Keresés

Hazai fémdobozos kiadványok

2014. február 3., hétfő 8:52
aha, no én most fizetőssel kértem, mert marhára kíváncsi vagyok, hogy így erősebb csomagolást kap-e a film, ha nem , akkor cumi van. mert az ingyenessel lutri, hogy hogyan ér ide.
0
2014. február 2., vasárnap 22:19
Ingyenessel.
0
2014. február 2., vasárnap 21:04
és te ingyenes szállítással kérted eddig? vagy fizetőssel?
0
2014. február 2., vasárnap 20:53
Írtam, és néhány nap múlva nagyon korrekt levelet kaptam az xpress-től, amiben elnézést kérnek (bár szerintem a forgalmazó a hibás!) és a következő rendelésemben kicserélik a kiadványt. Maximális respect ezért a hozzáállásért!
0
2014. február 2., vasárnap 20:44
Na erre az együtt küldés opcióra kíváncsi vagyok merre találtad. Ez érdekelne engem is. Én írtam is az ügyfélszolgálatuknak és azt írták vissza, csak külön külön küldik. De ha egyszerre tudna több jönni, az lenne az igazi.
0
2014. február 2., vasárnap 19:56
folytatás:
Megnéztem az oldaladon a Sherlock Holmes és a Karate Kid steeledet. Nagyon szépek a Karate Kidet azt majd én is szeretném beszerezni, a Sherlock meg a mostani csomagomban lesz, de a zavvis nincs ilyen szép, mint amit Te vettél. Bár már nem bánom csak hibátlan legyen, mert nagyon igényes vagyok a dolgaimra.
0
2014. február 2., vasárnap 19:49
Eddig az ingyenes postával jött az elég gyengén van becsomagolva. (Egy fehér karton dobozba rakva.) Az első Hulk ami egy hónapig keringett valamerre az két helyen be volt horpadva mire megérkezett. Az helyett küldtek másikat az hibátlanul ért ide 1 hét alatt. Kb. a Gru2 is 6-7 nap alatt ért ide a megjelenéstől számítva. Most tegnap amit rendeltem azt már nem ingyenes szállítással kértem, kíváncsi vagyok 9 euróért milyen csomagolással jön. És most 3 db-ot rendeltem egy csomagba.
Nem tudtam, hogy többet is lehet egy csomagban szállíttatni erre csak tegnap jöttem rá amikor nézegettem , forditgattam az oldalt, mert nem tudok angolul. A srác aki eddig segített itt a házból neki van középfokú angolja és eddig váltig állította, hogyha több filmet rendelek akkor is mindegyiket külön küldik darabonként 9 euróért. Aztán tegnap mondtam neki, hogy ez nem létezik, egyik rendelős oldalon sem így működik. Aztán lám lehet így is.
0
2014. február 2., vasárnap 18:29
zavviról mennyi idő alatt jött meg? az ingyenes postát választottad? hogy volt becsomagolva?
0
2014. február 2., vasárnap 17:13
Szívesen!
0
2014. február 2., vasárnap 17:13
Okay. :)
0
2014. február 2., vasárnap 16:31
Már meg megnéztem milyen fémmunkákat eszkábáltak mostanában a németek. Jobb lett volna hagyni mert így meg kapásból egy halom kiadás van ami megtetszett pff.
0
2014. február 2., vasárnap 15:17
Köszönöm az infót. Egy kirándulás keretében beütemezem majd ezeket a helyeket.
0
2014. február 2., vasárnap 15:08
Az nagyon szép, nekem is piszkosul tetszik.
0
2014. február 2., vasárnap 15:02
Nem is rossz, csak ne lenne ilyen hulladék most a forint. De olyan szépen mutatna ez a fekete fém az ezüst változat mellett hja :)
0
2014. február 2., vasárnap 14:48
20 euro. Tegnap fogtam a kezemben. :)
0
2014. február 2., vasárnap 14:44
Mennem kellene útitársnak :) H&G steel Müller-es verziója még nagyon jó lenne.
0
2014. február 2., vasárnap 14:41
Jut eszembe egy hattyú is szép példány.
0
2014. február 2., vasárnap 14:39
Osztrák részről (ott is csak egy részéről) tudok nyilatkozni, ott:

Eisenstadt - Müller, Libro
Wiener Neustadt - Media Markt

Azt nem mondom, hogy giga hatalmas választék van, de azért van egy jó pár különleges tétel.
Pl. Total Recall (újabb) steelbook-ból egy rakás volt Müller-ben 12.99 EUR-ért.
0
2014. február 2., vasárnap 14:34
akkor szerencsés vagy
vateráról és az ebayről még nem rendeltem az amazonról is most először.
zavviról az első okésan megjött, a második film elveszett valahol, de küldtek helyette másikat, a gru 2. okés volt, tegnap rendeltem tőlük megint 3, remélem rendben lesz.
0
2014. február 2., vasárnap 14:14
és reklamáltál?
0
2014. február 2., vasárnap 14:10
szia

én ebay, amazon, zavvi, vatera, filmarena...  ezeket nézem és rendelek.

idáig még nem volt gond (lekopogom)
0
2014. február 2., vasárnap 14:07
Lehetséges!

Tudtok, nekem mondani olyan várost, üzletet a határon túl ami autóval vagy vonattal nincs nagyon messze, egy-két nap alatt megjárható és hatalmas steelbook választék van!?
0
2014. február 2., vasárnap 14:01
Dömi szia!

Én is rá vagyok kattanva! Mondhatnám úgy is, hogy nem is igen akarok műanyogosat a polcomra a jövőben.
Honnan rendeled őket? Neked sérülés mentesek mind amit rendelsz?

Nekem pénteken jött 6 db a német harcias nőtől, de csak 3 volt teljesen hibátlan.
0
2014. február 2., vasárnap 13:57
Rá is lehet kattantani rendesen, szóval toljuk neki! :D
0
2014. február 2., vasárnap 13:52
Én a héten a Sherlock Holmes és Karate kölyök steelbook-okal bővültem.

Most nagyon rákattantam a steelbook-okre, mert úton van vagy 20 db felém :)
Meg szemezek még jó néhánnyal is :)

0