikessz csávó.

16. Fék nélkül
Friss, fiatalos, izgalmas, stílusában a kilencvenes éveket megidéző film.

17. Lenyűgöző teremtmények
A gagyi Percy Jacksonok és a még gagyibb Twilightok fostengerének fenekén feküdt ez kis igazgyöngy, ami különleges hangulatával, szereplőivel azonnal megfogott.

18. Machete gyilkol
Mel Gibson mint főgonosz, Lady Gaga mint bérgyilkos. Robert Rodriguez agyament mészárszéke kilóra megvett.

19. Mama
Főképp a két gyermekszereplőnek köszönhetően stílusos kísértettörténet.

20. Pain & Gain
Michael Bay filmjében meglepő módon a Föld egészben maradt, és jókat nevettem a seggfej testépítőkön.  Az  események mögötti szomorú realitás ellenére is.

21. Szupercella
Egyszernézős film, de Arnold poénjain olyat röhögtem, hogy majd  becsináltam a gatyába.

22. Támadás a Fehér Ház ellen
A két fehérházas moziból a nézhető darab. Gyanítom, hogy annak idején a forgatókönyvet túl ostobának tartották egy Die Hard-folytatáshoz, így évekig a fiók mélyére száműzték. Most pedig, mivel Hollywood ötlet és agyhiányban szenved, leporolták et voilá!

23. Gonosz halott
Mai ingerküszöbhöz és trendhez igazított, színes, szagos, de teljesen korrekt horror.

24. A texasi láncfűrészes - Az örökség
Igazság szerint első megtekintéskor nem nagyon jött be, most ott tartok, hogy az egyik legjobb Texas Chainsaw filmnek találom.

25. Movie 43: Botrányfilm
"A" kaliberű színészek egy testnedvekkel és herékkel átszőtt "Zs-filmben". Marhajó!

26. Az acélember
A látvány pöpec, de valami hiányzott a filmből.

27. Dredd
Itt is frankó látvány, de egy hangyapöcsnyi lélek még hiányzik.
0
2014. január 29., szerda 14:46
Először is, köszönet Dylannek, hogy veszi a fáradságot és összesít, táblázatot készít...stb! Néhány hónapja inaktív vagyok itt az oldalon, és ha nincs a "Legjobb film" dolog, ez így is marad, szóval köszi, hogy még ha csak egy lista erejéig is, de volt értelme visszanézni.

Íme a lista:

1. A lehetetlen
Lenyűgöző és szívhez szóló film remek alakításokkal, számomra egyértelműen az év legjobbja.

2. Django elszabadul
Tarantino did it again. Vérbeli kultmozi megannyi feledhetetlen pillanattal.

3. Jack Reacher
Modernkori krimi retrofílinggel, hiányzott már, mint egy falat kenyér.

4. Gravitáció
Másfél óra tenyérizzadás és csúcskategóriás látvány.

5. Elysium - Zárt világ
Hangyányival gyengébb a D9-nél, de így is keményen odabsz.

6. Sötétségben - Star Trek
Remek folytatás, és az egyik legjobb ST gonosz Benefit Kémbridzs óriási alakításával.

7. Démonok között
Odafostam a székre néhány ijesztgetéstől. Erős anyag, kíváncsi vagyok , hogy Wan-e (höhö) a készítőkben még szufla ezt überelni.

8. Feledés
Nagyszerű sci-fi pazar hi-tech látványvilággal, ám a végére a forgatókönyvön láthatólag elhatalmasodott a scientológiai ráhatás.

9. Hasadás
Megosztó és alulértékelt film, minden percét imádtam.

10. Sweeney - A törvény ereje
Kőkemény zsarumozi a ködös Londonból és a mindig remek Ray Winstone. Ja, és a zene is király.
0
2014. január 29., szerda 13:40
Nem kérdés. :)
0
2014. január 29., szerda 12:30
Jól van, már nem érzem magam annyira hülyén, hogy feltettem a listámra a Metallica filmet. :)
0
2014. január 29., szerda 12:21
1. Django elszabadul
2. Gravitáció
3. Fogságban
4. 40 és annyi
5. A Wall Street farkasa
6. A jogász
7. A vadászat
8. Mellékhatások
9. A nagy Gatsby
10. Sötétségben - Star Trek
0
2014. január 29., szerda 11:23
1, Zero Dark Thirty - A bin Láden-hajsza
2, Gravitáció
3, A lehetetlen
4, A búcsúkoncert
5, Mocsok
6, Senki többet
7, Transz
8, Metallica: Through The Never
9, Emberrablás
10, Camille

