Az az igazság, hogy vártam én is a sült galambot hetekig, de miután csend van és hullaszag, gondoltam, ismét saját kezembe veszem a dolgot.
Azért volt már példa javításra és cserére a hazai DVD forgalmazás történetében. Amik hirtelen eszembe jutnak: Jóbarátok sorozat 1. évadának felirathiányos lemeze, Több mint testőr felirathiányos lemeze. Ezekhez nem volt sok közöm, csupán annyi, hogy én is éltem a cserével.
Amiben viszont vastagon benne voltam, az az Eredet DVD. Ha visszakeresed, láthatod, hogy már Blu-ray vásárlóként küzdöttem a magam igazáért, és végül csere lett belőle.
http://www.xpress.hu/xp/forum.asp?FID=6001&TKEZD=115Bíztam benne, hogy ha már az Xpress felvállalta a dolgot, lépnek is ebben az ügyben, de ők nyilván kevésbé lelkesek e téren, mint az, aki leginkább csalódott: a rajongó filmvásárló.
Ma egyébként kaptam választ a levelemre, de egyelőre csak annyit, hogy kivizsgálják a dolgot.
A JP díszdoboz hibája engem is bosszantott, de azt speciel nem tettem szóvá a kiadónál, mivel elég nyilvánvaló volt a hiba, nem kellett hozzá nagy szakértelem. A kiadványt végül magánszemélytől vettem meg lényegesen a bolti ár alatt, pedig ha kifogástalan termék lett volna, az lett volna az első szobros kiadás a gyűjteményemben. Így a szoborról végérvényesen le is mondtam. Végső soron tehát nekem is megvan a trilógia hazai kiadása, de a vásárlással nem a hazai kiadót gazdagítottam. A csalódottságodat viszont teljes mértékben megértem, pláne, hogy köztudott a digipackok iránti vonzalmad. :)