Keresés

Szex és NY

2005. április 1., péntek 17:31
számtalanszor le lett már írva, de még1szer. Nem itthon döntik el, hogy melyik lemezre mi kerül. a lemezek java része nemzetközi piacra készül, ezért találsz raja még a magyaron kívül több feliratsávot és a szinkronból is azok kerülnek rá ahol lényegesen jobban fogy a lemez. de az utóbbi időben nem lehet panaszunk, hiszen itthon is egyre-másra adják ki a legnépszerűbb tv sorozatokat, míg pár éve egy szál sem volt a magyar piacon. végezetűl: szerinted mennyivel fogyna több a szex és new yorkból itthon ha lenne rajta szinkron? 500 helyett fogyna 6-700 db?
0
2005. április 1., péntek 16:15
A szinkronok milliókba kerülnek? Nem hiszem.
0
2005. április 1., péntek 15:44
En azt nem ertem, hogy ha mar egyszer megcsinaltak a szinkront a HBO-ra, akkor azt miert nem tudjak rarakni a dvd-re. Jo tudom, hogy az nem megfelelo, meg a dvd jobbat tud, de legalabb van. Elferne a dvd-n boven es igy mindenki boldog lenne. Ezt nem csak erre a sorozatra ertem, hanem sok masra is. Az HBO-n levo szinkront megtudjak venni x millio forintert, uj szinkront meg x * 10 millioba kerul legyartani, a kiadok szerintem nem gondolkoznak.

A minosege valoban nem a DVD szellemiseget adna, de akik a minoseg miatt kezdenek el vitazni, azok gondoljanak arra, hogy nemreg meg vhs volt, es nem lehet visszamenoleg sok sok evre minden filmet megcsinalni szinkronnal.

De legjobb peldanak ott a Fredi es a Beni, ott is a volt TV-s szinkronbol csinalnak DVD-re szinkront, itt a lehetoseg, hogy megtegyek erre a sorozatra, a Futuramara, stb.

Ez az en velemenyem, tudom, hogy itt a forumon mindenki 6 eves kortol 80-ig perfektul beszel es ert angolul, ezert nem is fogok vitaba bocsatkozni, leirtam a velemenyem es toll a fulukbe a kiadoknak.
0
2005. április 1., péntek 12:59
Tavaly összel az Intercom gyártási fönöke azt mondta ez év elején jan. vagy feb.-ben jön szinkronnal,de hát mit is várjunk az Intercomtól.Már április van és se hire se hamva.Ugyhogy szerintem egy időre biztos felejtsük el.
0
2005. április 1., péntek 11:50
Sziasztok!

Nem vagyok gyakori látogatója a fórumnak, de nagyon érdekelne, hogy mikor lesz magyar szinkronos Szex és Ny sorozat?
Akinek van valamik infoja, irjon!
Találtam egy külföldi oldalt, ahol az Amazonos ár háromszorosáért lehet venni egy évadot magyar szinkronnal, így viszont túl sok.

0