Keresem az alábbi ÜRES, FILMEK NÉLKÜLI díszdobozokat, fekniket:
Csak dobozok: - Oroszlánkirály trilógia díszdoboza - Pán Péter 1-2. doboza - Nemzet aranya 1-2. doboza - Csak/Még egy kis pánik doboza - Apádra/Vejedre ütök doboza - Bridget Jones naplója 1-2. doboza - Kör 1-2. doboza - Olimpiai játékok 1-5. doboza - Luc Besson: A 4 elem díszdoboz doboza - Halálos iramban gyűjtemény doboza - Retro díszdoboz doboza - Cápa gyűjtemény doboza - Rémecskék sorozat doboza – a szőrös külső is - A delfinek életének titkai díszdoboz doboza - Kusturica gyűjtődoboz doboza (3DVD) - Tabu filmek gyűjtődoboza - Tánc az életem gyűjtemény doboza - A teljes Elizabeth gyűjtemény doboza - A teljes Bourne gyűjtemény doboza
Csak papírfeknik: - Sebhelyesarcú - Mélység titka - Elveszett jelentés - Tengeralattjáró - Mamma Mia - Nyomozó - Volt egyszer egy vadnyugat - Trója - Frida
gyimesinvest@freemail.hu +3670/381-8471
0
2010. november 15., hétfő 19:11
6
Keresem David Attenborough Élet hidegvérrel című filmjét. Ide Lehet írni: piku01@freemail.hu
0
2010. szeptember 27., hétfő 23:54
961
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat és a segítségedet!
0
2010. szeptember 27., hétfő 23:50
575
MrHat, én pedig ezt a helyet ajánlom: Szellemlovas antikvárium, VI. kerület, Szondi u. 18/a
szellemlovas.hu
Nézd meg, pont ma zárás előtt voltam, és majdnem biztos vagyok benne, hogy A gömb kapható is, és talán Az Androméda-törzs is mintha lett volna.Egyébként mindenképpen ajánlom a boltot, mert nagyon jó, sőt, antikvár könyvek esetében kifejezetten kiváló ár-érték/minőségben lehet rálelni sokmindenre. A honlapjukra is néz rá előzőleg! Sok sikert!
0
2010. szeptember 27., hétfő 23:41
575
MrHat, bocsánat, nem Neked akartam írni a 172 hsz.-ben, hanem Filmadónak, vagyis a megszólítás nem volt véletlen, de a hsz.-szám sajnos igen! Bocsánat a félreértésért! Filmadónak írtam, hogy az említett helyen megveheti A szicíliai című filmet, LK-tokkal együtt. Még egyszer bocsánat, és nem, nem Neked írtam levelet! :-)
0
2010. szeptember 25., szombat 0:48
412
Csak dobozok: - Oroszlánkirály trilógia díszdoboza - Pán Péter 1-2. doboza - A Notre Dame-i toronyőr 1-2. doboza - Toy Story 1-2. doboza - Nemzet aranya 1-2. doboza - Beépített szépség 1-2. doboza - Csak/Még egy kis pánik doboza - Apádra/Vejedre ütök doboza - A Ravasz, az Agy… + Blöff díszdoboz doboza - Bridget Jones naplója 1-2. doboza - Kör 1-2. doboza - Olimpiai játékok 1-5. doboza - Luc Besson: A 4 elem díszdoboz doboza - Oceans trilógia doboza - Halálos iramban gyűjtemény doboza - Retro díszdoboz doboza - Cápa gyűjtemény doboza - Rémecskék sorozat doboza – a szőrös külső is - A delfinek életének titkai díszdoboz doboza - Crank 1-2. doboza - Kusturica gyűjtődoboz doboza (3DVD) - Tabu filmek gyűjtődoboza - Tánc az életem gyűjtemény doboza - A teljes Elizabeth gyűjtemény doboza - A teljes Bourne gyűjtemény doboza - X-Men trilógia doboza
Csak papírfeknik: - LK - Könnyű altató - Macskarisztokraták - Disney - Robinson család titka - Sebhelyesarcú - Alkonyat - Tengeralattjáró - Én, robot - Mamma Mia - Nagyon vadon - Narnia – Caspian herceg - Hihetetlen Hulk - Nyomozó - Volt egyszer egy vadnyugat
0
2010. szeptember 24., péntek 2:50
961
"171., Filmadó, nem tudom hol laksz,.. "
171. számú bejegyzésben kérdeztem, ezért feltételeztem!
Te írtál nekem e-mail címre?
