Akkor én is megmutatom ismét az én hatalmas fém BD gyűjteményemet. :)
Az első fém BD-et itt vettem az Xpressen akciósan.
A Föld inváziója - Csata:Los Angeles
A front oldalon már rögtön belecsapnak a lecsóba, érezhető, hogy itt nem egy vígjátékot fogunk látni.
Mondhatni "csupasz" a felület, semmi dombornyomás nincs rajta, de nekem attól még tetszik.

A hátoldalon az egyik főszereplőt láthatjuk háttal.
Az oldalán is a film címe olvasható, természetesen eredeti nyelven.
A belső oldal kapott egy szép artwork-ök, ahol már felbukkan egy idegen űrhajó is.
A lemez szitázása akció dúsra sikeredett.
A második fémem szintén egy nagy akció keretein belül szereztem be, mert ugye hülye azért nem vagyok. :D
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy még nem láttam a filmet, de mindenhol jókat írtak róla, úgyhogy remélem nem csalódok majd benne, ha egyszer sor kerül a megnézésére.
Django elszabadul
Itt a frontoldalon már kapunk dombornyomást, ami a címet és a láncolatot foglalja magában. Egyszerű de jól néz ki.
A hátlapon a szereplőket láthatjuk, itt nincs semmi domborítás.
Pár közeli a domborulatokról. :)
Belül is szépen látszik a "horpadás" :)
Belül is jó a kép:
A lemez szitázásán visszaköszön a front oldal:
Oldalt szépen elterül a cím:
Az eddig utolsó fémem:
Jack Reacher
Nekem tetszett a film, már a moziban tudtam, hogy ezt majd beszerzem. Nekem a 90-es évek filmjeit idézte. Jó kis nyomozós, laza film.
A fém sokkal jobban néz ki mint a sima verzió, szerintem. Örülök, hogy sikerült ezt beszereznem.
Dombornyomással.
Hátoldalon a laza hős. :)
A név ami kézzelfogható.
Bent szintén a főszereplő és egy kis rész egy jó kis verdából. :)
Sajnos a lemez szitázására már nem fordítottak túl nagy figyelmet, csak egy szimpla fehér lemez.
Mindegyik fémem szerencsére makulátlan állapotban van, semmi karc, se sérülés nincs rajta!