Keresés

A hobbit: Smaug pusztasága - bővített, extra változat (5 DVD) (DVD)

2014. november 14., péntek 9:15
Tolmácsot kérek!

Egyébként a hülyeséget félretéve, úgy vártam a mai napot, mint a születésnapom. Vajon mi lehet ilyenkor a háttérben? Mi nem készült el vagy miért nem tudják terjeszteni? Újabb várakozás...keddig:(
0
2014. november 14., péntek 9:06
A kiadó jelenlegi kommunikációinak ismeretében három oka lehet :D
A. a stúdió mégsem engedélyezte, hogy ebben a kiszerelésben megjelenjen nálunk.
B. nem került rá magyar hangsáv mégsem.
C. oka ismeretlen, belső információkat nem áll módjukban megosztani a fogyasztókkal.
Azért remélem kreatívan most egy újjal lepnek meg :P
0
2014. november 14., péntek 1:54
Nemár, ez már nevetséges. Mi az oka a csúszásnak?

Amúgy a gerinc kicsit elcsúszott...
0
2014. november 14., péntek 1:40
Még tovább csúszik? Most éppen November 18. a céldátum.
0
2014. november 5., szerda 1:34
Szép. Nálunk ugyan nem ez az ablakos slipcas-es megoldás jön, de a belseje valószínűleg megegyezik majd kinézetben.
0
2014. november 5., szerda 1:03
/www.youtube.com/watch?v=uTbFRjsooVw
0
2014. október 31., péntek 16:16
Jajj ne már, másfél héttel később jön:(
0
2014. október 30., csütörtök 19:16
0
2014. október 22., szerda 1:05
Már javítva.
0
2014. október 21., kedd 20:24
Teljesen akkor leszek nyugodt, ha végignéztem az összes extrát magyar felirattal. Amúgy az adatlapon még nem lett javítva, bár felőlem maradhat így, csak a valóság legyen másmilyen.
most posts by TM
0
2014. október 21., kedd 18:54
Tud valaki 1 magyar nyelvü listát a plusz jelenetekről?
0
2014. október 21., kedd 16:55
Eddig is elő volt rendelve, de így már teljesen megnyugodtam, megjelenésre szabi beírva. :)
0
2014. október 21., kedd 16:50
A kiadó most jelezte, hogy a doksikon lesz magyar felirat.
0
2014. október 20., hétfő 17:31
Ha annyiszor nézted volna meg az extrákat, mint a filmet, biztos nem ezt mondod.:)
most posts by TM
0
2014. október 20., hétfő 17:18
Azért ez relatív. Én végignéztem mindhárom bővített GYU rész extráit és lófaszra se emlékszem, annyira unalmas volt... Embere válogatja...

Pedig azt nem mondhatom, hogy nem szeretem Tolkien világát :)
0
2014. október 20., hétfő 16:58
Nagy élménytől fosztottad meg magad! Az extrák akkora élvezetet nyújtanak, mint maga a film.
most posts by TM
0
2014. október 20., hétfő 16:44
Jogos a feliratigény a részetekről, de én amugy pont az vagyok, aki a plusz percekért ruház be ezekbe a kiadványokba, semmi másért :-) én szerintem a Jackson "átverős" videon kívűl talán nem is néztem meg egy extrát se. Vagy lehet, hogy anno néztem egyet kettőt A gyűrű szövetsége bővített megjelenésekort, de erre egyáltalán nem emlékszem.
0
2014. október 20., hétfő 15:52
Kis kiigazìtás. Félreértettem a dolgot, pontosabban nem minden feliratot kaptak meg. Idézem amit ìrtak:
Az extrák magyar feliratának nagy része átment a kezünk alatt, így azoknak nem csak hogy lesz magyar felirata, de reményeink szerint elég korrekt fordításúak is lettek. :)
Ami engem kicsit aggaszt, az az, hogy nem kaptuk meg mindegyik extra feliratát, ami több dolgot is jelenthet:
1. elfelejtették elküldeni nekünk, ez esetben a maradék extrák magyar feliratai hibásak és pontatlanok lehetnek,
2. az extrák feliratainak egy részét elfelejtették lefordíttatni, ez esetben nem mindegyikhez lesz magyar felirat.
0
2014. október 20., hétfő 13:11
Ez tipikusan az a kiadvány, amit az emberek az extrák miatt várnak, így ha azok magyarítása miatt plusz egy-két ezerrel több lenne az ár, akkor is kellene a rajongóknak.
Speciel egy közvélemény-kutatást megért volna a dolog, mielőtt a kiadó magában eldönti, hogy ezt csak ennyiért lehet itthon eladni és ebbe ennyi fér bele, felirat már nem. Ha tényleg így marad, akkor megvárom, míg lelkes "amatőrök" elő nem állnak a magyarított verzióval.
most posts by TM
0
2014. október 20., hétfő 13:01
MTT-sek is ìrták facebookon, hogy nekik is alig küldött eddig át szöveget a kiadò. Kicsit gyanùs nekik.
Remélem azért kapunk feliratot.
0
2014. október 20., hétfő 12:21
Hoppá, tényleg! A Függelékeknél nincs feltüntetve a magyar felirat! Márpedig ezeknek a kiadványoknak a sava-borsa abban van, csak a plusz huszonpercért sokkal kevesebben ruháznak be ötlemezes kiadványra.
most posts by TM
0
2014. október 20., hétfő 10:44
Nem lehet esetkeg tudni hogy az extrák kapnak magyar feliratott?
0
2014. október 17., péntek 19:46
De jóó, marad:)
0
2014. október 16., csütörtök 22:29
Ha marad a digipack...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2014. október 16., csütörtök 22:00
Ez is nagyon szép lesz, akár csak a váratlan utazás digi.
0