Keresés

Hazai fémdobozos kiadványok

2013. december 24., kedd 2:11
A híd szakadást előzd meg!
0
2013. december 24., kedd 2:07
Attól függ: nekem szoros elrendezésben állnak egymás mellett a fémek (sorba állítás után rányomok a sorvégén óvatosan a hézagok minimalizálása miatt). Védőtok alkalmazása nélkül egy tetszőleges film kihúzásakor hallottam, ahogy a fém karistolja a másikat, hiába próbáltam gyök kettő sebességgel megtenni ezt.
0
2013. december 24., kedd 2:02
Feltételezem van slipcase-es kiadványod, ha igen, vegyél egyet kézbe. Húzogasd ki-be a tokot a papírfekniből, így érzed, hogy mennyire feszül neki. No a SteelShell-nél fele ekkora ellenállás sincs.

Minőség párti vagyok, ha lenne akár egy apró negatív véleményem is a termékkel kapcsolatban, hidd el, leírnám. :)
0
2013. december 24., kedd 1:57
Igen, műanyag s egyik éle nyitott csak teljesen. Viszont az átellenes élen is szellőzik minimálisan (hajtások közti apró hézagok), így nem punnyad be.
0
2013. december 24., kedd 1:55
@ Foxymaxy, Dömi, Jaks.
Sajnos most nem tudok becsatlakozást ígérni március végéig időhiányra hivatkozva.

@ Foxymaxy
Még hezitálok egy újabb adag vagy a bömbölömhöz egy differenciálmű tartókeret poliuretán szilent megrendelése között. Utóbbi sanszosabb, mivel E46 típushibát akarom megelőzni (hátsóhíd szakadás).
0
2013. december 24., kedd 0:36
Majd leadjuk lemezbe ne bánkódj! Bár már az is körülményes lesz hála állam bácsinak.
Csak ráveszem majd magam, hogy ránézzek a vasakra.
Be kell szerezni egy páràtlanítót is ha párás a levegő.
0
2013. december 24., kedd 0:18
Én fűtök rendesen, de pár régebbi DVD fémdoboznál tapasztaltam már rozsdásodást sajnos. BD-knél még nem. Az is igaz, amelyik steel rozsdásodik, annak festési hibája is volt.

Persze lehet, hogy a levegő páratartalmán több múlik. Na, ezért is hülyeség volt megszeretnem a fémeket.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. december 24., kedd 0:06
No eddig meg azt hittem csak egyedül vagyok az ilyesmi gondolattal, akkor nem :)
A rozsda mondjuk nem tudom, hogy került szóba, fűtsetek télen száraz meleggel és nem lesz baj, asszem.
0
2013. december 23., hétfő 23:54
Én nem gondolom, hogy ez kevésbé karcolná, mint egy szomszédos kiadvány a polcon. Mivel nyitott, szerintem a rozsda ellen se véd. De ez csak az én véleményem, lehet, hogy tévedek.
0
2013. december 23., hétfő 23:04
Próbáljátok meg. Én nem akarok negatívkodni, de szerintem az éleknél a ki be húzgálás miatt koptatni fogja a fémtokot. Bár valószínűleg egy bizonyos idő elteltével csak. Nem baj kipróbáljátok én meg majd okulok :D
Viszont mi tagadás az Awakening-nek bitangul jól áll!
Meg mondjuk ebből könnyebb kivenni vissza tenni mint a zacskóból és kétségkívül szebb. No majd meglátjuk...
0
2013. december 23., hétfő 20:32
igen, miért?
0
2013. december 23., hétfő 20:22
Jól látom, hogy ez műanyag, és az egyik éle nyitott?
0
2013. december 23., hétfő 20:09
Engem is érdekelne a dolog, viszont csak teszt jelleggel, szóval a 2db-os pack.
0
2013. december 23., hétfő 19:55
én is rendelnék ha lehet.
0
2013. december 23., hétfő 18:05
Köszi.
Mikor rendelsz legközelebb, becsatlakoznék ha lehetséges!?
0
2013. december 23., hétfő 16:46
Szállítással együtt kb. 6.300,- forintra emlékszem.
0
2013. december 23., hétfő 16:14
Ez nagyon szuper!
Régen keresek már olyan tárolási lehetőséget amiben jól mutatnak a fémdobozok és közben nem is sérülnek meg.
Jelenleg nylon tasakokban tárolom, hogy ne karcolódjanak viszont ocsmányul néz ki benne.
Mennyibe kerül egy ilyen 25 db-os csomag?
0
2013. december 23., hétfő 15:24
Még nem volt időm belenézni, de ez a remek, tartalmas hozzászólás most nagy kedvet adott hozzá. Még ilyet! :) Azért meg külön piros pont, hogy az első vagy, aki megértette, hogy miért is gondoltam arra, hogy legyen egy ilyen topik. Bravó! ;-)
most posts by TM
0
2013. december 23., hétfő 14:03
"az eredeti csakis a fenti linken vásárolható meg, a többi beszerzési lehetőség kamu."

Kiegészítés: a német eBay-en is elérhető az eladó, az is eredeti.
0
2013. december 23., hétfő 13:55
*kell
0
2013. december 23., hétfő 13:54
S essék szó a védelemről, korábban szó volt már róla, egy termék topikban, de mivel lett nyitva egy fémes, ezért ideírom.

A papír kéztörlős elhatárolás megbukott, érezni, hogy apránként, de karcolja.

Az alábbi linken szereplő termékből lerendeltem egy 25 db-osat (amit rendelhetek most újból, mert elfogyott..).

http://www.blu-steels.com/SteelShell

A termék tökéletes. Úgy el kell elképzelni, mint egy slipcase-t, nem karcolja ki-behelyezésnél a tokot, mivel milliméter pontosan pont annyi ráhagyás ki van találva, hogy ne érintse meg az oldalát.
Szállításra német precizitással összecsomagolva, a terméket a felhasználónak kel összeállítania az átvételt követően (kb. 30-40 mp / db).

Egyébként szabadalom alatt álló termék, az eredeti csakis a fenti linken vásárolható meg, a többi beszerzési lehetőség kamu.

Drágább megoldás lehet az állvány, költséghatékonyabb pedig a steel zacskó, a SteelShell a kettő között van.

0
2013. december 23., hétfő 13:43
Én pedig pont Blu-ray-nél kattantam rá a steel gyűjtésre, DVD-n annyira nem érdekelt anno..
Annyira ráálltam, hogy gyakorlatilag az egész filmállományomat fémesítem - persze amiből létezik világviszonylatban steelbook kiadás egyáltalán (amiből nem, az slipcase, jelenleg ez a policy).

Igaz, nekem se a topikom, mert a fémgyűjteményem háromnegyede külföldi beszerzés s két hete határoztam el, hogy ha mégis itthon veszek fémest, azt csakis offline s vásárlás után egyből bontom fel.

De ha mégis átállnál a fémes oldalra, a németeknél (vagy sógoréknál) egészen biztosan nem futsz hibába.
0
2013. december 23., hétfő 13:36
Ja, tudom. Dilis az is. :)
0
2013. december 23., hétfő 13:35
Neked ott a digis.
most posts by TM
0
2013. december 23., hétfő 13:16
Ez nem lesz az én topikom... egy bádogdoboztól meglepő módon egyetlen steelbookom sincs. :P

Sosem tetszettek igazán, olvasva pedig a rengeteg problémátokat a karcokkal, örülök is neki, hogy nem kezdtem bele a gyűjtésükbe. Pedig aztán a szomszédban kánaán van steelekből, ha érdekelne, gyakorlatilag mindent le tudnék cserélni.
0