11, Gonosz halott
12, Jack Reacher
13, Juan, a zombivadász
14, Csak Isten bocsáthat meg
15, A vadászat
16, Utórengés
17, Halálhegy - A Dyatlov-rejtély
18, A nagymester
19, Dredd
20, Love
0
2014. január 29., szerda 10:27
Kis helyzetjelentés:

Eddig 41 listát összesítettem, és ez az utóbbi évekhez képest, bizony kevesebb! Úgyhogy húzzatok bele! Péntek estig még több mint két nap van elkészíteni a listákat! Listát beküldeni 17 óráig lehet, eredmények kb 18 órakor!

Idén valahogy sok holtverseny fog kialakulni. Szoros lesz a Top 10 is! Legalábbis eddig úgy néz ki. Úgy döntöttem, hogy az azonos pontszámot kapott filmek között a pontátlag alapján fogom eldönteni a sorrendet!
0
2014. január 29., szerda 0:14
Kedvenceim 2013-ban:

1. Gravitáció /Gravity/ (2013)
2. Dredd /Dredd/ (2012)
3. Sötétségben - Star Trek /Star Trek Into Darkness/ (2013)
4. Az acélember /Man of Steel/ (2013)
5. A Hobbit: Smaug pusztasága /The Hobbit: The Desolation of Smaug/ (2013)
6. Feledés /Oblivion/ (2013)
7. Jack Reacher /Jack Reacher/ (2012)
8. Django elszabadul /Django Unchained/ (2012)
9. A nagy Gatsby /The Great Gatsby/ (2013)
10. Gru 2. /Despicable Me 2/ (2013)
0
2014. január 28., kedd 22:19
:)) Köszi :) A Gravitációt evidensnek érzem, hogy tetszeni fog, de nem akartam letöltve találkozni vele először, ha már moziban kimaradt, akkor majd BD-n lesz szerencsém hozzá először, akár a Rush-hoz. Itt legalább látok majd normális, nem pöcsorrú formaautókat :D Idén megpróbálok minden olyan filmet moziban megnézni, amit szeretnék, de A Hobbit harmadik része mellett a Godzilla, a Transformers 4 és az X-Men már látatlanban is jó eséllyel rajta lesz az egy év múlva esedékes listámon :)
0
2014. január 28., kedd 21:49
elolvastam
0
2014. január 28., kedd 21:49
Én is elolvaatam! :)))

A Hajsza a győzelemért, meg a Garvitáció valóban hiányzik a listáról - már azok közül, amiket említettél -, egyébként rendben van ez. Talán csak az Elysium lóg ki a sorból nálam.
0
2014. január 28., kedd 20:33
Köszi, hogy elolvastad :) Mint írtam, a bin Laden utáni hajszát ugye megéltem/megéltük, és éppen ezért is volt érdekes látni azt, amit nem láthattunk a hírek mögött. És még megdöbbentőbb, hogy igaz történetről van szó, tehát nem egészen úgy megy, mint a filmekben, gyors lokalizálás után már repül is a bomba. Kicsit ennél bonyolultabb. És mint említettem, Homeland érzésem is volt, ami ugyancsak nem baj, mert szeretem azt a sorozatot is. És az ilyen kémfilmek mindig is nagy kedvencek voltak, úgyhogy ha ilyen minőségben jönne évente 2-3 ilyen film, akkor nagy lenne részemről az öröm :)
0
2014. január 28., kedd 19:14
Tetszetős lista, én csak a hatossal nem vagyok kibékülve. Nekem nagyon nem tetszett.
Indoklásaid szívesen olvastam végig, kicsit most már bánom, hogy töröltem a listámnál az enyémet.
0
2014. január 28., kedd 19:03
Előjáróban a listához csak annyit, hogy legalább három-négy olyan filmet is bemutattak tavaly, amit még nem láttam (azaz ennyinél jóval több), de ismerve az alkotókat, a hírverést körülöttük, jó eséllyel a listámra kerülhettek volna: Gravitáció, Rush - Hajsza a győzelemért, Phillips kapitány (ez utóbbi 3 tuti 10-es lenne nálam is, ismerve magamat) Lehetetlen, A Wall Street farkasa. A három képregényes film, a Vasember 3, a Thor 2 és Az Acélember szintén nem lett megtekintve, kettő ugyan kijött már BD-n, és meg is lesznek véve, de nem gondolnám, hogy a listámra rákerülnének amúgy. Így mivel moziban nem tudtam megnézni a fenn nevezett filmeket, nem lesznek ott a listámon.

