Az elmúlt öt év alatt Xpressen kívül kapható (2008-ban jelent meg offline a Szex és New York fémdoboz) fémdobozok még mindig elenyésző számúak, s utólag a legtöbbjük bekerült az itteni kínálatba is, így ezeket nem lehet, illetve nem igazán mérvadó példának hozni a külföldi kiadások miatt. Külföldi lemezeknek van legalább öt másik topikja, aki akart oda tehetett képeket eddig is.
most posts by TM
0
2013. december 26., csütörtök 14:32
16099
Én szemeteltem tele a negatív hozzászólásokkal. :) Nem néztem szét alaposan.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2013. december 26., csütörtök 14:30
6056
Semmi baj, csak megijedtem, hogy teleszemeteltem a fórumot, pedig tökre vigyáztam rá :DDD
0
2013. december 26., csütörtök 14:28
16099
Befogtam a számat, bocs. :) Ne haragudj!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
Végül is igaz, amit TM írt, szóval akkor előtte lehet egy kérdést/kérést megérne a dolog... :) De purple rain máris "megszegte" a szabályt, mert a T3 nem volt egyáltalán kapható nálunk, nem úgy, mint a Battleship! ;)
0
2013. december 26., csütörtök 13:34
5528
Na ezért is van ilyen felemás érzés a topic-al kapcsolatban. Hisz rendben nem teszünk fel képet külföldi fémekről. De akkor azokról sem illendő amik itt nem kaphatók, így megint nő egy keveset a megkötés. Am Battleship már volt mintahogy az Alien és a TDK Felemelkedés.
0
2013. december 26., csütörtök 12:52
6697
Nagyon szépek ezek a fémek! Így, a részletes képekkel, még nagyobb kedvvel vadásznám én is ezeket, de megelégszek többnyire a sima kiadásokkal is, de remek ötlet volt ez a topic! A Feledést én is mindig megcsodálom, mert hogy a kettő darab BD-s fémem közül ez az egyik :) Ha a másikról addigra nem lesz itt kép, én is szívesen fényképezek ünnepek után :)
PS: Fájdalmasan szép ez a Transformers BD! Ha azelőtt látok róla ilyen képeket, mielőtt megveszem a sima kiadást, lehet kiböjtöltem volna a fémet, bár zavarna, hogy a többinek nincs fémköpenye® . Sebaj, akad majd más inspiráció :)
0
2013. december 26., csütörtök 12:51
6056
Utolsóként az év nagy felháborodást kiváltó kiadványa, ami nem is tudom ide tehető-e, lévén nem steelbook, hanem futurepack :)) Nekem mindenesetre baromira tetszik a gerince, szerintem igazi vadító fémes hatás, ráadásul csípem, hogy kisebbek rajta a betűk. Nem tudom, egyéni szájíz kérdése az egész, de csak emiatt nem kéne felhagyni a vásárlással azt gondolom...
Domborulás ezen sincs, viszont a hátulján a szürkeség mellett kaptunk stáblistát az aljára, ami nekem személy szerint nagyon tetszik, igazi filmes/plakátos hatást kelt.
Ennyi, minden másról ami megvan itthon, tettek fel hozzá képeket kellemes kis kedvcsináló szöveggel.
0
2013. december 26., csütörtök 12:42
6056
Scarface. Ehhez sincs mit hozzáfűzni, legfeljebb, hogy semmi domborulat, csupa simaság, viszont szép fényes a felülete.
0
2013. december 26., csütörtök 12:36
6056
A legutóbbi 2 Halálos iram film fémjei. Kicsit homályos néhol a kép, a vaku is bevillan, de megmondom őszintén, nem volt nagy kedvem túspilázni.
Ami súlyos, hogy a 6. rész hátuljára rátették a csapatképet, mintha megérezték volna, hogy ez lesz így az utolsó... Döbbenet...
0
2013. december 26., csütörtök 12:31
6056
0
2013. december 26., csütörtök 12:30
6056
Hihetetlen, hogy el tudtam cseszni... Ne haragudjatok!!
0
2013. december 26., csütörtök 12:28
6056
Ha nem gond, én is beszállnék pár film fotójával. Bár Dömi mindenkinél gyorsabban közzé tette a csodálatos kis gyűjteményét, azért a nagyobb fotók miatt talán mégis van értelme újra, egyesével is megmutatni a filmeket. Leírást nem nagyon csatolnék hozzájuk, a képek magukért beszélnek, szerintem mindenki tudja mit lát. Sérülésekről, karcokról, problémákról nem értekeznék, ünnepkor nem ildomos károgni, ráadásul én nem is foglalkozom az ilyenekkel, észre se nagyon veszem őket.
Kezdésnek egy kis Transformers 3 doboz:
Annyit csak, hogy a filmcím domború az elején, valamint látható, hogy a DVD a lehető legundorítóbb szitázást (vagyis semmit) kapta. Ez még a fehérnél is rosszabb szerintem.... A lemeztartó tálcáról sem értekeznék egy ilyen szép ünnepen inkább... :)
0
2013. december 26., csütörtök 11:02
8851
Látod, arról meg is feledkeztem. :-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. december 26., csütörtök 10:54
16099
Ja, annyi, hogy még a Conant vetted tőlem fémben, de az meg angol kiadás, tehát azzal én sem értenék egyet, hogy feltedd. :)
0
2013. december 26., csütörtök 10:50
16099
Szerintem azért igen, mert a fórum címe: HAZAI fémdobozos kiadványok. Attól, hogy Xpress nem árulta, még Magyarországon forgalmazták, így teljesen beleillik a topicba. Tehát hazai kiadás, nem külföldi. Ha a fórum címe az lett volna, hogy Xpressen árult fémdobozos kiadások, akkor nyilván nem lett volna illő, de így szerintem nem kellene, hogy problémát okozzon.
