Keresés

Hazai fémdobozos kiadványok

2014. január 11., szombat 1:36
Látott már bárki olyat, hogy egy fémhez nem volt kísérőlap? Mert én most ilyet találtam és jó lenne megvenni. Bontatlan kiadás és tépőcsíkos celofán csomagolású! Ezért zavarba ejtő mivel még nem láttam ilyet...
0
2014. január 10., péntek 22:00
"megéri szerintem."

Mondtam én. :)
0
2014. január 10., péntek 21:41
Ez viszonylag kemény műanyagból készült? Nem az a nejlonzacskós megoldás ugye?
Mely oldalai zártak, a hosszanti, vagy a rövidebbik?
0
2014. január 10., péntek 21:09
Itt ajánlotta MrHat.

http://www.xpress.hu/xp/forum.asp?FID=8497&TKEZD=11
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2014. január 10., péntek 20:47
nem tudom hol volt róla szó, de megrendeltem ezt a steelbook védőt.

http://www.blu-steels.com/SteelShell-Schutzhuelle

meg is jött és azt kell hogy mondjam kurva jó. :)

megéri szerintem.
0
2014. január 2., csütörtök 11:31
Szerencsémre nálam nem ütötte fel a fejét a rozsda. Karcok vannak ugyan néhány dobozon, de azokon sincs semmi rozsdára utaló nyom.
0
2013. december 31., kedd 23:05
Engem azért idegesít annyira, hogy valamit tegyek ellene. Egyelőre lefóliáztam őket. Talán ez a legjobb megoldás, aztán majd meglátjuk.

BÚÉK!
0
2013. december 30., hétfő 15:40
A hálóba még jó, hogy kell a nedvesség :D :D :D
0
2013. december 30., hétfő 15:17
Lehet gyengébb minőségű a fém. Eleve volt rajta rozsda úgy festették meg. Van egy pár lehetőség miért rozsdásodnak. Túlzás a klimatizált helyiség, de azért ne legyen nagy a nedvesség a szobában.
Csak a hálóba kell a nedvesség,  hogy meglegyen a kenés.
0
2013. december 30., hétfő 15:09
Ez melyik egyébként?
0
2013. december 30., hétfő 14:56
Azért a rozsda nem cseppfertőzéssel terjed, szóval nyugodtan lehet egymás mellett tartani kettőt, nincs gond az érintkezéssel, nem kell karantén :)
0
2013. december 30., hétfő 14:49
A jelenség legerőteljesebben a matt festésű kiadványoknál jelentkezik, de nem kerüli el a fényes fémdobozokat se. Érdekes pl. hogy két egymás mellett lévő fémdoboz egyikén megjelent a rozsda, míg a másik teljesen makulátlan.

Lehet, hogy egy lakk védőréteg felvitele megelőzné a problémát? :-)
0
2013. december 30., hétfő 14:06
The Dark Knight Gets Rusty :D
0
2013. december 30., hétfő 14:00
Kemény...
0
2013. december 30., hétfő 13:58
Egy példa az alább linkelt fórumból:

0
2013. december 30., hétfő 13:29
Ezt a témát boncolgatták egyébként itt is:
http://forum.blu-ray.com/showthread.php?t=194207
0
2013. december 30., hétfő 13:27
Ez olyan mint a szex... biztos némelyik dobozon vannak mikrosérülések, így könnyebben megeszi a rozsda :)
0
2013. december 30., hétfő 13:17
Az az érdekes, hogy nem mindegyik fémdoboznál tapasztaltam én se.
0
2013. december 30., hétfő 13:12
Van 3 fémem összesen... Wanted, Iron Man 1-2... Csekkoltam őket, semmi bajuk nincs, az állapotuk kifogástalan... Semmi különös... egyébként simán a polcon tartom őket a többi filmmel együtt, semmi extra... ráadásul amikor szellőztetek, megy rá a hideg párás levegő így télen, szóval bírják ezek rendesen... :) Bár nem szárítok mellette ruhát...
0
2013. december 30., hétfő 13:00
Mivel nagyon zavar ez a jelenség (és mert sajnos érint is), talán nem árt, ha az árnyoldalra is nagyobb figyelmet fordítunk:

Igen, a rozsdásodás leginkább az éleknél tapasztalható, és mint látható, némelyik kiadványnál elég szembetűnő módon. Nos, lehet, hogy ez csak keveseknél jelentkezik, és nyilván van összefüggés a levegő páratartalma és a rozsdásodás között, mindenesetre több, mint aggasztó. Két kisgyerek mellett a feleségem gyakran mos, ezért aztán azt gyanítom, a száradó ruhák lesznek a ludasak, de ez csak gyanú.

Ez lesz a másik oka annak, hogy leállok a fémekkel. Én nem azért vásároltam őket, hogy külön klimatizált helyiségben, a külvilágtól hermetikusan elzárva óvjam, féltsem mindet. Ha így megy tovább, pár év, és némelyiket megeszi a rozsda.

Kezdem úgy érezni, hogy akkor voltam marha, amikor rákattantam ezekre a különleges/ótvar bádogokra.

Senki más nem tapasztalt hasonlót?
0
2013. december 29., vasárnap 18:52
Star Trek - 2DVD

0
2013. december 29., vasárnap 18:47
Versus - 2DVD

0
2013. december 29., vasárnap 18:44
Ninja Scroll - 2DVD

0
2013. december 28., szombat 17:59
Szép ez a Watchmen. Innentől kezdtek kinézni vlhogy a steelek, belső art, print nélküli hátlap
Csak kár, hogy ezen Silk szebbik oldala takarásban van.
0
2013. december 28., szombat 16:54
Halálfutam

0