Keresés

Szabotázs (2014) (DVD)

2014. augusztus 8., péntek 10:18
Na jó hogy ezekett elolvastam nert pont most akartam megrendelni de igy várok hátha a pv kijavitja a dvdket.
0
2014. augusztus 8., péntek 9:33
Felvettük a kapcsolatot a kiadóval, viszont nagy segítség lenne, ha valaki tudna megadni néhány helyet, ahol a hibajelenség előfordul.
0
2014. augusztus 8., péntek 9:15
A pontos hibajelenséghez tudni kéne a DVD-n lévő anyag pontos hosszát. A BD50 109:40 hosszúságú.

Nekem az a gyanúm, hogy interpolálták az NTSC forrást, ami ezt a bizonyos akadást okozza, ugyanilyen volt az AC/DC Live At Donington DVD-je is, mert zenei anyagot nem lehet 4%-kal gyorsítani, azt meg 35mm-es filmre vették fel. Nagyon zavaró volt ott is, amint lehetett, lecseréltem a BD-verzióra, azon már nem akadozott.
0
2014. augusztus 8., péntek 2:10
Tyű, hát ez nem hangzik túl jól. :(
0
2014. augusztus 8., péntek 1:34
Egyelőre csak tévén kikockázva annyit lehet látni a hibából, hogy időnként kétszer van benne egy-egy filmkocka, aztán máshol meg kimarad egy. De hogy ezt miként sikerült így elbaszarintani, azon még törnöm kell a fejem.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2014. augusztus 8., péntek 1:21
Egyelőre még nem fejtettem meg az okát, de nagy gyakorisággal ugrik egyet, mintha egy-egy kocka kimaradna. Elég idegesítő - ha van hozzá szemed. Mert az hozzátartozik, hogy a feleségem pl. nem vette észre, és még akkor is csak legyintett, amikor felhívtam rá a figyelmét (persze szigorúan csak azután, hogy vége lett a filmnek).

Ha annyit mondok, sokkal idegesítőbb, mint a 3:2 pulldown, akkor az talán jól jellemzi a helyzetet.
0
2014. augusztus 8., péntek 0:32
Most akkor konkrétan akadozik a kép, vagy remeg, vagy hogyan kell ezt érteni? :/
0
2014. augusztus 8., péntek 0:30
Minimum, hogy kihozzák BDn is engesztelésül.
0
2014. augusztus 8., péntek 0:25
Én most néztem meg. A film nem egy könnyed szórakozás, de a lesújtó kritikákkal nem értek egyet.

Ami viszont ultragáz, hogy a kép ricegése rendszeresen kizökkentett az élményből. Ez így bizony kritikán aluli. :(

Amint időm engedi, szóvá teszem a kiadónál. Ez a DVD ebben a formában pont úgy hibás termék, mint az Eredet volt annó: csere után kiált.
0
2014. augusztus 7., csütörtök 19:09
Szólni kell nekik, azt is ellenőrizzék valahogyan, hányan rendelték meg külföldről!

Kicsit rossz érzés amit nemrég tettem. Csak annyit írok - hátha olvassák - bocsánat Xpress!
0
2014. augusztus 7., csütörtök 15:59
s=a
0
2014. augusztus 7., csütörtök 15:59
Csak aztán nehogy az legyen, hogy a DVD forgalmán mérik fel s film iránti érdeklődést! A végén még megállapítják, hogy bölcs húzás volt kihagyni a moziból, és BD-re sincs igény. :(
0
2014. augusztus 7., csütörtök 0:10
Ne bassza már meg! Ez most komoly??? Hogy a francba kerülhet egy ilyen fos egyáltalán sorozatgyártásra? Senki nem ellenőrzi előtte???
0
2014. augusztus 6., szerda 23:50
De jó, hogy nem rendeltem meg.
Az a vicc, hogy megvettem a PV-től az Expendables 2 Blu-rayt, a Szupercella Blu-rayt, az Erőnek erejével Blu-rajt, és azok mind jó minőségű kiadványok voltak.
Még a Feljövés DVD-t is megvettem, azzal sem volt gond.

Most rendben, hogy bukott a film az USA-ban moziban, nyilván nem a mai gyerekeknek készült, de azért legalább egy nyamvadt feliratos Blu-rayt kiadhattak volna belőle, aki akarja úgy is megvette volna, pl én is.

Erre most kapunk egy silány dvd-t, amit jó szívvel nem tud az ember megvenni.

0
2014. augusztus 6., szerda 21:53
Hát ezt most nagyon szomorúan olvasom. :(

Nemhogy moziba nem jutott el, nemhogy BD-t nem kapunk belőle, de még egy tisztességes DVD-t se? :S
0
2014. augusztus 6., szerda 21:45
Most belegondolva, nem emlékszem, hogy belefutottam volna olyan Ablo/MediaPro DVD-be, amellyel ne lett volna akár reklamációs, konkrétan cserét igénylő problémám, esetleg a kép- és hangminősége ne lett volna a DVD formátumhoz képest is vállalhatalan (érdekes, A bűn hálójában is katasztrofális NTSC-PAL konverzió miatt borzasztó minőségű), vagy akár, ahogy az itt említett címekkel kapcsolatban  írjátok, élvezhetetlen. Asszem több ilyen cuccot nem vásárolok. Nektek jó szerencsét.
0
2014. augusztus 6., szerda 21:38
Tipikus NTSC-PAL konverzió, a legrosszabb fajtából. De jó, hogy maradtam a BD50-nél...

Életemben egyszer követtem el azt a hibát, hogy PV-s DVD-t vettem. Először és utoljára (nem ezt a filmet, hanem a Hacsi-t - ott a kép nem, csak a hang akadozik, de úgy hogy az alapvetően zongorára épülő soundtrackje konkrétan élvezhetetlen).
0
2014. augusztus 6., szerda 21:02
gratulálok ennek a csodás román kiadónak
köszönjük
0
2014. augusztus 6., szerda 20:41
A kép szaggat a hang nem! Más kép fogalmazva akadozik!
0
2014. augusztus 6., szerda 20:21
Mit jelent ez a szaggatás pontosan? A képet és a hangot is érinti?
0
2014. augusztus 6., szerda 20:16
Most néztem meg és igen,sok helyen szaggat!!! Nem tudom szerintetek kihez kell ezzel fordulni??? Hamár megvettem akkor legalább jó minőséget kapjak! Üdv
0
2014. augusztus 6., szerda 10:44
Én is várnék egy véleményt.
Pl.: Hogy minden rendben van e a lejátszással, nem szaggate e?
Egyik ismerősöm azt mondta a reggel, hogy olvasta egy fórumban, hogy szaggat a film. Most mi igaz ebből??
Várnék egy cáfolatot.

Előre is köszönöm.

Üdv.
0
2014. augusztus 6., szerda 0:20
Feltétlenül írok majd róla.
0
2014. augusztus 5., kedd 19:59
Én meg azt sajnálom, hogy fizetés előtt sosincs egy büdös vasam sem, nem tudok érte elmenni. Lehet, hogy majd csak jövő héten. Pedig marha kíváncsi vagyok, hogy milyen lett ez a film!

Ha megnézted Gyulus, mindenféleképpen írj róla véleményt, arra is kíváncsi vagyok! :)
0
2014. augusztus 5., kedd 19:10
A mostani távolsághoz képest a Rózsadomb is a tőszomszédságban lenne. ;)
0