Keresés

Összeesküvés elmélet (BLU-RAY)

2014. augusztus 5., kedd 11:34
De hamar akcióba került, 4 hónap elég volt hozzá. Eddig nem nagyon volt érkezésem bezsákolni, de akkor majd most... :)))
0
2014. április 22., kedd 11:17
http://www.blu-ray.com/movies/Conspiracy-Theory-Blu-ray/43425/#Review

Na kérem, így kell ezt csinálni. Több, mint meggyőző a HD-transzfer. Az összes DVD-kiadást lehet nyugdíjazni. Köszönjük!
0
2014. április 10., csütörtök 15:53
Várható volt, hogy a cirka 15 éves, nem annyira jó DVD-transzfer látványosan el fog vérezni egy vadonatúj HD-transzferrel versenyeztetve. Nem egy kategória a kettő, főleg hogy az SD-tartalom ráadásul DVD5-re van nyomva, igen erős tömörítéssel. Annak idején a Warner legelső filmjei között volt, amit lemezen adtak ki. Még ha a HD-kiadás látványosan el lenne baszarintva, akkor is jobb kéet mutatna a DVD-hez képest.

Mindettől függetlenül örvendetes, hogy szép munkát végeztek, be is zsákolom én is a BD-t...
0
2014. április 10., csütörtök 14:53
Köszi a beszámolót, remekül hangzik!
0
2014. április 10., csütörtök 11:16
Tegnap este megnéztem ezt a BD-t- Elégedett voltam a látottakkal. Utána tesztelgettem is a lemezt. A DVD lejátszómba beraktam a film Kerülj szinkronba DVD kiadását. Kikerestem ugyanazt a jelenetet mindkét lemezen és lestoppoltam. Majd váltogattam a TV-n a két bemenet képe között. A film elejét teszteltem, ahol Mel Gibson éjszaka taxizik. Nagyon nagy volt a különbség a két kép között részletgazdagságban. A különböző feliratokat figyeltem az utcán, táblákat, kirakatokat. A DVD verzión csak pacákat lehetett látni a legtöbb esetben a feliratok helyett. A BD verzión minden felirat tökéletesen látszott. Sokkal részlegazdagabb volt a kép. Magyarul néztem, szerintem a hangja ugyanolyan volt, mint a DVD-nek. Bár most a DVD verzió hangját nem hallgattam meg, csak a BD verzióét. De úgy emlékszem, hogy nem volt baj a DVD verzió hangjával. Angolul nem próbáltam most ki. De szerintem az angol hangban biztosan nagy különbségek voltak. Ha jól emlékszem, akkor az angol hang DTS-HD. De abba nem hallgattam bele. Szerintem egyértelműen megérte megvenni, nem bántam meg. Jó munkát végeztek vele.
0