Keresés

Horrorra akadva 3.

2005. március 30., szerda 22:01
Ja, amit már említettem, de megismétlem: a DVD-nek köszönhetően végre hallhattam a remek szinkront. Messze kitűnik a mai magyar szinkronok tengeréből.
0
2005. március 30., szerda 21:57
Hát erről van szó :)))
Wayansék azt gondolták, hogy a jó paródia abból áll, hogy lényegében leutánozzák a "pardizálni való" filmből az adott kameraállást, kölcsön vesznek belőle egy mondatot, tele rakják trágársággal, gusztustalansággal, aztán bumm bele. Ha egymás mellé állítjuk az első, és a harmadik részt, nyílvánvaló a különbség, meglehetősen érződik a Zucker féle bejáratott, intelligensebb "crazy movie" stílus, míg Wayansék csak eröltetik a nem létező humorérzéküket. A második rész pedig a világ legundorítóbb és leghumortalanabb filmek egyike, nem is pazarlok rá helyet ezen az oldalon.
Egyetlen poén maradt meg bennem az első részből, ami tényleg jól sikerült; mikor a leányzó segítséget kér az interneten kersztül, és persze megemlíti a bőrszínét. Erre persze minden rendőr fél percen belül ott terem. Ez jó vicc volt, de ami ezután következett, az szörnyűség. A Zucker epizód mindig fel tud vidítani, nem csoda, hiszen Leslie Nielsentől kezdve Charlie Sheenig megtalálhatók benne a régi jó crazy filmsztárok, sőt, Anna Faris-ről pedig lerí, hogy sokkal jobban élvezte a forgatást, mint a korábbi részeknél. A Jelek, és a Kör paródiáji remekül ülnek, sőt, mivel én - sajnos - láttam a 8 mérföldet (ami akár egy önparódia is lehetne), az azt kifigurázó jelenetek is nagyon tetszettek, melyek közül a festékdobálos poénon nevettem a legharsányabban.
Végezetül, köszönöm, hogy egyet értettél velem, Field, és remélem tudod, hogy nagyon adok a Te véleményedre!
0
2005. március 30., szerda 20:23
Szia Gamma!

Én Veled értek egyet. Szerintem jó volt a harmadik rész, sokkal jobb, mint a második. Örültem neki, hogy a gusztustalanabb poénok alapvetően a kimaradt jelenetek közé kerültek. A JELEK-et meg A KÖR-t szerintem nagyon jól kifigurázták. (A 8 MÉRFÖLD-et eredetiben nem ismerem: Eminem cseppet sem vág az érdeklődési körömbe se filmen, se zenében.)

Kedvenc poénom a filmben nem verbális, viszont mindent elárul a filmeken látható és a valóságban zajló számítógépezésről: a hősnő a számítógépen keres valamit, s a képernyőt pillanatok alatt elborítják a reklámablakok...
0
2005. március 30., szerda 19:29
Nekünk, ahogy látom, nagyon elüt a véleményünk, Urahara.
A harmadik részt egyébként nem az ostoba Wayansék készítették (köszönöm). Ennek még a szinkronja is jobb volt, és a film végre próbált felül kerekedni a pocsék első két részen. Intlelligensek a poénok, nem undorító a film, mérföldekkel jobban tetszett.
Na, inkább megyek, és nem mondok semmit :)
0