Keresés

KERESEM...

2012. szeptember 16., vasárnap 11:55
Szia!

Az Alien fémekről kaphatnék én is infókat tőled?
decskodecskoKUKACcitromailPONThu
0
2012. szeptember 15., szombat 22:00
Rendben akkor kaparászok kicsit és beszélünk mélben.
0
2012. szeptember 15., szombat 21:41
Keresem az alábbi filmeket:

Eredet - (2 DVD) - LIMITÁLT LENTIKULÁRIS BORÍTÓVAL

Harry Potter és a Halál ereklyéi - 1. rész (2 DVD) - LIMITÁLT LENTIKULÁRIS BORÍTÓVAL
0
2012. szeptember 15., szombat 21:30
Corvinus! Nagyon-nagyon kedves vagy, és köszönöm szépen! Sokat segítenél vele!!!!
0
2012. szeptember 15., szombat 20:12
Hát fém most már van szép számmal a témában. Csak nem mindegyik olyan szép. Vagy van amiből csak az előlap érné meg az árát.
Csokorba szedem esetleg ha szeretnéd, csak kell majd egy dealer hozzá...
0
2012. szeptember 15., szombat 18:18
Sziasztok! Alien, Aliens, Alien 3, Alien 4, AVP, AVP - Requiem, Predator, Predator2, Predators DVD-k, BD-k, digipackok, díszdobozok, de legfőképp Steelbook-ok érdekelnének! Amennyiben megválnál tőlük, kérlek írj!

borzalmasbestia@gmail.com
kajlinger88@gmail.com
0
2012. szeptember 15., szombat 11:18
Bocs elírtam Millenium.
0
2012. szeptember 15., szombat 11:17
Keresem a Millennuim 2 évad dvd-jét Amiben Lance Henriksen játszik.Persze jó állapotban!
0
2012. szeptember 14., péntek 11:26
Ez úton is keresem megvételre a Múmia (1999.) magyar kiadású bluray változatát újszerű állapotban, reális áron. mobil: 70/2983631 e-mail: gyimesi.miklos@chello.hu
0
2012. szeptember 14., péntek 10:48
Kitartóan keresem az alábbi filmeket....bontatlan vagy egyszer se nézett esetleg fólia mentes állapotban

-Wasabi

- Három férfi és egy kis hölgy ( magyar felirat)

- Rómeó és Júlia a francia musical

- Jack Lemmon 12 dühös ember ( angol nyelv angol felirat)

bory35@freemail.hu
0
2012. szeptember 6., csütörtök 20:28
Sziasztok!

Keresem eredeti, megkímélt, hazai kiadásban:

- Európa felszabadítása 1.
- Fekete szépség (Warner Home Video kiadásban!)
- Halálos iramban gyűjtemény
- Simsala-Grimm sorozat 1-6.

dvdkereso@gmail.com
0
2012. szeptember 6., csütörtök 14:56
Keresem bontatlan vagy nagyon megkímélt állapotban az alábbiakat:

-  Három férfi és egy kis hölgy ( magyar felirattal)

- Roméo et Juliette francia musical

- Jack Lemon féle 12 dühös ember ( angol nyelvvel angol felirattal 2-es régióban )
0
2012. szeptember 5., szerda 22:40
A Batman - A mozifilm, A tábornok és a Homokkavicsok című BD-kkel kapcsolatban az Xpress annak idején valóban nyilatkozott valami olyasmit, hogy az InterCommal közösen ezen címek fogyásával felmérik, érdemes-e hasonló rétegfilmekkel, klasszikusokkal próbálkozni ezen a piacon. Úgy tippelem, végül nem volt érdemes.
0
2012. szeptember 5., szerda 21:45
Na, én meg most vettem észre, hogy a google micsoda találatot dobott ki nekem. Bocs! :)
most posts by TM
0
2012. szeptember 5., szerda 19:51
Amikor elfogynak az észérvek... :)
0
2012. szeptember 5., szerda 19:31
0
2012. szeptember 5., szerda 19:24
A BD-t az InterCom forgalmazta. Az Xpressen kizárólag magyarországi forgalmazók hivatalos kiadásai szerepelnek, külföldi import nincs.
most posts by TM
0
2012. szeptember 5., szerda 19:16
Jó az stúdióban tévedtem. DE Azt a külföldről bekelt néhány darabbot a hivatalos forgalmazó forgalmazta tehát megjelent! Ernyi erővel mivel valószinüleg minden BD-t külföldöl hoznak Magyarországon nem jelennek meg BD-k? Mindamellett hogy ok nélkül nekiállsz személyeskedni csak az mutatja hogy te vagy egy irgalmatlan nagy faszfej.
0
2012. szeptember 5., szerda 19:09
1: Nézd már meg a gyártó stúdiót te köbgyök! Mi Warneres??? Jössz itt az Xpress linkkel, de meg se nézed?
3: Nem jelent meg. Külföldről bekerült pár darab. Nincs hazai kiadása.
4: Az a te tévedésedre egyértelmű bizonyíték.

Rád továbbra is csak a neved első 4 betűje  igaz. De az nagyon.
0
2012. szeptember 5., szerda 19:04
Már nem azért de:
1: Az általad felsorolt filmek  Intercomosak a Batman meg Warneres akkoriba Fórum kiadvány ezért lényegtelen azoknak a borítója.
2: Nem csak feliratos kiadvány jelent meg angol borítóval pl a Motel 2 szinkronosan is angol borítóval jött ki.
3: Nem is értem mit akarsz bizonyítani amikor a film nyilvánvalóan megjelent lehetett itt és az MM-ben is kapni.
4: Én okoskodom te irkálsz nyilvánvaló hülyeségeket és még az egyértelmű bizonyítékot a tévedésedre (xpress link) sem fogadod el.
0
2012. szeptember 5., szerda 13:02
Keresem az alábbi Warner snapper tokos (un. pattintó tokos) kiadásokat.
Sok segítséget kaptam, így már csak 7db-ot :)

1. Halálos nyugalom
2. Sztriptíz
3. Sommersby
4. A jövő kezdete
5. Velem vagy nélküled
6. Édes november
7. A kis hercegnő

továbbá az Édesek és mostohák (Stepmom) jewel case-es kiadását.

paarzoltan@gmail.com
0
2012. szeptember 4., kedd 20:17
Ugyanezen kiadó korábbi megjelenésű BD-i, Smaragd románca, AVP , Hipervándor, Nílus gyöngye... Magyar borítós filmek. Az hogy a te hasonló BD-id nem Magyar borítójúak, talán azért van mert nem itt vetted őket.
Általában a  CSAK felirattal rendelkező filmek voltak idegennyelvű borítójúak, mint az Egyenesen át.
0
2012. szeptember 4., kedd 20:08
Aha. Akkor csak okoskodj tovább. :D
0
2012. szeptember 4., kedd 20:08
Még Jester is kommentelt ott. :D
A kiadás meg is van ezért tudom biztosra, hogy nincs hazai kiadása. No meg azért, mert Xpress anno valahol leírta, hogy csak ez a pár film, ( Talán ezen kívül a Patton és a Homokkavicsok, de ez a kettő tuti. ) lesz addig amíg el nem fogy az a pár darab. Még csak matrica sincs rajta. Olyan ez mint a Vasember, azon is van Magyar felirat, azt még sincs hazai kiadása... ;)
0
2012. szeptember 4., kedd 20:07
Igen. De hozzá teszem az akkoriban megjelent BD-k nagy részének a hazai kiadása is angol borítóval rendelkezett csak egy matrica volt a hátukra rakva alulra.
0