Keresés

A hobbit: Smaug pusztasága - bővített, extra változat (5 DVD) (DVD)

2014. november 20., csütörtök 3:20
Nem, Jackson hívott és elmondta magyarul mindezeket.:)
Persze, hogy megvettem, premiernap három példányban plusz a BD3D.
most posts by TM
0
2014. november 20., csütörtök 3:14
Csak nem megvetted? :)

Köszi az ajánlót, még jobban felkeltetted az érdeklődésemet a film és extrái iránt! Főleg a sárkányos részre lennék nagyon kíváncsi. Marhára leredukálom a megveendő filmek számát, de az és az első része rajta van a listán. Remélem hamar meg tudom majd venni őket.
0
2014. november 20., csütörtök 1:53
Nahát, egy-egy ilyen booklettel igazán meglephetne valaki! :)
most posts by TM
0
2014. november 20., csütörtök 1:50
Tökéletes kiadvány lett ez is, remek pluszjelenetekkel és szuper extrákkal!

Többeknek mondtam már, hogy aki nem nézi meg az extrákat, sosem tudja felfogni, mekkora meló, milyen alázat, odaadás, elhivatottság lakozik a filmek készítésében, készítőiben.

A mostani kínálatból nagyon ajánlott az "A Chance Meeting" doksi, ami a 4. lemezen található. Ebben magyarázzák el, hogy a 2012 nyaráig már leforgatott két film után született meg a döntés, hogy nem kettő, hanem - a függelékek felhasználásával - három film lesz, így az eredeti dramaturgiát felrúgva, az eredetileg tervezett első rész végéből, illetve a másiknak az elejéből vettek el jeleneteket a frissen kitalált középső részhez. Majd 2013 tavaszán újra nekiálltak forgatni, hogy decemberre összeálljon mindez egy önálló filmmé.

A Smaug miatt okvetlenkedők számára melegen ajánlott a "Summoning Smaug" fejezetcím alatt fellelhető, összesen 74 percnyi három kisfilm, melyből világosan kiderül, hogy Tolkien honnan vette sárkányát és hogy miért írta meg olyannak, amilyennek aztán a filmben is láthattuk.

Filmzene okán sopánkodók számára pedig 58 percben tárul fel Howard Shore zsenije és öröme, mivel a kiváló komponista lubickolt abban, hogy végre nem a korábbi motívumokat kell újrafodroznia, hanem teljesen új témákat írhatott. Jackson egyébként a helyszínekkel volt ugyanígy, feldobta, hogy nem korábban már látott kulisszákat kell reprodukálni, hanem sosem látott helyszíneken fut a cselekmény.

Voltak, akik hiányolták a korábban már látott szereplőket, a korábban már hallott melódiákat és mivel ezek ebben a filmben nem voltak, emiatt kevésbé tetszett nekik. Szerintem pont ettől (IS) jó ez a rész, hogy nem önismétel, hanem mer újabb, egyben sötétebb, komorabb lenni.

A Hobbithoz kapcsolódó másik panelduma az, hogy "ez már csak a pénzről szól". Nos, valóban a pénz fontos tényező, de nem olyan értelemben, ahogy a rosszallók hiszik, hanem épp fordítva. Eszméletlen, hogy mi lóvét toltak bele, hogy Jacksonék lelkesedését ezúttal nem gátolta annyira a költségvetés, és ez látványban mind-mind visszaköszön a képekből. Az aprólékosság, a finom részletek pedig már eddig is legendaszámba mentek, ezúttal sincs másképp, dobtam néhány hátast, míg végignéztem minden extrát. Hogy Jackson mennyire nem unja, mennyire nem rutinból dirigál, arra ékes példa az, hogy ezúttal is hajnaltól hajnalig rohangált helyszínről helyszínre, asszisztense elmondása szerint napi 22 bögre teát elfogyasztva, a hosszantartó rendszertelen életmódtól némileg visszahízva és megőszülve.

Az első és a második bónuszkorong 3,5-3,5 órás, míg a harmadik 2 óra 40 perces.
A filmről szóló kisfilmek a kulisszák mögé viszik a nézőt, mi több belevarázsolják a filmbe, a szereplők és a stábtagok közé. Ez egy olyan V.I.P. esemény ezúttal is, amit vétek kihagyni!
most posts by TM
0
2014. november 19., szerda 22:50
Booklet a kiadáshoz http://www.henneth-annun.ru/index.php/dilogiya-hobbit/hobbit-proekt-nezhdannyiy-buklet/#eng
0
2014. november 19., szerda 11:05
Nekem csak most esett le, ahogy írom be a táblázatomba a friss beszerzést, hogy ez egy ezressel drágább, mint az első rész bővítettje volt.

Mi történt az elmúlt évben, hogy 25%-kal drágábban adják, mikor az előzőből utángyártásra is volt igény?
0
2014. november 18., kedd 15:09
Ma estére, mert tegnap vendég jött. :)
most posts by TM
0
2014. november 18., kedd 14:35
melyik estére?

Igazából tudom, hogy a digipakk a gyűjtés csúcsa, én is megvettem így a kiadványt, de hogy én ezt mennyire utálom.
Itt pakolhattam át a lemezeket, hogy a film mindkét lemeze felül legyen, szerintem az extrákat itt sem nézem meg sosem, mint a széria többi részénél sem tettem.
A digitálcákat talán egyszer befotózom milyen hányásként néznek ki pl. a Jóbarátok szériánál. használtan vettem és bizony a csajok nálam is szó szerint rongyosra nézték (nyitogatták a dvd-t. Jobban jártam volna a most kapható műanyag tokossal.
0
2014. november 17., hétfő 18:57
Kár, hogy a 3DBD kiadás nem ilyen szép, tényleg jól néz ki :)
0
2014. november 17., hétfő 18:23
Nagyon szépen köszönöm, és a többieknek is.
Holnap befut az én példányom is, méltó lesz a többi bővített kiadványhoz ahogy elnézem a képeket. :)
0
2014. november 17., hétfő 18:04
Bár már megtették, de íme:

hozzáteszem, a külső doboz ismét hasonlóan jó minőségű, kemény, mint az Egy váratlan utazás esetében)

.

0
2014. november 17., hétfő 14:22
Ma hozta a futár, tényleg jól néz ki:)
0
2014. november 17., hétfő 14:10
0
2014. november 17., hétfő 14:09
0
2014. november 17., hétfő 14:09
0
2014. november 17., hétfő 14:08
0
2014. november 17., hétfő 14:08
0
2014. november 17., hétfő 14:07
0
2014. november 17., hétfő 14:07
http://kepfeltoltes.hu/141117/20141117_121944__800_x_600__www.kepfeltoltes.hu_.j
0
2014. november 17., hétfő 14:00
0
2014. november 17., hétfő 14:00
0
2014. november 17., hétfő 13:52
Persze kártyákra ne számíts!

Estére én is jövök beszélni egy kicsit a tartalomról. :)
most posts by TM
0
2014. november 17., hétfő 13:50
A belsejét már ismerheted :)

most posts by TM
0
2014. november 17., hétfő 13:06
Előre is köszönöm szépen.
0
2014. november 17., hétfő 12:28
Estefelé. :)
0