Na jó hogy ezekett elolvastam nert pont most akartam megrendelni de igy várok hátha a pv kijavitja a dvdket.
0
2014. augusztus 8., péntek 9:33
1141
Felvettük a kapcsolatot a kiadóval, viszont nagy segítség lenne, ha valaki tudna megadni néhány helyet, ahol a hibajelenség előfordul.
0
2014. augusztus 8., péntek 9:15
14593
A pontos hibajelenséghez tudni kéne a DVD-n lévő anyag pontos hosszát. A BD50 109:40 hosszúságú.
Nekem az a gyanúm, hogy interpolálták az NTSC forrást, ami ezt a bizonyos akadást okozza, ugyanilyen volt az AC/DC Live At Donington DVD-je is, mert zenei anyagot nem lehet 4%-kal gyorsítani, azt meg 35mm-es filmre vették fel. Nagyon zavaró volt ott is, amint lehetett, lecseréltem a BD-verzióra, azon már nem akadozott.
0
2014. augusztus 8., péntek 2:10
2738
Tyű, hát ez nem hangzik túl jól. :(
0
2014. augusztus 8., péntek 1:34
8851
Egyelőre csak tévén kikockázva annyit lehet látni a hibából, hogy időnként kétszer van benne egy-egy filmkocka, aztán máshol meg kimarad egy. De hogy ezt miként sikerült így elbaszarintani, azon még törnöm kell a fejem.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2014. augusztus 8., péntek 1:21
8851
Egyelőre még nem fejtettem meg az okát, de nagy gyakorisággal ugrik egyet, mintha egy-egy kocka kimaradna. Elég idegesítő - ha van hozzá szemed. Mert az hozzátartozik, hogy a feleségem pl. nem vette észre, és még akkor is csak legyintett, amikor felhívtam rá a figyelmét (persze szigorúan csak azután, hogy vége lett a filmnek).
Ha annyit mondok, sokkal idegesítőbb, mint a 3:2 pulldown, akkor az talán jól jellemzi a helyzetet.
0
2014. augusztus 8., péntek 0:32
2738
Most akkor konkrétan akadozik a kép, vagy remeg, vagy hogyan kell ezt érteni? :/
0
2014. augusztus 8., péntek 0:30
5528
Minimum, hogy kihozzák BDn is engesztelésül.
0
2014. augusztus 8., péntek 0:25
8851
Én most néztem meg. A film nem egy könnyed szórakozás, de a lesújtó kritikákkal nem értek egyet.
Ami viszont ultragáz, hogy a kép ricegése rendszeresen kizökkentett az élményből. Ez így bizony kritikán aluli. :(
Amint időm engedi, szóvá teszem a kiadónál. Ez a DVD ebben a formában pont úgy hibás termék, mint az Eredet volt annó: csere után kiált.
0
2014. augusztus 7., csütörtök 19:09
1212
Szólni kell nekik, azt is ellenőrizzék valahogyan, hányan rendelték meg külföldről!
Kicsit rossz érzés amit nemrég tettem. Csak annyit írok - hátha olvassák - bocsánat Xpress!
0
2014. augusztus 7., csütörtök 15:59
8851
s=a
0
2014. augusztus 7., csütörtök 15:59
8851
Csak aztán nehogy az legyen, hogy a DVD forgalmán mérik fel s film iránti érdeklődést! A végén még megállapítják, hogy bölcs húzás volt kihagyni a moziból, és BD-re sincs igény. :(
0
2014. augusztus 7., csütörtök 0:10
1212
Ne bassza már meg! Ez most komoly??? Hogy a francba kerülhet egy ilyen fos egyáltalán sorozatgyártásra? Senki nem ellenőrzi előtte???
0
2014. augusztus 6., szerda 23:50
54
De jó, hogy nem rendeltem meg. Az a vicc, hogy megvettem a PV-től az Expendables 2 Blu-rayt, a Szupercella Blu-rayt, az Erőnek erejével Blu-rajt, és azok mind jó minőségű kiadványok voltak. Még a Feljövés DVD-t is megvettem, azzal sem volt gond.
Most rendben, hogy bukott a film az USA-ban moziban, nyilván nem a mai gyerekeknek készült, de azért legalább egy nyamvadt feliratos Blu-rayt kiadhattak volna belőle, aki akarja úgy is megvette volna, pl én is.
Erre most kapunk egy silány dvd-t, amit jó szívvel nem tud az ember megvenni.
0
2014. augusztus 6., szerda 21:53
8851
Hát ezt most nagyon szomorúan olvasom. :(
Nemhogy moziba nem jutott el, nemhogy BD-t nem kapunk belőle, de még egy tisztességes DVD-t se? :S
0
2014. augusztus 6., szerda 21:45
13392
Most belegondolva, nem emlékszem, hogy belefutottam volna olyan Ablo/MediaPro DVD-be, amellyel ne lett volna akár reklamációs, konkrétan cserét igénylő problémám, esetleg a kép- és hangminősége ne lett volna a DVD formátumhoz képest is vállalhatalan (érdekes, A bűn hálójában is katasztrofális NTSC-PAL konverzió miatt borzasztó minőségű), vagy akár, ahogy az itt említett címekkel kapcsolatban írjátok, élvezhetetlen. Asszem több ilyen cuccot nem vásárolok. Nektek jó szerencsét.
0
2014. augusztus 6., szerda 21:38
14593
Tipikus NTSC-PAL konverzió, a legrosszabb fajtából. De jó, hogy maradtam a BD50-nél...
Életemben egyszer követtem el azt a hibát, hogy PV-s DVD-t vettem. Először és utoljára (nem ezt a filmet, hanem a Hacsi-t - ott a kép nem, csak a hang akadozik, de úgy hogy az alapvetően zongorára épülő soundtrackje konkrétan élvezhetetlen).
0
2014. augusztus 6., szerda 21:02
19949
gratulálok ennek a csodás román kiadónak köszönjük
0
2014. augusztus 6., szerda 20:41
3
A kép szaggat a hang nem! Más kép fogalmazva akadozik!
0
2014. augusztus 6., szerda 20:21
13392
Mit jelent ez a szaggatás pontosan? A képet és a hangot is érinti?
0
2014. augusztus 6., szerda 20:16
3
Most néztem meg és igen,sok helyen szaggat!!! Nem tudom szerintetek kihez kell ezzel fordulni??? Hamár megvettem akkor legalább jó minőséget kapjak! Üdv
0
2014. augusztus 6., szerda 10:44
54
Én is várnék egy véleményt. Pl.: Hogy minden rendben van e a lejátszással, nem szaggate e? Egyik ismerősöm azt mondta a reggel, hogy olvasta egy fórumban, hogy szaggat a film. Most mi igaz ebből?? Várnék egy cáfolatot.
Előre is köszönöm.
Üdv.
0
2014. augusztus 6., szerda 0:20
8851
Feltétlenül írok majd róla.
0
2014. augusztus 5., kedd 19:59
1212
Én meg azt sajnálom, hogy fizetés előtt sosincs egy büdös vasam sem, nem tudok érte elmenni. Lehet, hogy majd csak jövő héten. Pedig marha kíváncsi vagyok, hogy milyen lett ez a film!
Ha megnézted Gyulus, mindenféleképpen írj róla véleményt, arra is kíváncsi vagyok! :)
0
2014. augusztus 5., kedd 19:10
8851
A mostani távolsághoz képest a Rózsadomb is a tőszomszédságban lenne. ;)