0
2013. december 26., csütörtök 10:48
8851
A Csatahajóval csak az a gondom, hogy bár hazai megjelenés, itt nem szerepel a kínálatban. Etikus húzás így feltenni?
0
2013. december 26., csütörtök 10:43
16099
Még annyi, hogy én úgy érzem, az szebben hangzik, ha örömöt szerzünk, ezért furcsállom, ha valaki másként mondja. :)
0
2013. december 26., csütörtök 10:43
16099
Nem is akartam ezzel kötekedni, nem az volt a célom. Kicsit tanulni is akartam én is, mert biztosan én sem tudom hogyan helyes. De szerintem Te jól összefoglaltad a lényegét. Én is keresgéltem neten, és már kicsit elbizonytalanodtam. Mert elvileg, mindkettő helyes valóban, csak attól függ milyen a szövegkörnyezet, és éppen ki mondja azt kinek. Tehát mondjuk ha én mondanám valakinek, akkor azt nyilván nem mondom, hogy örömöt okoztam neked. De más mondhatja valakiről, hogy örömöt okozott az illető, ezzel meg azzal. Na mindegy, lényeg, hogy a "kijavításom" nem afelé irányult, hogy bárkit is kioktassak, pláne nem úgy, hogy nem vagyok minden információ és tudás birtokában. :)
Igen, meg is néztem miket vettél tőlem fémben, és ezért a következő fémdoboz, amit bemutathatnál, lehetne a Battleship is. ;-) Ja, és valóban azért nem fogok fémeket gyűjteni, mert kicsit újrakezdtem a filmek gyűjtését, és látom mennyi baj van velük. Ez most nem "neked" köszönhető, hogy főleg te írtad mennyi baj van velük, de tulajdonképpen laikusként is érezhető a probléma. :)
0
2013. december 26., csütörtök 10:24
8851
Valóban szebben hangzik az örömszerzés, bár szerintem az érvelésed nem feltétlen helytálló, és bár próbáltam utánajárni, egyelőre nem vagyok meggyőződve arról, hogy örömet ne lehetne okozni.
A szerzés és okozás ugyanis nem pozitív/negatív töltetű szópár. Nem is igazán szópár, viszont az irányuk eltérő. Utóbbi ok-okozati összefüggés kiváltójára utal: ha én teszek valamit, ami másokban az öröm érzetét kelti, akkor örömet okoztam. Ezzel szemben a szerzés nem tartalmaz ok-okozati összefüggést, és nem is más felé irányul. Ugyanakkor az örömszerzés elég önzetlen cselekedet, és ez a szó szépen kifejezi ezt az önzetlenséget is azáltal, hogy bár én szerzem, de nem magamnak. A szó egyébként szerintem alkalmas az önös örömszerzés kifejezésére is. Megjegyzem, létezik bánatszerzés is.
Egyébként az az igazság, hogy amikor írtam, kicsit keresgéltem ott a megfelelő kifejezést, csak aztán ezzel a megoldással átléptem a dolgon. A te javaslatod valóban elegánsabb.
Fémdobozt pedig tőled is vettem "A nagy leépítés" idején, mégpedig szép állapotban. Nem tudom, ki vehette el a kedved ;-), de meg tudlak érteni: ha én is újra kezdeném, nem vennék egy fémet se. Hacsak nem muszáj, ugye. Mert pl. csak ezen elv kedvéért nem mondanék le a T1-ről. ;-)
0
2013. december 26., csütörtök 9:21
8851
Köszi, hogy te is bekapcsolódtál a fotózásba. A Prometheus nekem is tervben volt, de így már nem foglalkozok vele. Valóban nagyon szép kiadvány, bár az enyémen van egy apró sérülés, aminek a Postára adáskor való meglétét az InterCom illetékesei - engem többször meghazudtolva - mindig letagadták. Arra gondoltam, hogy ezeken a fotókon be tudnám mutatni: nem törvényszerű, hogy észre kellett volna azt venniük. A lényeg, hogy én tudom, mi a helyzet. Az Xpress ráadásul kárpótlást is adott, de az igazságérzetemet mégis bántja a kiadó hozzáállása.
0
2013. december 26., csütörtök 0:47
2738
Eleddig ez (volt) az egyetlen steelbook, aminek elgondolkodtam a beszerzésén, de mivel inkább az Evolution dobozra csaptam le (ezzel mindig eldicsekszem, ugyanis, ez az egyetlen különleges kiadványom :P), kimaradt. De tényleg nagyon jól néz ki. Na meg a hazai BD kiadások közül ennek van a legjobb borítója, már ami a Prometheust illeti. Na jó, a díszdobozé nekem jobban tetszik. :)
0
2013. december 26., csütörtök 0:40
1534
A 3D-s lemezről sajnos nem tudtam képet beszúrni a szokott képfeltöltő oldal amit használok egyszerűen nem töltötte fel sokadik alkalommal sem és már nem volt kedvem másikat keresni!