Sziasztok! Látom itt sokan szakértők ezért szeretnék hozzátok fordulni egy kérdéssel. Előre bocsátom, ha nem is vagyok műszaki analfabéta, de nem értek különösebben az elektronikai dolgokhoz. Tehát: Több mint egy éve vettem egy Panasonic BD lejátszót. Akkor a készülék egy 2011-es szoftverrel működött. Az első pillanattól kezdve volt vele egy bajom. A kép szép, éles, minden részletre kiterjedő, de ha a kamera egy filmben gyorsan fordul, hirtelen távolodik, akkor a kép olyan, mintha megakadna. Nem túl látványosan, de egyből ki lehetett szúrni. Visszamentem a boltba, ahol közölték velem, több hiba forrás is lehet, biztos nem jó HDMI kábelt használok, mert nem aranyozott a vége., Valóban nem az volt, ezért vettem potom 8 ezerért egyet, semmi sem változott. Egy fórumon azt írták, biztos elavult a készülék, ezt onnan tudhatom meg, hogy lassan, akár egy percig is tarthat a BD lemez betöltése. Lemértem, a leglassabb betöltés a Hobbit BD-é lett, kb 20 másodperc. Jött a szoftver frissítés, egy 2012-es volt a legfrissebb, ezt követően sem változott semmi. Közölték, hogy okvetlenül 1920X1080 24p-re legyen állítva. Mivel nem ott állt, gyorsan átállítottam, minimális javulás történt csak. A TV egy Samsung 2 éves LED tévé. Jelenleg ott tartok, hogy nincs értelme BD lemezt vennem, mert a gyári, eredeti DVD-k sokkal szebb képpel működnek, mint a korábban tönkrement DVD lejátszómon, de a BD lemezek képének"akadása" rendkívül idegesít. Szóvakl mielőtt fogom és egy hirtelen rohamban kivágom a lejátszót az ablakon, van-e valakinek valami használható ötlete. Előre is köszönöm és elnézést, hogy ezzel zaklatlak Benneteket.