Keresés

A hobbit: Smaug pusztasága - bővített, extra változat (5 DVD) (DVD)

2015. január 23., péntek 8:50
Van remény rá, hogy lesz ebből még példány? A hülye fejemmel odáztam a beszerzést, most meg már nem kapható sehol. :(
0
2014. november 24., hétfő 17:56
Igen a zene miatt is. A Hobbitos zenék a legjobbak, és az első LOTR-ban van belőle a legtöbb. :)
0
2014. november 24., hétfő 17:51
Igen, a Gyűrű szövetségének az eleje hasonlóan nagyon kellemes hangulatú, mint a Hobbit első része. :) Érdekes, hogy számomra a Gyűrű szövetségében van a legjobb harc jelenet is. Mória bányáiban a barlangi trollos küzdelmet nagyon birom. :)
Az Xpress akciónak köszönhetően a Váratlan utazás hamarosan meglesz. Jó lenne a Smaugot is megvenni és megnézni mire jön a harmadik rész.
0
2014. november 21., péntek 12:24
Nekem ezek ellenére a Két torony a kedvencem. :)
0
2014. november 21., péntek 12:21
Nekem is az első LOTR a kedvencem, de még nem gondolkodtam miért... A hangulat, a zene, a képi világ... Imádom a megyei életet :)
Viszont olvastam valahol egy baromi jó kifejezést. A második részben már érezni a HÁBORÚS HANGULATOT. Hisz ugye ez a film/könyv egyértelműen háború felé tart, ezt az első perctől kezdve tudjuk. Valószínűleg ezért lehet ez, és A hobbit is ugyanígy működik/így kell működnie.
0
2014. november 21., péntek 12:12
Én is hasonlòan érzek, de a Hobbit esetében nálam kicsit nagyobb a kontraszt. Ami persze nem baj. Szüleim pl a Gyűrű szövetségét imádják az idilli kezdéssel. A többi részt is kedvelik, de ahogy mondták azok már inkább harcos filmek. Nálam a Váratlan utazás első fele a trollokig igazi depressziòűző annyira kellemes a hangulat amit teremtettek. :)
0
2014. november 21., péntek 11:53
Ezek szerint nagyon tudsz valamit! ;) Nagy valószínűséggel megfogadom a tanácsodat. :)

Amúgy van egy apróság. Talán belefér eme topik kereteibe. A Gyűrűk uránál fennáll egy olyan dolog, hogy az első rész a nagy kedvenc. Az utána következő részek is tetszenek, de komorabbak lesznek az epizódok, nagy mértékben elveszik belőle az a pajkosság, egyfajta kedves, szinte családi hangulat ami az első részt átjárja. Az első rész olyan meseszerű, a több már inkább fantasy. Nem tudom lehet-e érteni, hogy mire gondolok? Kicsit tartok tőle, hogy a Hobbit is így jár a harmadik rész végére. Ami persze nem baj, de lehet akkor elég lenne DVD-n. Egyébként BD-n szeretném. Érez még valaki így a Gyűrűk ura trilógia iránt?

Ui.: A Váratlan utazás elején például egyszerűen imádom a "jó reggel" részt. :D Szerintem Martin Freeman szenzációsan játssza Bilbó szerepét. A könyvet olvasván is pont így képzeltem el azt a jelenetet. :)
0
2014. november 21., péntek 11:40
Ó, de szigorú vagy! Egyébként teljesen igazad van, bocsánat, figyelmetlen voltam. Most így visszaolvasva vettem csak észre.
0
2014. november 20., csütörtök 18:50
Ha csak kérdezel, de egyébként nem figyelsz a válaszokra, akkor ne folytassuk.
most posts by TM
0
2014. november 20., csütörtök 17:57
Én meg azt hittem, hogy csak purple rainből válthatok ki ilyen hatást. :D (Bocs nem bìrtam kihagyni.) Egyébként csak azt tudom tanácsolni, hogy vedd meg. Idén kìvül belül a legjobb tartalmat nyùjtò kiadvàny.
0
2014. november 20., csütörtök 16:56
Téglagyári megálló, mester-jani, ne csigázzatok mááár! :) Ezer éve nem láttam igazán értékes, érdekes extrákat. A Gru 2-t és a Karácsony Artúrt terveztem decemberre, de nagyon "felizgattatok" ezekkel az extrákkal! :D
0
2014. november 20., csütörtök 16:54
Hogy hogy nem BD-n vetted meg a filmet? Mondjuk a DVD csomagolása sokkal szebb, az igaz.
0
2014. november 20., csütörtök 15:39
Ugye? Már az a sok gyönyörű táj is lélegzetelállító lehet, ahová elhelikopterezgetnek, a Lee-Howe páros által megálmodott helyszínek pedig pompázatosak. Tóváros díszletében szívesen időznék heteken át, utána pedig letelepednék életem hátralevő részében Beorn házába, ahol nekem minden pont méretes lenne! :)
most posts by TM
0
2014. november 20., csütörtök 15:27
Én is ìgy tettem és most sem lesz másként. Jò lenne más filmeknél is hasonlò extrákat látni. Ahogy a függelékek végére érek mindig megbizonyosodom ròla hogy ők tényleg mindent beleadnak és nem csak a profitot keresik. Korábban még a Star Wars extráiért voltam oda, bár nem ennyire.
Ma lesz az ötödik munkanap amit az extrákkal zárok, ha a végére érek hiányozni fog.
Hordòs rész kinti és belső felvételein én is szìvesen részt veztem volns. :)
0
2014. november 20., csütörtök 15:12
Az extrák megnézése tavaly is jól bejött, úgy mentem el moziba Smaugot nézni, mintha a közvetlen haverjaim filmjére ülnék be, így sokkal intenzívebben tudott felszívódni, beivódni az ottani élmény. Ajánlom másoknak is, hogy dec.18-ig utazzanak végig a függelékek birodalmán! :)
most posts by TM
0
2014. november 20., csütörtök 15:07
Nem csereberélem össze soha a különböző kiadványok tartozékait, nálam ez a hibrid megoldás taszító és elképzelhetetlen.
3 darab ötlemezes DVD-t vettem.
Ha nem megy a DVD eladása, majd kitalálok valami jótékony megoldást a továbbhasznosításra, s csak legvégső esetben szórom kukába őket.
most posts by TM
0
2014. november 20., csütörtök 14:21
Teljesen igazad van! Ez a Disney ügy most már engem is nagyon kiakasztott!