Nem néztem körbe még amúgy :)
0
2010. szeptember 23., csütörtök 23:35
7721
Szerintem nem neked válaszoltak.:) Az Eiffel Antikváriumban körbenéztél már?
0
2010. szeptember 23., csütörtök 22:21
961
Pár utcával arrébb lakok :)
Melyiket láttad a három közül?
0
2010. szeptember 23., csütörtök 21:43
575
171., Filmadó, nem tudom hol laksz, de ha Budapesten, a V. kerületi Honvéd utca 5. szám alatti egyébkénti tankönyvboltban megveheted, ha jól emlékszem 2775, vagy 2795 Ft-ért. Egy utolsó darabot láttam belőle vagy két-három hete! Tok is van/volt hozzá! Írtam róla, említettem egy hsz.-emben a Képregények nevű topicban nem olyan sokkal ezelőtt! Remélem sikerül megszerezned, sok sikert hozzá!
0
2010. szeptember 13., hétfő 18:06
961
Keresem megvételre az alábbi könyveket (pisis-kakis azért ne legyen :)
Michael Crichton: Az Androméda törzs Michael Crichton: A gömb Stephen King: Állattemető
Ide várom a válaszokat: andrasmikola@yahoo.ie
0
2010. szeptember 12., vasárnap 15:57
48
Keresem A szicíliai c. filmet, ha lehet az L.K. kiadásban
0
2010. szeptember 12., vasárnap 3:10
412
Csak dobozok: - Oroszlánkirály trilógia díszdoboza - Pán Péter 1-2. doboza - A Notre Dame-i toronyőr 1-2. doboza - Toy Story 1-2. doboza - Nemzet aranya 1-2. doboza - Beépített szépség 1-2. doboza - Csak/Még egy kis pánik doboza - Apádra/Vejedre ütök doboza - A Ravasz, az Agy… + Blöff díszdoboz doboza - Bridget Jones naplója 1-2. doboza - Kör 1-2. doboza - Olimpiai játékok 1-5. doboza - Luc Besson: A 4 elem díszdoboz doboza - Oceans trilógia doboza - Halálos iramban gyűjtemény doboza - Retro díszdoboz doboza - Cápa gyűjtemény doboza - Rémecskék sorozat doboza – a szőrös külső is - A delfinek életének titkai díszdoboz doboza - Crank 1-2. doboza - Kusturica gyűjtődoboz doboza (3DVD) - Tabu filmek gyűjtődoboza - Tánc az életem gyűjtemény doboza - A teljes Elizabeth gyűjtemény doboza - A teljes Bourne gyűjtemény doboza - X-Men trilógia doboza
Csak papírfeknik: - Macskarisztokraták - Disney - Robinson család titka - Sebhelyesarcú - Alkonyat - Tengeralattjáró - Én, robot - Mamma Mia - Nagyon vadon - Narnia – Caspian herceg - Hihetetlen Hulk - Nyomozó - Volt egyszer egy vadnyugat
0
2010. augusztus 29., vasárnap 3:11
412
Csak dobozok: - Oroszlánkirály trilógia díszdoboza - Pán Péter 1-2. doboza - A Notre Dame-i toronyőr 1-2. doboza - Toy Story 1-2. doboza - Nemzet aranya 1-2. doboza - Beépített szépség 1-2. doboza - Bad Boys 1-2. doboza - Csak/Még egy kis pánik doboza - Apádra/Vejedre ütök doboza - A Ravasz, az Agy… + Blöff díszdoboz doboza - Bridget Jones naplója 1-2. doboza - Kör 1-2. doboza - Olimpiai játékok 1-5. doboza - Luc Besson: A 4 elem díszdoboz doboza - Oceans trilógia doboza - Retro díszdoboz doboza - Cápa gyűjtemény doboza - A delfinek életének titkai díszdoboz doboza - Re-Animátor 1-2. doboza - Crank 1-2. doboza - Kusturica gyűjtődoboz doboza (3DVD) - A teljes Elizabeth gyűjtemény doboza - A teljes Bourne gyűjtemény doboza - X-Men trilógia doboza
Csak papírfeknik: - Sebhelyesarcú - Alkonyat - Tengeralattjáró - Karib tenger kalózai 1. - Holnapután - Én, robot - Mamma Mia - Nagyon vadon - Narnia – Caspian herceg - Hihetetlen Hulk
0
2010. július 12., hétfő 17:29
1604
Magyar tvfilmeket keresek: Fehér György: Állomás / Lázár (1973) Fehér György: A bűvös szekrény (1975) Fehér György: Barabbás (1977) Fehér György: A walesi bárdok (1977) Fehér György: A kőbéka (1978) Fehér György: József Attila versek (1981) Fehér György: Virágot Algernonnak (1981?) Fehér György: Monna Vanna (1977) Fehér György: Én 1 analfabéta vagyok (1985) Fehér György: Magyar kocka (1985) Fehér György: Utak (1988) Fehér György: Légy ostoba - József Attila-est (1993) Fehér György: II. Richárd (1992) Fehér György: Az öt kenyérről (1991) Fehér György: Galántától a világhírig (1998) Edelényi János: II. Richárd (1975) Hegyi Árpád Jutocsa: Mario és a varázsló (1986?) Horváth Z. Gergely: Oidipus (1977)
MINDEN MEGOLDÁS ÉRDEKEL!!!
