1: Csillagok között - /Interstellar/ (2014)
(Remek film, torony magasan az év filmje. Nolan megint megcsinálta.)
2:A Hobbit - Az öt sereg csatája - /The Hobbit: The Battle of the Five Armies/ (2014)
(Egy korszak vége, tetszett,hozta ez előző részek minőségét,sok munka volt benne,remek akciókkal,teljesen megérdemli a helyét.
3:Éjjeli féreg - /Nightcrawler/ (2014)
(Az év nagy meglepetése, jól átgondolt, pörgős dráma, remek alakításokkal.)
4:Harag - /Fury/ (2014)
(Komoly hangvételű háborús dráma Brad Pittel, sok ideje vártam egy ilyen remek filmre,nem is okozott csalódást.)
5:Holtodiglan - /Gone Girl/ (2014)
(David Fincher és az egyik kedvenc könyvem = egyedi stílus,nagy fordulat, egy igazi Fincher minőség.)
6:A galaxis őrzői - /Guardians of the Galaxy/ (2014)
(Az év képregény filmje, tudott mutatni egy csipetnyi újdonságot a képregényfilmek tengerébe.)
7:A galaxis őrzői - /Guardians of the Galaxy/ (2014)
(Hosszú,de egy percét sem untam, remek rendezés, már csak a koncepció is minden tiszteletet megérdemel.)
8:A majmok bolygója - Forradalom - /Dawn of the Planet of the Apes/ (2014)
(A Cgi fenomenális, Andi Serkis játékát öröm nézni, jobb, mint az elődje.)
9:A holnap határa - /Edge of Tomorrow/ (2014)
(Tom Cruise ismételten jó választása, az év legszórakoztatóbb filmje.)
10:A séf - /Chef/ (2014)
(Hmm, nem sok feel-good film volt idén, de ez valahogy emlékezetesre sikeredett.)
Tetszettek még: Piszkos Pénz,Csillagainkban a hiba, Amerikai botrány,John Wick, Nyárutó,Mielőtt meghaltam,Joe,A megtisztulás éjszakája: Anarchia
Csalódások:Műkincsvadászok, A Túlélő,Godzilla,Herkules,Sin City,Tini nindzsa teknőcök,Sírok között,Hunger Games,Exodus,Transformers 4, Expendables 3
(Remek film, torony magasan az év filmje. Nolan megint megcsinálta.)
2:A Hobbit - Az öt sereg csatája - /The Hobbit: The Battle of the Five Armies/ (2014)
(Egy korszak vége, tetszett,hozta ez előző részek minőségét,sok munka volt benne,remek akciókkal,teljesen megérdemli a helyét.
3:Éjjeli féreg - /Nightcrawler/ (2014)
(Az év nagy meglepetése, jól átgondolt, pörgős dráma, remek alakításokkal.)
4:Harag - /Fury/ (2014)
(Komoly hangvételű háborús dráma Brad Pittel, sok ideje vártam egy ilyen remek filmre,nem is okozott csalódást.)
5:Holtodiglan - /Gone Girl/ (2014)
(David Fincher és az egyik kedvenc könyvem = egyedi stílus,nagy fordulat, egy igazi Fincher minőség.)
6:A galaxis őrzői - /Guardians of the Galaxy/ (2014)
(Az év képregény filmje, tudott mutatni egy csipetnyi újdonságot a képregényfilmek tengerébe.)
7:A galaxis őrzői - /Guardians of the Galaxy/ (2014)
(Hosszú,de egy percét sem untam, remek rendezés, már csak a koncepció is minden tiszteletet megérdemel.)
8:A majmok bolygója - Forradalom - /Dawn of the Planet of the Apes/ (2014)
(A Cgi fenomenális, Andi Serkis játékát öröm nézni, jobb, mint az elődje.)
9:A holnap határa - /Edge of Tomorrow/ (2014)
(Tom Cruise ismételten jó választása, az év legszórakoztatóbb filmje.)
10:A séf - /Chef/ (2014)
(Hmm, nem sok feel-good film volt idén, de ez valahogy emlékezetesre sikeredett.)
Tetszettek még: Piszkos Pénz,Csillagainkban a hiba, Amerikai botrány,John Wick, Nyárutó,Mielőtt meghaltam,Joe,A megtisztulás éjszakája: Anarchia
Csalódások:Műkincsvadászok, A Túlélő,Godzilla,Herkules,Sin City,Tini nindzsa teknőcök,Sírok között,Hunger Games,Exodus,Transformers 4, Expendables 3
0