Keresés

2014 - A tíz legjobb film

2015. december 22., kedd 14:26
Vigyázz vele, mit mondasz, mert akaratlanul is a bögyében vagy egy pöttyet! :D
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. december 22., kedd 12:56
A Blackhatből, a Barbie, Szuperhős hercegnőből (gondolom a TOP 10 nagy esélyese:)) és a Toszkánai esküvőből duplázás van, az Amerika mesterlövésznél lemaradt egy "z", a Burntnél pedig felcserélődött két betű (ételművész lenne).
0
2015. december 22., kedd 12:35
Azt hiszem az előbbi link nem működik.

http://dylan-nas.synology.me:5000/fbsharing/VpzutOV0
0
2015. december 22., kedd 12:32
Ja igen.  A link:

http://dylan-nas.synology.me:5000/fbsharing/VsNb2s0j
0
2015. december 22., kedd 12:32
Musical... Persze... :)

Akkor mellékelném is az előzetes választék listát. Nézzétek át alaposan, helyesírási hibák, duplázások, hiányzó filmek tekintetében. A szavazás szokás szerint majd karácsonykor indul, az új topicban. Már ha hajlandó lesz valaki megnyitni...
0
2015. december 22., kedd 12:05
Csak nem hogy andrew és Gyulus musicalt forgat, és már a következő szerepére készül :P ?!
0
2015. december 22., kedd 11:51
Ez csak természetes.
Bár idén kifejezetten inaktív voltam a fórumon, egy év végi 10-es listát mindenképpen prezentálnék.
0
2015. december 22., kedd 11:46
És ugye előre is köszönjük az áldozatos munkáját.

Még alakul a fejemben a lista, de tuti idén is szavazok. Tegyünk így minél többen.:D
0
2015. december 22., kedd 11:24
Dylan legutóbb azt mondta, hogy idén még lesz, már ha a sok karaoke mellett jut rá ideje. :))
most posts by TM
0
2015. december 22., kedd 10:04
Idén is számíthatunk a jól megszokott felmérésre?
0
2015. február 8., vasárnap 13:43
Nincs mit!

Jövőre találkozunk! :)
0
2015. február 3., kedd 11:09
Köszönöm a munkádat, minden évben kíváncsian várom a listákat és természetesen a végeredményt is! Mivel igen kevés időm van filmeket nézni az elmúlt években, jópár filmhez a Ti ajánlásaitokkal jutottam el. Köszi még egyszer!
0
2015. február 1., vasárnap 16:31
Nagyon szépen köszönöm a munkádat. Jò lista lett ebből a tizesből nekem mindegyik tetszett. :)
0
2015. február 1., vasárnap 15:25
Köszönjük a munkádat!
0
2015. február 1., vasárnap 15:09
Ha arra gondolsz, hogy a filmgyűjtők halmaza nem feltétlenül esik egybe az ínyencekével, akkor egyetértek. Persze ehhez rögtön hozzá is teszem, hogy magamat sem igazán sorolnám az utóbbi kategóriába, pláne annak tükrében, hogy a toplista kb. felét nálam is a blockbusterek uralják:)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2015. február 1., vasárnap 12:43
Mindamellett, hogy az égvilágon semmi bajom nincs  a filmmel - sőt, az időhurkok miatt nekem nagyon bejött -, ez a szavazósdi sosem a komplex és mélyebb alkotások értékeléséről szólt. Azokat nagyon kevesen látják, vagy akik látják, nem írnak ide...

Ez minden évben egy népszerűségi lista, úgy is kell kezelni.
0
2015. február 1., vasárnap 10:38
Az egy dolog, hogy tetszett, szerintem Dylan nem is ezen akadt fenn, inkább azon, hogy szinte minden más, sokkal komplexebb és mélyebb alkotásnál előbbre sorolták...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2015. február 1., vasárnap 2:33
26 egyszerű és átlagos szavazónak. :)
most posts by TM
0
2015. február 1., vasárnap 1:53
Szégyen vagy sem, 26 szavazónak azért tetszett ez az egyszerű és átlagos történettel rendelkező sci-fi.
0
2015. február 1., vasárnap 1:38
Jövőre már kitaláltam egy megoldást, amivel könnyebb lesz összehozni a listámat. Persze a filmeket akkor is kell látni hozzá. Most az utolsó héten még egy tucat filmet néztem még végig, hogy ne maradjanak ki, plusz még ötször voltam moziban, ebből négy Budapesten, úgyhogy ehhez a hajrához képest már a kis virrasztás semmiség. :)

Neked meg remélem, hogy pozitív élményekkel zárult a szavazósdi és jövőre is itt leszel, mert ha nem, akkor tényleg nekem kell majd melózni vele. :))
most posts by TM
0
2015. február 1., vasárnap 1:33
Igazán nincs mit! :)
most posts by TM
0
2015. február 1., vasárnap 1:18
egymás utáni gondolatjeleket nem engedi
most posts by TM
0
2015. február 1., vasárnap 1:16
Aki ebből a listából akart válogatni, az ezen az oldalon járva olvashatott róla, ha meg már itt van, akkor semmiből nem tart beírni, aki meg nem akar ideírni, nem akar itt lenni, az minek olvasgat itt.
Ez persze csak általános megállapítás, a konkrét eset szót sem érdemel.
most posts by TM
0
2015. február 1., vasárnap 1:15
Na akkor had véleményezzem az idei eredményeket. :) A szavazás elején említettem hogy borítékolni tudnám az első helyezett címét, és így is lett. Bár meglepetésemre ez nem is volt olyan egyértelmű. Az összesítés elején úgy tűnt a Galaxis Őrzői lesz a befutó, a Csillagok között pedig csak a végén került az élre, de igen szoros volt a befutó. Ma délután még úgy tűnt hogy a Holnap határa éppen hogy egy ponttal, de megelőzi. És ezt nagyon sajnáltam volna. Nem azért mert idén pont az a film nyert, ami nálam is első helyen szerepel, hanem mert szerintem a Tom Cruise féle sci-fi-nek semmi keresnivalója ilyen előkelő helyen, és szégyen lett volna hogy ha egy ilyen egyszerű és átlagos történettel rendelkező film megelőzzön egy olyan összetett filmet mint Nolan alkotása. Egyébként azért borítékoltam az első helyezett címét, mert korábban már három Nolan film is nyert ebben a játékban, ez a negyedik alkalom tehát. Így azt a következtetést kell levonnom hogy nagyon népszerű a rendező ezen a fórumon! :)

A Top 10 többi része olyan mint szokott. A nagyobb, népszerűbb blockbusterek közé azért felverekedte magát egy-egy különlegesebb film is, mint a Grand Budapest Hotel. Az érdekesebb címek viszont a Top 20-ban találhatóak. Ezek között minden évben találok olyat ami elkerülte a figyelmemet, de így mindenképpen meg fogom őket nézni. Olyan filmekre gondolok mint A túlélő, az Oculus, Az első igazi nyár, vagy a Leviatán.
0
2015. február 1., vasárnap 1:04
Akkor bocsi, ezt benéztem... de hát mindenkinek a saját gyermeke, ugye. :)

Amúgy igazad van, valóban csalóka kép lennne.
0