Keresés

KERESEM...

2006. augusztus 7., hétfő 23:46
Hello! Keresem a Négyen egy gatyában (sisterhood of the travelling pants) c. filmet! Help wanted! as soon as possible! köszi
0
2006. augusztus 7., hétfő 22:03
Aki keres, az halál.
0
2006. augusztus 7., hétfő 21:55
már percek óta keresem a kéken fogó golyóstollam, ha valaki megtalálta legyen szíves és szóljon!
0
2006. augusztus 7., hétfő 21:52
Keresem a Macska-jaj BudapestFilm által kiadott(lila borítós) jó állapotú példányát!
pomogacs_@freemail.hu
0
2006. augusztus 4., péntek 12:39
Keresem az AMERIKAI PSZICHÓ-t dvd-n. Akinek van eladó írjon a robbi78@freemail.hu-ra.
0
2006. augusztus 4., péntek 11:58
Jut eszembe, mit találtam! :)

http://www.youtube.com/watch?v=Gtx4r_oHH_w

Imádtam! :)
0
2006. augusztus 4., péntek 11:34
Most nézem, eredetiben kell...akkor nem...:( Bocs.
0
2006. augusztus 4., péntek 11:31
Írj egy mailt, talán tudok segíteni.
0
2006. július 19., szerda 13:52
Keresem a

Frequency
Édes november (vaterán sajnos csak dvd-r van)

filmeket eredetiben.
pacino.@freemail.hu
0
2006. június 23., péntek 15:17
Keresem az alábbi filmet VHS-en, vagy divx-ben:

Címe: Elveszett lelkek (They watch).
A királyi tv játszotta évekkel ezelőtt. Patrick Bergin és Vanessa Redgrave a főszereplője.
Nagyon szeretném megszerezni. Akinek megvan véletelnül legyen szíves írni ide:
gasparl@posta.hu
vagy
apacapaca@citromail.hu
0
2006. június 23., péntek 14:44
Siess:
http://vatera.hu/item/view/real.php?cod=9447281

Én is a vateráról szereztem be 700-ért :-))
0
2006. június 23., péntek 14:34
Keresem az Édes November című DVD filmet. Lenne valakinek eladó?

pacino.@freemail.hu
0
2005. szeptember 9., péntek 19:30
Az ORCA ebben a hónapban a Lapker akciójában 1990 Ft-ért is kapható. Legalább ennyit nem kéne már rá sajnálni, ha tényleg olyan fontos...
0
2005. szeptember 9., péntek 19:16
Keresem a következő filmeket NAGYON!Ósdi Vhs,vagy bármilyen formátum érdekel,de legalább magyar felirat kéne!:A fekete lyuk(the black hole,1979,R:Gary Nelson),Rogers százados a XXV.században(Buck Rogers in the 25th century,1979,R:Daniel haller),Orca-a gyilkos bálna(orca,R:Michael Anderson),az Omega ember(the omega man,fsz:Charlton Heston),Titánok harca(Clash of the titans,R:Desmond Davis)s epizódokat a hegy gyomrában című Új-Zélandi sci-fi sorozatból(Under the mountain,1982,R:Chris bailey,?-azt hiszem így írják),az orca/omega ember idehaza is megjelent dvd-n,de sajnálom az árát...nekem is van 7db bolti Vhs-em kitűnő állapotban,ami már nem kell,s eladnám őket 500ft+postáért!aki tud segíteni nekem,vagy érdekli a 7db kazettám,az írjon,nagyon köszi!:zoltan1983@freemail.hu
0
2005. szeptember 9., péntek 18:48
Elkeseredetten keresem a már joglejárt "Comic Strip - Képtelen Képregény" DVD-t, illetve használtan a "Pop, Csajok Satöbbi"-t ("újonnan" drága, és nem is szállítható régóta)
maroti@maroti.hu
0
2005. szeptember 9., péntek 15:41
Már megírtam!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. szeptember 9., péntek 15:40
Megtudod adni az email címed?
Azon megtudnánk beszélni pár dolgot, ha nincs ellenedre. Tényleg igényt tartok a filmre, mert régóta keresem.

:Please:

0
2005. szeptember 9., péntek 15:35
guybrush@im-net.hu
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. szeptember 9., péntek 15:28
Megtudod adni az email címed?
Azon megtudnánk beszélni pár dolgot, ha nincs ellenedre. Tényleg igényt tartok a filmre, mert régóta keresem.

:Please:

0
2005. szeptember 9., péntek 15:25
szia

Tényleg megvan? milyen minőségben? nem tudnánk vhogy megboltolni, vagy elküldenéd esetleg postán? Nagyon szívesen kifizetem.  Fontos lenne számomra. Esetleg cserélek is, ha érdekel.
0
2005. szeptember 9., péntek 15:23
szia

Tényleg megvan? milyen minőségben? nem tudnánk vhogy megboltolni, vagy elküldenéd esetleg postán? Nagyon szívesen kifizetem.  Fontos lenne számomra. Esetleg cserélek is, ha érdekel.
0
2005. szeptember 9., péntek 15:21
Nekem még vannak régről maradt narrátoros VHS-eim. Némelyik már alig élvezhető. Szerintem már meg sem bírnám nézni. Már csak kuriózumként tartom őket és szándékosan őrizgetem.
Ilyen: DEMONS1-2, Élőhalottak visszatérnek, Halloween1-2, EvilDead1, Pokol stb (bár lehet, hogy ezek közül már töröltem)
Gondoltam már rá, hogy csak a nosztalgia miatt csinálok olyan szinkronos DVD-t amin rajta van az ezer éves narrátoros hang és persze az igényes jó minőségű eredeti hang+szinkron. Bár lehet, hogy beteges ötlet :-)
0
2005. szeptember 9., péntek 15:13
Magyarországon nem jelent meg dvd-n. Ez a film az egyik kedvencem, ahogy még sok más embernek is, SZÉGYEN hogy mindenféle jogi procedúrák (vagy egyéb okok) miatt nem lehet a miénk, annak ellenére, hogy e mesterműnek a létjogosultsága kommerciálisan és művészetileg is megkérdőjelezhetetlen!
most posts by TM
0
2005. szeptember 9., péntek 15:10
jah, még annyit, h az email címem:

kyokenka@vipmail.hu

irjatok légyszi, ha tudtok vmit!
0
2005. szeptember 9., péntek 15:01
Nekem megvan DivX-ben, de nem reklámozom.
Tényleg nagyon jó film, remek színészekkel!
0