És végül a listám: az első két helyezett nem volt kérdés, az már inkább, melyik lesz az első? Rengeteget törpöltem rajta, mindkét franchise nagy-nagy rajongója és híve vagyok, mégis ki kellett választanom, melyiket élveztem jobban (nem sokkal).

01. Sötétségben - Star Trek

A (nick)név kötelez! Na jó, persze nem ez az oka, amiért Kirk és Spock régi/új kalandja került az első helyre. Bár trekkie-nek vallom magam, az eredeti sorozat (még eddig) kimaradt, és bár nagyon szeretem az első hat filmet, én egyáltalán nem bánom, hogy újra szabták az Enterprise-t és a történetet, pláne, hogy elegánsan előhúzták a kalapból. Tetszett nagyon a látványvilág, a már megismert szereplőket is jó volt újra látni és Khan újradefiniálásával sem volt gondom, köszi Benedict! De majd bővebben a BD kritikánál kicsit később...

02. A Hobbit - Smaug pusztasága

Ez hosszú lesz! Előre leszögezem, nagy Gyűrű-fan vagyok, imádom a korábbi trilógiát, és nagyon vártam már, hogy A Hobbit is bemutatásra kerüljön, és látva a filmeket (nem olvasva a könyvet), nem bánom, hogy ez is trilógiává bővül. De mégis volt két pont, ami miatt végül is a második helyre került a film: a látványvilág és a zene. Smaug fantasztikusra sikeredett, nagyon tetszett, és az is, amilyen személyiséget kapott (bár ez nyilván nagyban Tolkien mester érdeme). De túl sokszor láttam a CGI-t a film más pontjain, mint a korábbi filmeknél. Megszaladt a grafikusok keze. Ellustult Jackson mester is? A hordós-üldözős jelenet ugyan tényleg szédületes, de sajna moziban sütött róla a mesterséges megvalósítás. Ha pedig az extrákból kiderül, hogy nem is volt olyan mesterséges, akkor meg talán a túl élénk színek tették bennem ezt a benyomást... De Thranduil királyságában és a Tóvárosnál biztos, hogy rengeteg minden számítógéppel készült, hol vannak már azok a szinte lélegző, élettel teli díszletek, melyeket Völgyzugolynak vagy Minas Tirith-nek építettek? És Howard Shore-ban is kicsit csalódtam, az öt film zenéje közül ez tetszik a legkevésbé. Smaug főtémája sem túl, hogy is mondjam, lehengerlő és bántóan kevés az ismerős hobbit és törp motívum, most valahogy mintha nem lett volna elemében Shore. Remélem ő is a harmadik részre tartogatja az igazán pusztító témákat és remélhetőleg Jackson-ék sem viszik ezúttal túlzásba a CGI-t...

03. Feledés

Aligha lehet nevezni engem Tom Cruise rajongónak, de valahogy a sci-fi filmjei mindig betalálnak, ebben a műfajban nem igen tud melléfogni, és remekül választotta ki ezt a szerepet is! De nem elfeledni, Olga, de különösen Andrea alakítása nagyon tetszett, teljesen levettek a lábamról. A látványvilág pedig pazar! A hangért felelős szakemberek is odatették magukat, így kell ezt csinálni! Kicsit el tudtam volna nézni hosszabban is a filmet, de nagyon rendben volt a történet, kellőképp lekötötte a figyelmemet és még meglepetéssel is tudott szolgálni. Joseph Kosinski munkásságát is nagyobb figyelemmel fogom követni! Ezt a filmet pedig nem feledni!