Van még jó néhány animációs film amiket le szeretnék cserélni BD-re, aztán utána nagyon behúzom a kéziféket és én is csak hébe-hóba fogok vásárolgatni. Az a baj, hogy a megszabadulás nehezen megy az eladni kívánt filmektől, persze csak ha DVD-ről van szó. Már próbáltam.
Amúgy megkérdezhetem hogyan vásároltál be a Hobbitból? Gondolom az öt lemezes DVD kiadványba beletetted a BD-ket (erre vágyom én is, de ez így nagyon költséges számomra). A harmadik kiadvány mi volt? Beszerezted a 3D-s kiadást is?
0
2014. november 20., csütörtök 11:27
Jaj. :)
0
2014. november 20., csütörtök 11:18
Aki ha Michael Jordan rajongó is, akkor lehet a neve Bull Sith. :)
most posts by TM
0
2014. november 20., csütörtök 11:15
Való igaz, kellett a három példány, hogy egy elfogadható darabot összerakjak belőle magamnak, a másik kettő meg egyébként ajándék lett/lesz. :)
most posts by TM
0
2014. november 20., csütörtök 11:14
Hmmm. Csak egy Sith gondolkodik végletekben...
0
2014. november 20., csütörtök 11:13
De ha mégis megveszel valamit, akkor mindjárt három példányban. :)
0
2014. november 20., csütörtök 11:07
Erre a piacra visszaszokni? Dehogy!

Az elcseszett külsejű Gravitáció futurepack, a négyrészes Alien 3 fémdobozban való kiadása (minek z az Aliens, nem igaz?), Universal-Paramount sikerek 3D-n való mellőzése, sikersorozatok DVD-n és BD-n való elkezdése majd félbehagyása, a Disney mesék BD-n való meg-nem-jelentetése, ami mostanra kiterjedt az összes Disney forgalmazta címre, na meg ugyebár Indiana Jones, bővített A Gyűrűk Ura... nem, nem kell nekem ez az állandó bosszankodás. Ha nem lehet az enyém minden olyan film, amit a gyűjteményembe megálmodtam, akkor csonka kollekcióra nem tartok igényt. Mindent vagy semmit. Külföldi beszerzés nálam nem játszik, mivel nem vagyok kíváncsi más nyelven arra, amit magyarul szoktam meg, amit magyarul akarok élvezni.
Fentiek miatt így aztán már csak vadászgatok, úgy vásárlok, mint akinek egy filmje sincs, de néha megtetszik neki ez az. A többitől pedig igyekszem majd megszabadulni. Ezt érte el nálam a piac, de nem is bánom, inkább köszönöm neki, segített a döntésben.
most posts by TM
0
2014. november 20., csütörtök 7:39
Vagy csak ráállt arra, hogy azt veszi meg, amit rögtön meg is szeretne nézni. ;)

Azt hiszem, nekem is követnem kellene a példáját.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2014. november 20., csütörtök 3:36
Oké, tudtam én, csak nem sejtettem. :)
Akkor ezek szerint visszaszoktál egy kicsit? :)
0