0
2010. július 10., szombat 2:17
41
Üdv mindenkinek! AZ IFJÚ INDIANA JONES KALANDJAI kb. tíz éve itthon megjelent kazettái közül egyedül A GONOSZ ÁLARCAI című hiányzik a gyűjteményemből, úgyhogy akinek megvan EREDETI, GYÁRI VHS-en (lehetőleg megkímélt állapotban), és reális áron megválna tőle, kérem, írjon a következő címre: zsori.lukacs@gmail.com Előre is köszönöm!
0
2010. július 10., szombat 1:21
7076
Szabad a gazda! :)
0
2010. július 10., szombat 1:13
35
Keresek egy filmet, egy ismerősnek. Az alábbi infókat tudta megadni:
- már jó sok évvel ezelőtt látta moziban (tehát vetítették), ő a filmet úgy 1980-95 közé sorolja (megdönthető vélelem) - átlagos filmes műveltsége alapján művészfilmként, rétegfilmként kategorizálta - elég sok erotikus jelenet volt benne - egy ilyenben szerepet kapott talán egy teás kanna, amelynek gőzét a férfi szereplő talán beszippantotta, majd a női szereplő szeméremére fújta (nos igen, tudom)
Gondolom csak az segíthet, akinek konkrétan meg van, ez az egyébként elég emlékezetesnek tűnő jelenet. A többi infó nem túl releváns. Várom az ötleteket. Köszi.
0
2010. július 9., péntek 14:21
1604
Eric Rohmer: Triplaügynök című filmjét keresem, amit a CineMax csatorna vetített 2005-ben... Nagyon fontos lenne! Köszönöm.
0
2010. július 1., csütörtök 19:33
412
Keresem az alábbi üres, filmek nélküli díszdobozokat, fekniket:
Csak dobozok: - Oroszlánkirály trilógia díszdoboza - Pán Péter 1-2. doboza - Nemzet aranya 1-2. doboza - Ace Ventura 1-2. doboza - Bad Boys 1-2. doboza - Csak/Még egy kis pánik doboza - Apádra/Vejedre ütök doboza - XXX 1-2. doboza - Bridget Jones naplója 1-2. doboza - Kör 1-2. doboza - Olimpiai játékok 1-5. doboza - Luc Besson: A 4 elem díszdoboz doboza - Oceans trilógia doboza - Retro díszdoboz doboza - Cápa gyűjtemény doboza - A delfinek életének titkai díszdoboz doboza - Fantomas trilógia gyűjtődoboza - Crank 1-2. doboza - A teljes Elizabeth gyűjtemény doboza
Csak papírfeknik: - Texasi láncfűrészes - Tengeralattjáró - Veronika kettős élete - Holnapután - Én, robot - Mamma Mia - Boogie Nights - Sweeney Todd - Narnia – Caspian herceg - Hihetetlen Hulk - Holtak hajnala
0
2010. június 30., szerda 13:49
626
Sziasztok!
Keresek egy francia krimit, aminek csak a címére nem emlékszem. Amit tudok:
- francia rendőrök-nyomozók - 90-es évek vége, 2000-es eleje - az egyik rendőr mellékesként esküvőkön videózik (Konkrétan ezért is áll közel a szívemhez:) )
Módosítom, a Zone Europa nevezetű csatornán sugározták. Arra is emlékszem méh, hogy a fenti videós nyomozó folyamatosan egy prosti után koslatott, aki próbált jó útra térni. A film utolsó jelenete az volt, hogy meglátja az utcán, odamegy hozzá beszélgetés, majd mennie kell, és a furgonban jut eszébe, hogy nem kérte el a telefonszámát...