04. Django elszabadul

Tarantino. Western. Előbbinek majd minden filmjét láttam, ismerem már az észjárását (vagy legalábbis szeretném ezt elhinni), az utóbbi műfajból pedig számos kedvencem akad. Úgyhogy ennél jobbat Quentin ki sem találhatott volna, hogy westernt forgat, és bár úgy néz ki, egy újabb Tarantern-re még várni kell, addig is újra lehet nézni párszor Django elszabadulását, mely a Kill Bill óta a legjobb filmje Quentin-nek, szerintem.

05. Tűzgyűrű

Transformers-eken edzett szemeimnek kész öröm volt látni ezeket a hatalmas jaeger-eket akciózni látni, az idei Godzilla filmre pedig jó kis bemelegítés volt ilyen hatalmas, pusztító kaiju-kat látni. Több ilyen kaiju-t a mozikba! És ha Del Toro kicsit többet foglalkozott volna a karakterekkel, történettel, még egy igazi sci-fi klasszikust is kaptunk volna, de így sem vagyok csalódott a végeredménnyel. Csak azzal, hogy jó eséllyel a folytatásra nem fog sor kerülni :( Majd az új Godzilla filmet megnézem BD-n, utána közvetlen pedig a Transformers 4 BD-t, így már kaphatok talán egy kis tüzes szörny harcot :)

06. Zero Dark Thirty

A szeptember 11-i terrortámadás szörnyű perceit a CNN élő közvetítésében átélő és a látottakon elborzadó, és azt megviselő számára (mint jómagam), különösen érdekes látni, hogy bár megkésve, de hogyan likvidálták az egész borzalom értelmi szerzőjét. De nem is ezen van a hangsúly, hanem hogy mennyi bürokráciába és energiába került, míg megtalálták a célszemélyt. Ha van is némi Homeland érzés az emberben, mikor ezt a filmet nézi, a remek szereplőgárda illetve a CIA-s hangulat miatt betalált ez a film, mint... ezt illetlen lenne kiírni. A lényeg, hogy egy remek, "mai" hidegháborús filmet kaptunk Bigelow rendezőasszonytól.

07. Lincoln

Amióta csak az első hírek megjelentek Spielberg tervéről, hogy filmet forgatna az USA egyik legismertebb és legmeghatározóbb elnökéről, vártam már, mikor láthatom végre. Hát, sajnos elég sokat is kellett rá várni, és nem is Liam Neeson-nal a főszerepben, de Daniel-Day Lewis alakítását látva, és a díjai száma is ezt bizonyítja, szerintem már nem sokan sírják vissza a korábbi szereposztói álmokat. Ugyan nagyjából ismert volt már előttem Lincoln életműve, így is tartogatott meglepetéseket és élményeket a film, és Spielberg is hozta azt a szintet, ami nála már a jó kategóriába esik, míg másnál egy életmű megkoronázásra is elég lenne. Nem is bánnám, ha mostanság kicsit többet dolgozna a múltból táplálkozó filmeken.

08. Démonok között

Én lepődök meg a legjobban, de mióta beszálltam a listázásokba, most először kerül horror film a listámra, bár nálam inkább egy thriller benyomását keltette a film, ami egyáltalán nem baj! Ritkán, vagy inkább soha (2-3 kivétellel) nem ijedek meg ugyan a horror filmektől, előre letudom a szereplők esélyeit és a történet végét sem túl nehéz kitalálni, valami miatt ez a film most nagy hatással volt rám. Talán mert a Warren-házaspár sem ismeretlen előttem, Lorraine-t többször is láttam már dokumentumfilm-sorozatban, és érdekes módon, az ilyen műsorokban látott esetek inkább kavarnak fel, mint a filmek. De teljesen lekötötte a figyelmemet ez a film is.

09. Elysium

Lehet, hogy a nyolcadik helyre kellett volna tennem, de igazából mindegy is, a lista eleje okozott gondokat. A realisztikus látványvilágra panasz nem lehet, Blomkamp ezt nagyon érzi, hogyan nem kell elrugaszkodni a valóságtól, de a D-9-el ellentétben, itt mégsem tudtam igazán azonosulni, megszeretni a főszereplőt, itt nagyon éreztem, hogy ez csak egy látványos akciófilm, de annak nagyon profi. Örülnék, ha Blomkamp ebből a világból további filmeket "hozna", esetleg kicsit kevesebb akcióval, és kidolgozottabb forgatókönyvvel.

Hoppá, bármennyire erőlködtem, nem találtam 10. filmet. Hiába, BD vásárlásnál is a régebbi kedvencek felkutatására fordítottam nagyobb figyelmet :D Szóval ennyi lenne az én listám, bocsi a hosszú szövegelésért, de muszáj voltam némiképp indokolni, mi miért került (és nem került) fel a listára. És ha már Mikey is bedobta, akkor végére egyszerűen a lista:

01. Sötétségben - Star Trek
02. A Hobbit - Smaug pusztasága
03. Feledés
04. Django elszabadul
05. Tűzgyűrű
06. Zero Dark Thirty
07. Lincoln
08. Démonok között
09. Elysium
0
2014. január 28., kedd 13:47
...gyorsan...

...pillanatnyi hangulatomtól függően...
0
2014. január 28., kedd 13:43
Jó mozis évet zártunk, s ez a listaállítást sem minden tekintetben segítette. Míg az első négy helyre gyoran be tudtam válogatni a legfőbb kedvenceimet, maximum a sorrenden variáltam, pillanatnyi, addig a fennmaradó hat helyre elég sok cím maradt, amelyek bekerülhettek volna, végül hosszas gondolkodás után ezek maradtak:

1. Gravitáció /Gravity/ (2013)
2. A Hobbit: Smaug pusztasága /The Hobbit: The Desolation of Smaug/ (2013)
3. A lehetetlen /Lo Imposible/ (2012)
4. Fogságban /Prisoners/ (2013)
5. Sötétségben - Star Trek /Star Trek Into Darkness/ (2013)
6. Szemfényvesztők /Now You See Me/ (2013)
7. Jack Reacher /Jack Reacher/ (2012)
8. Időről időre /About Time/ (2013)
9. Feledés /Oblivion/ (2013)
10. Transz /Trance/ (2013)
0
2014. január 27., hétfő 10:28
Mozis szempontból szuper év volt nekem a 2013-as. 115 alkalommal jutottam el moziba, ezalatt 84 filmet néztem meg. Ennek megfelelően a top10 kiosztása nem kis fejtörést okozott. Nem tudtam teljesen objektív maradni, az érzelmeim vittek elsősorban.
Mióta lányos apa vagyok különösen érzékenyen érintenek a gyerekek bántalmazásával kapcsolatos események. Ezért az első hely nem volt kérdéses, a Fogságban annyira megviselt, hogy az egyik legmeghatározóbb filmélményem lett, nem csak 2013-ra! Nem szaporítom tovább a szót.

A listám:

1.  Fogságban /Prisoners/ (2013)
2.  Transz /Trance/ (2013)
3.  Jack Reacher /Jack Reacher/ (2012)
4.  Hajsza a győzelemért /Rush/ (2013)
5.  A lehetetlen /Lo Imposible/ (2012)
6.  A Wall Street farkasa /The Wolf of Wall Street/ (2013)
7.  Szemfényvesztők /Now You See Me/ (2013)
8.  Tűzgyűrű /Pacific Rim/ (2013)
9.  Eleven testek /Warm Bodies/ (2013)
10.  Pain & Gain /Pain & Gain/ (2013)
0
2014. január 26., vasárnap 16:56
1. Dől a moné /Gambit/ (2012)
2. A vadászat /Jagten/ (2012)
3. A komornyik /The Butler/ (2013)
4. Egy veszedelmes viszony /En kongelig affære/ (2012)
5. Django elszabadul /Django Unchained/ (2012)
6. Szemfényvesztők /Now You See Me/ (2013)
7. Hajsza a győzelemért /Rush/ (2013)
8. Napos oldal /Silver Linings Playbook/ (2012)
9. Családi üzelmek /We re the Millers/ (2013)
10. Női szervek /The Heat/ (2013)
0